Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
107.601
Cevap
259
Favori
3.940.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
166 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • xbox'In yeni logosu[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 



    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playstation5 -- 28 Kasım 2020; 23:11:52 >
  • brnbry kullanıcısına yanıt

    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] Çok iyi olmuş elinize sağlık[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Krone

    Bu mesaj silindi.

    4 saatlik inanılmaz bir macera. Saati 100 liradan fazlaya geliyor ama olsun daha önce çok yoldukları için alışığız biz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alanah Pearce'ın videolarını açıklamalarını "kaynak" gösterip xbox öven araba şasisi çakma youtuberı da unutmadık!

    EVİNDEN ALDIRIR GİYDİRİRİZ BÖYLE FORMAYI !

    ADAMIN AKLINI ALIRIZ AKILINI....

    HERKES AKILLI OLACAK AKILLI !!!!!



    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playstation5 -- 28 Kasım 2020; 23:36:2 >
  • Tartışmayı bilmeyen bazı arkadaşlar banlanmış Bu arada bende banlana bilirim ama hakaretten değil yönetimin yeni kuralında bug bulmaya çalışıyorum
  • Merhabalar,


    Ilk on siparisler acildiginda hem Xbox Series X hem de Playstation 5 on siparisi vermistim hangisinin daha once elime ulasacagini bilmedigim icin. Xbox elime ulassa da malesef Playstation 5 dagitimlarinda ilk partide yer almadigimi ve stok guncellendikce gondereceklerini soyledi aldigim yer. O yuzden hala bekliyorum ancak Xbox elime ulastigi icin Playstation 5 on siparisini iptal ettirip ettirmemek konusunda kararsizim.


    Konsolu genelde streaming ve muzik icin kullaniyorum oyunlari da nadiren oynuyorum elbette. Xbox o yuzden hali hazirda cogu ihtiyacimi karsiliyor gibi hissediyorum. Iki konsolun da olmasi benim icin bir avantaj olacak mi? Ozellikle streamingde goruntu ve ses kalitesinde cok farklilik var mi bu iki konsolda? Sanirim hali hazirda Dolby Atmos ve Dolby Vision gonderebiliyorlar televizyona. PCM ses cikisi Xbox'ta 7.1'e kadar mevcut bu da yeterli simdilik. Bu sebeple Playstation 5'i alirsam sirf oyun amacli alacagim. Bu durumda Playstation 5 on siparisimi iptal etmem mantikli mi? Ancak on siparisi iptal edersem bulundugum yerde cok uzun bir sure Playstation 5 elime ulasmayabilir. Ozellikle iki konsola da sahip arkadaslar ikisine de sahip olmanin buyuk avantajlarini bildirebilirse cok sevinirim.


    Tesekkurler.





  • Akıllı olan Ms bünyesine katılıyor


    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]


    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Funder kullanıcısına yanıt

    Logar kapağı [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

  • Ben ps3 döneminde hem ps3 hem de xbox360 sahibiydim (tabi o zaman bu konsollar 8300tl gibi uçuk bir rakam değildi) öncelikle 2 konsola birden sahip olmak büyük bir masraf ve saçmalıktan ibaret. Evet SeriesX de dolby vision ve atmos seçeneğin var fakat ps5 de bunun yerine 3d sound denilen bir özellik kullanmış sony ki bu da güzel bir teknoloji ama dolby ses sistemin var ise tabiki dolby :) Oyunlar konusunda ise Xbox tarafında Gamepass gibi bir nimet mevcut, özellikle gamepass ultimate kullandığında EA access ile de birleşiyor ve Battlefield serisi, Fifa serisi, Forza lar, Gears lar, Anthem, Dragon Age serisi, Doom Eternal, Mass efect ve nfs serisi gibi bir dünya oyun mevcut. Ps5 in ise en büyük iki özelliği exclusiveları ve dualsense :) Ben şu an iki konsola da sahip değilim ama dualsense beni çok cezbediyor yalan yok, fakat bir oyuna 650-700tl vermeyi de gözüm yemiyor [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] O yüzden bence SeriesX 5-6 yıl boyunca işini görecektir senin. Ha exclusive lar çok aklında kalırsa neslin sonu satar ps5 e geçer ve nesili gayet güxel bir şekilde kapatırsın. Yani bakma buradaki troll arkadaşlara, iki taraf da kendi elindeki konsolu ulaşılamaz görüyor ama öyle bir dünyada yok :) Tabii olarak Xbox u alan bir insan gayet kolay bir şekilde playstation ı ya da playstation ı alabilen bir adam xbox u da gayet kolay alabilir. Burada en büyük etmen sizin tercihleriniz bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piyade_Nefti -- 29 Kasım 2020; 0:4:17 >




  • 2.ve 3.satır yeterince açıklayıcı valla konu gereksiz.

  • Funder kullanıcısına yanıt
    Şahsen ben icraata bakıyorum, yok o Naughty Dog'dan alım yapmış, yok Santa Monica'dan birileri katılmış bunlar boş gebeş işler, önemli olan o isimleriyle övündüğünüz stüdyoların kimde olduğu ve bu stüdyoların başında kimlerin durduğu.

    Altta ki gifi görüyor musun? bu oyun neredeyse ben oradayım, bu işçilik neredeyse ben oradayım, oyuncuyum, kaliteli bir oyuncuyum, en iyilerini seçip hakkını da vererek alıyorum ve bundan memnunum, ayda yılda bir işe yarar olan Game Pass desen zaten var, yani bir sıkıntımız yok.




  • Bakayım konuda ne yazılmış dedim . Çoluk çoçuk yine papağan gibi aynı şeyleri zırvalayıp durmuş . Fanboyluk kadar saçma birşey yok. Bir ürün alıyorsun verdiğin paranın karşılığını alıyorsan sorun yoktur. Almadığın ürüne düşmanlık beslemek ise zeka geriliğidir.


    Ben oyun dünyasına ps1 ile başladım. Daha sonra ps2 aldım devam ettim.

    Ama sonraki nesilde ise xbox360 daha başarılı olduğunu için sadece x360 aldım. Ps3 ü pas geçtim


    Xbox one ve ps4 ise almaya layık konsolllar olmadığı için 2sinide almadım Bu nesil remastered ile geçti. Oyun fiyatları ise uçuk.


    Önümüzde ki nesil gamepass avantajından ve konsolun ekstra gücünden dolayı Series X alacağım.Haa ileridde sonyde gamepass gibi bir sistem yaparsa onuda alırım. Hiçbir konsola karşı önyargım yok. Verdiğim paranın karşılığını vermesi fiyat performans olması yeterlidir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0145B01C9 -- 28 Kasım 2020; 23:11:11 >
  • İçerisi Şampiyonlar ligi gibi :Dasdsad

  • Ben size çok açık bir şey yazayım. https://www.itopya.com/asus-dual-geforce-rtx-3070-oc-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti// bakın bu linkteki ürün 7000tl fiyata sahip ve bizim şu an kavgasını yaptığımız SÖZDE yeni nesil konsolları ikiye katlayacak güçde bir cihaz (39,7 ray tracing teraflops a sahip) eğer ki hali hazırda elinizde güzel 8 çekirdek işlemcili vs bir pc var ise açık konuşayım bu ikisininde yüzüne bakmayın. Gidin 7000 e bunu alın kalan 1300 e de oyun mu alırsınız ram mi yükseltirsiniz ne yaparsanız yapın. Gider gerçek 4k da rahat kafayla 70-80 fps oyun oynarsınız ve minimum da 5 sene kafanız rahat olur yok Ps pro yok xbox one x miş vs uğraşmazsınız. Kaldı ki yavaş yavaş ps exclusive lerinin de pc ye geldiğini ve pc de de gamepass olduğunu düşündüğümüzde en mantıklı karar gibi duruyor





  • ps5 her yerde ezmiş millet hala x box alıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox İsterse 500 tflops olsun , Sony özel oyunları varken hiçbirşey olmaz.. Bi spiderman, gow, uncharted tsusihima gibi oyunlar konsol aldırır.

    Fanboy falan değilim, elimde daha çok xbox var, xbox, xbox 360,one x,series s
    Sony sadece ps2 ve Pro var..
  • Yanlış anlama ama o gıf te bulunan oyun ps4 ün çıkışından tam 7 yıl sonra çıktı aynı şekilde ben dahil yere göğe sığdıramadığımız tlou2 de 7 yıl sonra çıktı. Yani baktığın zaman sence de mantıksız durmuyor mu ? Eğer ki kişinin elinde bir pc de yoksa ve bu adam sadece bir ps sahibiyse AAA dediğimiz ac, bf, gibi oyunları 600-700 tl verip mi oynayacak. E kaldı ki Sony şu an exclusıve ları pc ye getirmek konusunda da çok kararlı duruyor e o zaman ne anlamı kalacak ki hocam ? Yanlış anlama amacım bir tartışma vs çıkarmak değil ama https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PlayStation_Patronu_Yeni_IPye_Yatirim_Yapmak_Cok_Riskli-106399.htm ben bunu okuyunca bu nesil çok daha az exc. göreceğimizden emin oldum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piyade_Nefti -- 29 Kasım 2020; 0:27:47 >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.