Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
107.777
Cevap
259
Favori
3.949.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
167 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dictattor kullanıcısına yanıt

    Hani bir laf var ya. "Gardırop Fuat duman mı çıkarıyor, yoksa benim gözüm mü dumanlı görüyor?"


    6 aylık Xbox Live Gold 59.99 Dolar yazıyor. 1 yıllığı 900 TL yapar. Benim beynim yandı. Yoksa olayı yanlış mı algılıyorum?

  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Xbox Gamepass Ultimate


    Konsol için Gamepass

    Pc için Gamepass

    Live Gold

    Xcloud


    Hepsi yıllık 540 lira.


    Zeka küpü arkadaşımıza göre Live yıllık 900 lira olacakmış. Hocam insanları manipüle edeceksen biraz akıl ve mantığa uygun olsun lütfen. Yaptığın hareket çok çirkin. Senin adına üzüldüm okurken.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 22 Ocak 2021; 18:28:0 >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Ben PS4 + PC kullanıcısı olarak bir tık tarafsız oluğumu düşünüyorum Xbox konusunda. Xbox kullanıcılarının da bu mantalitelerini anlamak zor değil. Burada Xbox'ı gereksiz görenler genelde PC + Playstation kullanıcıları, yani Nintendo hariç tüm platformlardaki oyunlara erişime sahip kişiler Xbox'a ihtiyacı olmayan kişiler. Xbox alanlar ise bir oyun bilgisayarına sahip değil, bu nedenle tek başına PS5 sahibi olmak tek başına Xbox sahibi olmaktan P/F olarak çok çok daha verimsiz olacak oyun erişilebilirliği açısından. Bu nedenden dolayı birinci odak Gamepass olmak üzere Xbox'ın daha mantıklı bir yatırım olduğunu savunuyorlar.


    @Mr Sherlock Holmes isimli kullanıcının "PS5, PS5 Pro veya PS6 çıkana kadar en iyi konsoldur" gibi içi doldurulamayacak bakış açısını görmezden gelirsek "Globalde de PS5 çok satıyor kimse Xbox almıyor bu nedenle PS Xbox'ı döver ortak kabuldür" görüşü de tam olarak çoklu platform erişimi ile ilgili. Globaldeki oyuncular zaten bir oyun bilgisayarına sahip, kendisine benzer şekilde o insanların da Xbox'a ihtiyacı yok. Yani olayın konsolların birbirine karşı kurduğu üstünlükle bir alakası yok. Yurtdışında Xbox alanlar da zaten ya oyun bilgisayarı olmayan ya da Microsoft oyunlarını/Gamepass içindeki oyunları vs. konsoldan oynamak için ekstra harcama yapan insanlar. Yani satış rakamlarının düşük olmasının çok da garipsenmemesi lazım, direkt Xbox'a ihtiyaç duyacak popülasyon az.


    Bu arada Microsoft da gayet farkında bu durumun, adamlar boş yere dünyanın en büyük 3 teknoloji şirketinden biri değil ve bu bağlamda geliştirmeler yapıyorlar. Bu nedenle sadece PC, Xbox ve hem PS hem PC kullanıcılarını da odağına alacak Gamepass ve XCloud gibi sistemler geliştiriyorlar. Uzun vadede başarılı ilerlerseler yine bu işten karlı çıkacak olan Microsoft olacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvoRoncatto -- 22 Ocak 2021; 18:36:50 >




  • Bu playstation fanboyları algı kasmak için neden yalan söylüyorlar burada? Adam bir de direk kurdan hesaplamış. Tabi kendi fanboyu olduğu şirket Türk oyuncularını gram düşünmediği için yerel fiyatlandırma yapmıyor sanıyor Xbox Türkiye de direk kurdan çeviriyor. Ahshshsjsjdjdjsjd ya kardeşim çek git bak işine. Xbox live şu anda Türkiye'de yıllık 180 lira. XBOX Türkiye müdürü de yerel fiyatlandırmayı koruyacağını belirtti. Biz rahatız sen 800 lira istenilen vasat exclusivelerine odaklan.
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Şu an gold almak isteyen herkes 6 aylığını 120 liraya satın alabiliyor. Zam geldi 180 oldu diyelim, 12 aylık ücreti de ps plus gibi 180 liradan 240'a çıkmış olsun. Ps plus da 240 değil dolar üzerinden şu kadar lira diye mi çeviriyoruz ülkemizde alırken, algı yapmaya gerek yok

    Benim anlamadığım konu neden 900 lira vermek zorundaymışım gibi konuşuyorsun, ülkemizde en ucuz gold ve gamepass ultimate satışı yapılmıyor mu? Ülkemize özel fiyatlandırma olmasa 900 lira haklısın derim ama nereden bu fiyatı çıkardın anlamadım.

    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]




  • Periah kullanıcısına yanıt
    Yıllık değil hocam o fiyat 3 yıllık gamepass ultimate fiyatı, isteyen bugün 3 yıllık gamepass ultimate üyeliği 540 liraya satın alabiliyor. 3 yıl sonra aşırı bir artış olur da PS daha uygun fiyata ülkemize özel Ps Now ve Plus satarsa PS5 Pro alır oradan devam ederiz.
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Bu tiplerin hayatı manipülasyon olmuş. 3 saatlik senaryoya 450 lira veren tip gelmiş Xbox'a sallıyor. Ahshshshd

    Ayriyeten 545 liraya 3 yıl 3 aylık game pass ultimate aboneliği satın aldım. Olaya bak olaya sen. Allah'tan Türk oyuncusunu düşünen birileri var. Bu tiplere playstation Türkiye az bile yapıyor. Yap oyunu 1000 lira da bunlar her türlü alır. Shsh
  • Periah kullanıcısına yanıt

    Hiç öyle konuyu değiştirme yine. Bende 2 yıllık Game Pass Ultimate üyeliği var. Boşuna kandıracağını sanma.


    1. Ortada zam var. Ve sen zammı savunuyorsun. Xbox'u eleştirmek yok, yasak.
    2. Ortada çok orantısız ucube gibi bir zam var. Ve inanılmaz bir fiyat. 6 aylık 59,99 dolar diyor.
    3. Artık insanlar Gold'u, uygun fiyata Game Pass'e çeviremeyecekler.
    4. Niye zam yaptılar? Ve sen niye Microsoft'u, firmayı savunuyorsun. Firmadan sana ne?
    5. İnsanlar daha fazla para verecek ve sen eleştirmek yerine övüyorsun.
  • Beni ilgilendirmez. Resmi fiyatı bilmiyoruz. Dolar fiyatı açıklandı. 6 aylık 59,99 dolar. Zam olacağı aşikar. Zammı savunmanın mantığını anlat. Ayrıca senin dün fake üyeliğini ifşaladım. Niye tek kelime edemedin?

  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Microsoft Gold üyeliği çevirme kampanyasını da bitirebilir. Adı üstünde kampanya bu, belli ki bitirmek istemediler ama çok uyguna geldiği için belli bir oranda zam yaptılar. Kampanya bitmiş olsa bugün kimsenin itiraz etme hakkı yok. Adamlar 2 yıldır aynı kampanyayı sürdürüyor, ellerine sağlık
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Asıl sen burada algı yapmaya çalışma.
    - 3 saatlik senaryoya 450 lira isteyen tiplere laf söyledin mi hiç?
    - playstation zam yapınca konuştun mu hiç?
    - vasat exclusiveler için utanmadan 600 700 lira isteyen tarafı neden övüyorsun?

    Noldu laa Türk oyuncusunu düşünen şirket mi battı sana?

    Bu hazımsızlıktır arkadaşlar hazımsızlık. Playstation Türkiye seni görse oyunlarını 2 bin lira yapar. Der bu her türlü alır ses de çıkarmaz üstüne över bizi diye.
  • Ulaşamadığın ciğere kötü dersin tabi.


    Hayatında kaç tane Sony Exc kalitesinde oyun oynadın [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    3 saatlik Miles Morales 460 lira , 39 aylık ( 1.684.800 saat) Gamepass Ultimate 540 lira.


    Başka sorum yok sayın yargıç...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 22 Ocak 2021; 18:45:8 >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Ne zaman ifşaladın la? Ahshshshhss paranoyak mı oldunuz iyicene. İki üç vasat oyuncuya cevap vermedim diye kendinizi nimetten mi saydınız? Ayriyeten ben ortada zam mam görmüyorum 70 dolara 3 yıllık game pass ultimate aboneliği aldım. Nerde zam? Türkiye için konuşuyoruz burada. Bize ne diğer taraftan. Ayriyeten sen 3 saatlik senaryoya 450 lira isteyenleri neden hiç eleştirmiyorsun?
  • Beni hiç ilgilendirmez senin Xbox için kılıf uydurman, firmayı savunman. Üstelik zammı savunman. Resmi fiyat ortada. TR fiyatı belli değil. 6 aylığına 59,99 dolar yazması bile fahiş fiyat. 1 yıllık değil o. Kaldı ki 1 yıllık abonelik almayı kaldırdılar. Telefonla arayıp alabiliyorsun.


    Bu tip şeylerde her zaman resmi fiyatı baz alırsın, çünkü resmi fiyata zam gelirse her şeye zam geliyor. İnsanlar yüksek fiyata alışıyor.


    Otomatik olarak firmayı neden savunmaya geçtiniz? Zam olunca eleştiri yapmanız gerekmiyor mu? Zammı savunan bir insanı da ilk kez görüyorum. 6 aylık üyeliğe 20 dolar zam geldi. Sen burada kişiye sataşacağına olayın kendisine yorum yap. Microsoft'u savunmak size mi kaldı? Ben de Game Pass kullanıyorum, Xbox kullanıyorum. Beni etkiliyor.


    Zamanında 1 aylık Game Pass üyeliği 60 TL olmuştu. O zaman onu da eleştirmemeniz gerekir. Yıllığı da 480 TL falandı galiba. Sonradan düşürmek zorunda kaldılar. Sizin gibi yapılan zamları mı savunalım?





  • Zamanında Ps1, ps2, Ps3, psp, ps4 Pro şimdi ise ps5 dijital sahibi olan insana mı soruyorsun bunu? Ahsjshdhshshshshdhdhjdhdjdjdjdjdjdjkahdksjsjdjd.
    Herkes sizin gibi değil kardeşim bunu öğrenmeniz gerekiyor.
  • Konuştum evet. TR PSN'in zammını forumda ilk kez ben eleştirdim. En çok ben kızdım. Sen önce fake üyeliğinin cevabını ver. Dün ifşaladım. Niye cevap yazmadın?

  • Her sene goty adayı oyun çıkartan firmanın oyunlarına vasat diyor. Microsoft tarafında böyle oyun var mı? [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 


    İnsan utanır bunu söylerken, Phil Spencer'a sorsan Sony oyunları daha iyi der, burada fanları oyunlara vasat diyor.


    Kalite sana fazla gelmiş. Xbox ile MUTLULUKLAR [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

  • Bu başlıkta 3 tane tip var(zamanında 4 kişiydiler) sürekli XBOX eleştiriyorlar. Nereden geliyor bu motivasyonunuz? sizin hiç işiniz yok mu kardeşim? Gerçekten soruyorum işiniz gücünüz yok mu? Ahshhshdhdhd
    Bunların dördüncüsü de sürekli ordan buradan arakladığı fotolar ile komik olmaya çalışırdı liseliler gibi.
    Moderasyonun bu 3 tipi süresiz olarak banlaması lazım bu başlıktan. Koskoca marka hakkında yalan dolan ile manipülasyon peşindeler. Allah'tan Türk oyuncusu kimin Türk dostu şirket kimin Türk düşmanı şirket olduğunu biliyor da bu vasıfsızlara itibar etmiyor.
  • Al hadi cevap yaz. Fake üyeliğin.


    aydinnesty

    https://forum.donanimhaber.com/profil/1692744#!/


    Boş mezara girdim

    https://forum.donanimhaber.com/profil/2371581#!/


    *

    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]


    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]




  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.