Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (708. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Atatürk_1881 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
107.005
Cevap
259
Favori
3.911.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
164 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]Jason Schreiertwitter
    “Sony has delayed the PlayStation exclusive Horizon Forbidden West to the first quarter of 2022, a source tells Bloomberg, confirming a rumor shared by @JeffGrubb yesterday. The latest in the video game industry's cascade of 2021 delays https://t.co/8atrR25oxd”
    https://twitter.com/jasonschreier/status/1421161736779014154?s=20



    Şu en son olan Horizon Forbidden West olayı. Sony'den hâlâ açıklama gelmemiş ama ben birkaç şey yazmak istiyorum.


    Bu Sony neden bu kadar iletişim özürlü bir firma oldu ya? Bütün erteleme, çıkış veya güncelleme haberlerini ya son dakikada söylüyorlar ya da hiç söylemiyorlar biz Sony'den önce böyle sızıntılardan duyuyoruz. Bu kadar kaynak tarafından açıklama yapılmasa hiçbir şey söylemek istemiyordum da çok bilendim Sony'ye karşı. Hadi Covid'den dolayı oyun çıkış tarihi ertelenebilir. Farklı sebepler, farklı gelişmeler olabilir. Bunların hepsini anlıyorum. Ya bunun açıklamasını neden sen yapmıyorsun? Sen Sony'sin ya. Kendi içinde olan gelişmeleri senin kendi oyuncu kitlenle neden paylaşmıyorsun? Neden kullanıcılarının bu haberleri sızıntılardan öğrenmesine neden oluyorsun? İnanılır gibi değil.


    Sony'nin sırf şu iletişim sorunundan dolayı yavaş yavaş Xbox'ın 360'tan, Xbox One dönemine geçişindeki gibi "Güç Sarhoşluğu" yaşadığını düşünüyorum. Diyorum ya. Her şey kabul edilebilir. Ancak bu iletişim özürlülüğü kabul edilemez. Sony'nin ya iletişim departmanını tamamen gözden geçirmesi lazım. Ya da kullanıcılarına sağladığı ve sağlayacağı bilgilerde daha açık sözlü ve daha çabuk reaksiyona geçecek şekilde olmalı.


    Bu arada Sony son anda "Biz fikir değiştirdik. Horizon Forbidden West 2021 içinde çıkacak" diyip oyun çıkarsa da benim fikrim değişmez. Kendi kullanıcılarına bilgiyi herkesten önce sağlamalı. İnternette Horizon Forbidden West'in ertelendiğine dair sızıntı gündem olmuşken gidip Youtube kanalından Playstation Tournaments ile alakalı videolar paylaşmamalı.

  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]ElAnalistaDeBitsyoutube
    Xbox One: 1080p 30FPS Xbox One X: 2160p 30FPS Xbox Series S: 1080p 120FPS Xbox Series X: 2160p 120FPS - El juego aún está en fase de desarrollo y su calidad puede variar. - Series X y One X tienen dos modos de visualización, pero no están activos en esta Preview. - Es bastante probable que Series X implemente 4K dinámicos en posteriores versiones para mantener los 120FPS. OneX debería mostrar un modo 60FPS en un futuro. - Series S también debería recibir un modo calidad, presentando un modo 1440p/60FPS. - Las sombras en Series X tienen más resolución. - La oclusión ambiental presenta mejor calidad en OneX y SeriesX. - El texturizado es bastante similar en todas las versiones, sin embargo, perdemos algo de calidad en One. - Los reflejos también tienen menor calidad en One. - Los tiempos de carga son más rápidos en Series S|X. - The game is still under development and its quality may vary. - Series X and One X have two display modes, but they are not active in this Preview. - It is quite likely that Series X will implement dynamic 4K in later versions to maintain 120FPS. OneX should show a 60FPS mode in the future. - Series S should also receive a quality mode, featuring a 1440p/60FPS mode. - Shadows in Series X have higher resolution. - Ambient occlusion presents better quality in OneX and SeriesX. - The texturing is quite similar in all versions, however, we lose some quality in One. - The reflections also have lower quality in One. - Loading times are faster on Series S|X. Music by Zeravi: https://www.youtube.com/watch?v=7jRHcLTsQ0Y Twitter: https://twitter.com/analistadebits Patreon: https://www.patreon.com/elanalistadebits
    https://www.youtube.com/watch?v=92QC-LYjYbE

    Xbox One X'te 1440p 60 fps veya Dynamic 4K 60 fps modu olursa çok güzel olur benim gibi Xbox One X sahipleri için.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MortalRide

    Arkadaşlar bu yazdığım yazı son gelişmeler sonrasında güncellemeler olarak yazılmıştır. Bu yazılan hususla alakalı gelecek zamanda güncelleme veya düzeltme yapılabilir. Buradaki amaç sadece daha önceden yazılan yazıların kesin olmadığını belirtmek içindir. Gelecek açıklamalarda daha önce paylaşılan bilgilerin kesin çıkması da veya tam tersi olması da muhtemeldir.


    Konuya gelecek olursak geçen gün çıkış yapan Microsoft Flight Simulator oyunuyla alakalı Digital Foundry'nin yaptığı videoda Everest sahnesinde 80-120 fps arası değiştiğini söylemişti. Bu çıkarımı LG CX televizyonun VRR kullanarak Refresh Rate'i üzerinden baz almıştı. Ancak son yapılan açıklamalarda bu Refresh Rate üzerinden değerlendirme yapmanın doğru olmayabileceğini. Sonucun kesinliliğinin bulunmamakta olduğunu açıkladılar. Spesifik olarak Everest sahnesinden bahsetmediler ancak şu an Twitter üzerinden ve yorumlardan bu konuyla alakalı sorulan sorulara da dönüş yapmadılar. Yamacı hocamla birlikte bununla alakalı özelden uzun süredir konuştuk. VGTech isimli Youtube kanalının açıklamasının doğru olabileceğini, belki onun bu konuda bir bilgilendirme yapabileceğini düşündük. Ancak oradan da beklediğimizden farklı bir cevap geldi. VRR ile Refresh Rate üzerinden kesin bir değerlendirme yapmanın bununla ilgili bir capture card benzeri bir donanım olmadığı için çok zor olduğunu ve kesin sonuca ulaşılamayacağını, ayrıca LFC'nin VRR'a sahip ekranlardaki çalışma şeklinden dolayı da zor olduğunu söyledi. Kısaca bu araçla yapılan incelemelerin doğrulukta payında sapmalara olacağını kesin olarak doğru kabul edilemeyeceğini söyledi.


    Bununla alakalı bir bilgilendirme yazısı yazmak istedim. İsteyen bunu dikkate alır isteyen almaz. Dediğim gibi bu güncellemeye rağmen gerekli donanımlar çıktığında oyunun Everest sahnesinde 90-110 fps civarı çalıştığı da belirtilebilir kesin olarak. Tam tersi de olabilir. Benim bu açıklama yazısını yazmamın nedeni şu anki incelemelerin doğruluk payında hatalar olduğu ve direkt kesin bir sonuca varmanın yapılan incelemelerde yanlışlık payı ortaya çıkarabileceğini düşünmem. Bu yüzden bununla alakalı incelemeleri yapan kişiler de bu konular üzerinde güncelleme yaptığı için bu yazıyı yazdım. Kaynakları da aşağıda belirteceğim, isteyen bakabilir.


    Kaynak :


    VG Techyoutube
    Microsoft Flight Simulator frame rate test showing the framerate/fps on Xbox Series X and Xbox Series S. Subscribe for more gaming tech analysis: http://bit.ly/VGTechSubscribe The version tested was 1.18.12.0. On a Variable Refresh Rate display both consoles can run at a frame rate higher than 30fps. This is difficult to demonstrate though due to capture card limitations and how low framerate compensation works with refresh rate counters on VRR displays. Xbox Series X renders at a native resolution of 2560x1440 and uses a form of temporal upsampling to reconstruct a 3840x2160 resolution. Xbox Series S render at a native resolution of 1920x1080. Texture quality and Level of Detail are noticeably improved on Xbox Series X compared to Xbox Series S. Stats: https://bit.ly/3rCuElG Frames Pixel Counted: https://bit.ly/3iNPSJ7 Watch in 4K and 60fps for the best experience. Please consider liking and sharing the video if you enjoyed it. Twitter: https://twitter.com/VGTech_ Facebook: http://bit.ly/2D3JyJk
    https://www.youtube.com/watch?v=gAwf4ftHW34


    eurogamer.net
    Microsoft Flight Simulator tech review: a brilliant port to Xbox Series X/S
    https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2021-microsoft-flight-simulator-tech-review-a-brilliant-port-to-xbox-series-x-s



    Doğru olduğu kesin olmayan Kaynak :


    Burada da Digital Foundry'den direkt Alexander Battaglia'ya sorulmuş bir soru var. Ancak devamındaki Everest sahnesiyle alakalı soruya Alexander Battaglia cevap vermemiş. Kullanıcı da kendi oynanış hissiyatına göre nasıl olduğunu belirtmiş. Kaynak olarak güvenilir olmadığını da belirttim. Ancak direkt Digital Foundry'ye konuyla alakalı soru sorulup cevap alınmadığını belirtmek için bu ekran görüntüsünü koymak istedim.

    Kisaca LG CX oled tv cop diyebilirmiyiz mortal hocam :D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alican88 kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle hayır hocam. LG CX fiyatına göre Türkiye şartlarında ve performansına, kalitesine göre dünya çapında kendini kanıtlamış hem PS5 hem de Xbox Series X için çok güzel bir TV seçeneği. Bütçem olsa yarın gidip alırım o derece :D Ama bu VRR ile LFC konusu bu tarz noktalarda hassas ve doğru ölçüm yapabilecek cihazlar, capture card'lar olmadığı için sadece incelemelerde sorun çıkartıyor. Bu da televizyonun kötü olmasıyla alakalı değil. Görüntü yakalama teknolojisinin bir tık geriden gelmesinden kaynaklı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakan.Kayikci34

    Saydıklarımın kalitesine yakın şu an yok ? Yanlış mı biliyorum acaba

    Hocam coookk oznel bir yorum bu..kalite anlayisi kisiye gore degisir..yemek yemek,muzik dinlemek,film izlemek gibi birseydir oyun oynamak..saydiginiz oyunlar size gore kaliteli ya bana gore?? Cok basitinden last of us 2 ye 6 saat kadar dayanabildim ve gerek agir yapisi gerek surekli birilerini takip etme(ozellikle joel kisminda kusacaktim) yuzunden yarim biraktigim bir oyundur kendisi ornegin..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MortalRide

    Kesinlikle hayır hocam. LG CX fiyatına göre Türkiye şartlarında ve performansına, kalitesine göre dünya çapında kendini kanıtlamış hem PS5 hem de Xbox Series X için çok güzel bir TV seçeneği. Bütçem olsa yarın gidip alırım o derece :D Ama bu VRR ile LFC konusu bu tarz noktalarda hassas ve doğru ölçüm yapabilecek cihazlar, capture card'lar olmadığı için sadece incelemelerde sorun çıkartıyor. Bu da televizyonun kötü olmasıyla alakalı değil. Görüntü yakalama teknolojisinin bir tık geriden gelmesinden kaynaklı.

    Ozmaan ortaligi soyle karistirayim..ps5 im ve xbox series x im icin aldig bir tv kendileri lg 55cx :) fakat pisman oldugum bir tv dir..oncelikle yanma korkusunu hic icimden atamadim lan yandimi yanacakmi surda birseymi var diye defalarca oyunun ortasinda gidip tv ye bakiyorum..2 saatten sonra yaaa biraz fazla oynadik deyip oyun zevkimi baltalayan bir tv dir kendisi :) gunduz oyun oynamak neredeyse cok cok zordur cunku parlakligi cok dusuk bir tv gece kratosa donussede gunduz bir facia..youtubede cok guzel bir icerige denk geldiginizde birazcik izledikten sonra lan bunda logo var simdi logo yanigi olusmasin diye severek izledigim o icerigi kapatmak zorunda kaldigim bir tv..karasal yayin izlemek zaten mumkun degil kesin yanar :) hernekadar 2+3 yil garantide yaptirmis olsam kendisi beni diken ustunde tutan bir tv..tavsiye etmiyorum q95t alacakken arkadsslarimin galyanina gelip aldigim bir tv :D


    Bu vesile ile Mayis 25 te aldigim bu tvyi 2+3 yil full garanti ile toplam 5 yil garanti uzatmasi yaptirdim..haziranda ttil icin ailemin yanindaydim cihaz sadece 1 ay kullanildi oda kokarak gunde 2 saat :D isteyen varsa satarim bu cop tv yi :D ahanda kendisi burada..


    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alican88 kullanıcısına yanıt

    Hocam o yanma problemiyle alakalı ben de araştırmıştım. Kullananların aklını kurcalayan tek şey. Bütçem olsa dediğim gibi almak isterdim de öğrenciyim daha. Umarım sorunsuz bir şekilde kullanırsınız, ekranda yanma vesaire olmaz. Oled'lerin yerini tutmaya yakın olan tek teknoloji şu an Mini Led'ler. Onlar da daha yeni yeni piyasaya sürülmeye başladı. Tam olarak da Oled'e yetişemiyorlar. Bazı yerlerde eksiklikleri var. Her güzel şeyin bir kusuru oluyor hocam. CX'in de ekranda yanma olma ihtimali işte :D Zaten 5 yıl garantisi varsa çok takılmayın. Rahat rahat kullanın. 5 yıl içinde bir sorun olduğunda yaptırırsınız her türlü. Olmadı 5 yıldan sonra üretimden kalkma gibi bir durum vesaire olursa zaten mecbur yeni modellerden birini vermek zorunda kalırlar :D

  • alican88 kullanıcısına yanıt

    Tv'yi tam listeye eklemiştim (tv araştırıyorum birkaç haftadır da) ama yorumdan sonra direkt çıkardım...


    Zaten ben de yanma korkusu ile yanaşmıyordum, benden uzakta kalsın :)


    Siz yine de, sıkıntısız kullanın hocam... Garanti olayı güzel ama onlara bile güvenemiyorum ki daha önce Lg servisi ile de defalarca sorun yaşadım tv konusunda...


    Teşekkürler inceleme için 👍


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 7ender

    Tv'yi tam listeye eklemiştim (tv araştırıyorum birkaç haftadır da) ama yorumdan sonra direkt çıkardım...


    Zaten ben de yanma korkusu ile yanaşmıyordum, benden uzakta kalsın :)


    Siz yine de, sıkıntısız kullanın hocam... Garanti olayı güzel ama onlara bile güvenemiyorum ki daha önce Lg servisi ile de defalarca sorun yaşadım tv konusunda...


    Teşekkürler inceleme için 👍

    uzak durun hocam..valla dunya para verip yarim yamalak kullanmak resmen eziyet..hic aklimda yoktu hatta uzak duruyordum ki aklimda ve arastirmalarim sonucu q95t alacaktim..bir iki arkadasin gazina geldim malesef..usenmesem sitelere koyup satacam ama buyuk ve narin bir urun kargo vs ugrasabilecegim birsey degil..q95t oneririm size..zaten cx ten sonra en iyisi q95t geliyor ki bana gore q95t cx ten daha iyi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg'ye göre daha pahalı da gerçekten oled konusunda güvenemiyorum hiç... O kadar para verip aklımın köşesinde takılı kalacak ve de ona buna dikkat edelim derken bütün deneyim baltalanacak... @MortalRide mesajına kadar oled tvleri hiç listeye eklemedim bile ve sizin mesaj da hemen ardından gelince tekrar başladığım yere döndüm oled konusunda :)


    Telefonda da oled ekran Samsung kullanıyorum ve keyfime göre kullandım ve doğal olarak oled yanıkları oluştu uzun bir zaman da alsa, şimdi yorumlara bakıyorum ve kullananlar diyor ki full parlaklıkta vs. kullanmayın. Kullanım deneyimimi baltaladıktan sonra geri kalan her şey boş geliyor...


    Telefon çok umrumda değil de televizyon öyle değil... Oturup saatlerce oyun oynadığımız oluyor...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7ender kullanıcısına yanıt

    Ben de OnePlus 7 Pro kullanıyorum hocam. Benim telefonda da şu an ciddi derecede ekran yanması mevcut. LG bununla alakalı uğraşmış yazılımsal farklı çözümler geliştirmiş diyordu. Sanırım Mesut Çevik'in kanalında denk gelmiştim tam emin değilim. Ancak dediğiniz gibi ekran yanması deneyimi çok ciddi derecede etkileyebiliyor. Benim şu ana kadar telefonda film, dizi izlerken çok sırıtmadı. Ama televizyon çok başka bir şey dediğiniz gibi. Ya Oled'lerin bu sorunun çözülüp üretim bandında ona göre güncelleme yapılması gerekli. Ya da Mini Led teknolojisini Oled'e fark olmayacak şekilde yaklaştırmaları lazım. Çünkü ben teknoloji mağazalarında gidip gördüğüm kadarıyla söyleyebilirim ki. IPS veya VA panel bir ekrana göre Oled çok başka bir düzey. Resmen görüntü kalitesini birkaç kat geliştirip hayran bıraktırıyor kendine.

  • MortalRide kullanıcısına yanıt

    ben buna güç sarhoşluğu bile diyemiyorum sadık müşteriyi kullanmak diyorum ayıp yapıyor sony şu aralar böyle devam ederse pro modeller çıktığında belki xbox tarafından tokat yiyip aklı başına gelebilir

  • Horizon 2022'ye ertelendiyse kimse GOW'u 2023'den önce beklemesin bence..

  • Revrains R kullanıcısına yanıt

    Hocam konsol gücü, oyun kalitesi, servis hizmetleri vesaire falan hepsini bir kenara attım. Sony'nin iletişim konusunu geliştirmesi gerekli. Bu düzeyde bir iletişimsizlikle uzun bir süre devam edemez. Birçok foruma bakıldığında zaten siz de görürsünüz. Herkes Sony'nin bu iletişimsizliğine sinirleniyor, tepki gösteriyor. Bu iletişim konusunu geliştirse zaten diğer eksiklikler de düzelir bir şekilde. Xbox'ın da bu konuda eksiklikleri olsa da bu nesilde çok iyi toparladı. Xbox One neslindeki faciadan buraya bu düzeyde dönebilmeleri takdir edilesi bir başarı şirket bazında düşünüldüğünde.

  • alican88 kullanıcısına yanıt

    Hocam Q95T'den LG CX 'e gecsn biri olarak dediklerinize katılmıyorum.Q95T cok sorunlu bir tv.Ekranini silemiyorsunuz silmeye çalışırsanız mavi leke kalıyor ekranda.Banding ve Dirty Screen Effect sorunu aşırı derecede var.Futbol izlerken veya film izlerken kameranın hızlı döndüğü sahnelerde dikey çizgiler belli oluyor.Oyun modun'da zaten görüntü çok kötü oluyor.12 bin TL verdim çöp almışım dedim kendime .Ben kimseye Samsung tavsiye etmiyorum kesinlikle bulaşmayın.Bu sorunları yaşayan insanların şikayetlerini internette bulabilirsiniz.LG CX'te bu saydığım sorunların hiçbiri yok.Parlakligi Q95t'ye göre az ama sürekli karanlık oda'da seyrettiğim icin pek etkilemiyor.Goruntu kalitesi kusursuz.Film izlerken veya oyun oynarken wow dedirtiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MortalRide kullanıcısına yanıt

    Oled, teknolojisi gereği bu yanıkları yapması gerekiyor gibi duruyor hocam... Nasıl teknoloji sayesinde siyahların, siyah verebiliyor aynı şekilde yanıklar da bu yüzden oluyor...


    Belki parlaklık kısılarak kaçınılmaz sondan kaçınılabilir ya da ertelenebilir ama nereye kadar...


    Samsung'larda AOD özelliği var, batarya da yemiyor ve gerçekten kullanışlı da fakat hep yanık izi bırakıyordu bir yerden sonra ki AOD hep normal parlaklığın altında çalışır. Bundan kaçınmak için Note 8 ve sonrasında AOD'daki sergilenen saatin vs. sabit durmamasını getidiler. Kullanıcı gözü ile görmeden o ekrandaki bilgi milim milim oynuyor ve bu gerçekten de işe yarıyor. Aldığım ilk günden beri Fenerbahçe logosu duruyor AOD'da ve tek bir yanık izi yok... Ama WhatsApp uygulamasının bazı izleri ya da klavyenin bazı izleri parlak beyaz ekranda beliriyor :)


    Özetle bu yanık olayı çok can sıkıcı ve teknolojisi gereği bu yanıklar olmak zorunda. Ben en azından böyle tecrübe ettim ve araştırdığım kadarıyla da bu, bu... Tv'deki yanık olayına ama takılırım cidden ve tv'ye bir şey olmasın diye de kendi deneyimimden feragat ederim... Bu yüzden hiç bulaşmamak daha iyi, kendi adıma :)


    Telefonda yine oled ekran kullanırım ama, Samsung'dan çok memnunum :) telefonda kriter ve ölçüler değişiyor...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brnbry kullanıcısına yanıt

    bak işte buna katılırım iki ana oyunu aynı yıl satmaya çabalar mı sony büyük merak konusu

  • brnbry kullanıcısına yanıt

    God of War, 2023 olursa Ps4 sanırım ömür rekoru kıracak... 10. yılda AAA oyun desteği alarak ki güzel bir şey bu Ps4 sahipleri adına...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7ender kullanıcısına yanıt

    Bu Whatsapp yanıkları Oled kullanan tüm telefonlarda var o zaman hocam :D Bende direkt tüm Whatsapp ekranı beliriyor beyaz olduğu zaman ekran. Benim telefonda da sanırım Samsung paneli kullanıyor OnePlus. Renk kalitesi, parlaklık, 90 hz olduğu için geçişleri çok sağlam. TV'lerde dediğiniz gibi telefonlardan farklı olarak kriterler ve baz alınan ölçüler çok değişiyor. Bir de sorunsuz televizyon hiçbir yerde yok onu da değerlendirerek seçeneklere bakmak gerekli. Mümkünse seçenekler dahilinde olanların hepsinin avantajlarının ve dezavantajlarının bir yere yazılarak değerlendirilmesi ve ona göre karar verilmesi en mantıklı adım oluyor genelde. Bununla alakalı da (büyük ihtimalle daha önce paylaşılmıştır ama) Rtings gibi siteler çok işe yarıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BVBLİFE

    Hocam Q95T'den LG CX 'e gecsn biri olarak dediklerinize katılmıyorum.Q95T cok sorunlu bir tv.Ekranini silemiyorsunuz silmeye çalışırsanız mavi leke kalıyor ekranda.Banding ve Dirty Screen Effect sorunu aşırı derecede var.Futbol izlerken veya film izlerken kameranın hızlı döndüğü sahnelerde dikey çizgiler belli oluyor.Oyun modun'da zaten görüntü çok kötü oluyor.12 bin TL verdim çöp almışım dedim kendime .Ben kimseye Samsung tavsiye etmiyorum kesinlikle bulaşmayın.Bu sorunları yaşayan insanların şikayetlerini internette bulabilirsiniz.LG CX'te bu saydığım sorunların hiçbiri yok.Parlakligi Q95t'ye göre az ama sürekli karanlık oda'da seyrettiğim icin pek etkilemiyor.Goruntu kalitesi kusursuz.Film izlerken veya oyun oynarken wow dedirtiyor.

    Hocam bu konuda sans isi diyorum cunku cx konusuna da bakarsaniz banding ve dirty ekran cx te de var ama sizin panel sorunsuz olmasi guzel birsey..benim cx tede 1-2 dikey cizgi mevcut cod oyununda belli ediyor kendini ama rahatsiz etmedigi icin garantiye vermedim..

    q95t var arkadasimda benimde.. onunda paneli sorunsuzdu ve saydiginiz hicbirsey yoktu..gunduz performansi resmen cx in icinden geciyodu..parlak ve canli ekran..oyun modunda kullaniyoruz hepimiz zaten hocam ve samsung cok iyi bu konuda..

    Bende bir cx kullanicisi olarak yarim yamalak kullanmaktan cok sıkıldim,inanin korkudan acmiyordum cogu zaman..zaten internete bakmiyorum bile yok onu kısın yok bunu kısın yok oled ısıginda 50 yi gecmeyin vs vs..zaten karanlik tv birde onlari yapinca dahada karanlik oluyor..ben aksamlari cok oyun oynamiyorum oglanla ilgileniyorum haftasonlari gunduz oynuyorum oda baltalaniyor..

    imkanim olsa cx i satip q95 alirim bende..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.