Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Glasscannon , ulwi Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
107.627
Cevap
259
Favori
3.942.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
166 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
55. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Periah

    Bu mesaj silindi.

    Yahu isterse gider 1972'den itibaren çıkan bütün konsolları alır.


    Çetelesini tutup akılsız demek senin neyine düştü de ikidir sallıyorsun oturduğun yerden. Senin filtrenden mi geçecek insanlar PC, konsol alırken?


    Şuna bak hala köprüden atlarsın diyor, köle diyor, akılsız diyor. Dün PS5 alanlara yine laf attın böyle, mesajların silindi zerre düzelmedin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 22 Ocak 2021; 0:42:59 >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Burada tanımadığın insanlara çeşitli ithamlarda bulunurken iyi benzer bir yanıt alınca mı kötü oluyor ? Tartışma kültüründen uzaksın bu belli, konuşmaktan veya fikir alışverişinden de anlamıyorsun buda belli. Ama zaten bu ülkenin bu hale gelmesi bu zihniyet yüzünden.


    Yaptığınız iş saçmasapan birşey . Git istiyorsan 36 tane NES al her gün biriyle oyun oyna umrumda değil. Ama burada bu müsrif fikirleri sanki inanılmaz mantıklı birşeymiş gibi bize kakalama.


    Adam hoşuna gitmeyen birşey duyunca otomatik Almanya bizi kıskanıyor moduna girdi ! Pes !




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 21 Ocak 2021; 23:10:44 >
  • Periah kullanıcısına yanıt

    Sen bu cihazları alanlara terbiyesizlik yapıyorsun. Kimsenin haddine değil konsolları alanlara hakaret etmek. Sen kimsin? Sana mı soracak millet ne alacağını?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Bu cihazların hepsi özünde aynı diyorum. Bunlar birlikte kullanılmaktan ziyade birbirinin yerine kullanılacak cihazlar diyorum. 2'sini veya 3^ünü almak çok verimsiz diyorum. Ortaya birkaç fikir koyuyorum. Fakat aldığın tek yanıt hiçbir mantıklı gerekçe olmadan kişiliğe saldırı sen olgun bir şekilde yanıt vermiyorsun ki. Aç ne yanıt vermişsin bir oku önce.


    Siz neden tartışmadan bu kadar korkuyorsunuz ? Fikir alışverişinden neden bu kadar korkuyorusunuz ? Burada benim sözüm kanun değil birşey değil. Oyun kültürü hakkında bir fikir sunuyorum sadece.

  • Periah kullanıcısına yanıt

    Hocam bu tarz yazılara başladığınızdan beri yazdığınız her açıklamayı okuyorum detaylı bir şekilde.Ama müsriflik olarak gördüğünüz şeyler sizin görüşünüz.Ben de hali hazırda Xbox One X kullanıyorum PS4'ümü sattım birkaç ay önce.Bunun yanında işimi yaptığım MSI GS65 9SE model laptop'um var.Oradan da oyun oynuyorum.Ayrıca yazın Playstation 5 alacağım tüm aksesuarlarıyla beraber kumanda hariç.Bunları almak ve hepsini kullanmak müsriflik olmaz.Ve bunun mantıklılığı mantıksızlığı tartışılmaz.Çünkü bunlar "KİŞİSEL TERCİHLER" olarak adlandırılır.Kimseyi böyle yaptığı için yadırgayamazsınız.Size mantıksız geliyorsa bunu yapmazsınız bu sizin tercihiniz olur.Ki belirttiğinize göre bunu yapmıyorsunuz ve kimse size niye almıyorsunuz Playstation 5 veya Nintendo Switch diye bir şey söylemiyor.Yani bunu boş boş mantıklı ya da mantıksız şeklinde değerlendirmeye çalışmak yerine ben böyle tercih ediyorum kimsenin ne yaptığı beni ilgilendirmez derseniz en doğru açıklamayı yapmış olursunuz.Mantıklı,mantıksız,müsriflik açıklamalarınızla konuştukça batıyorsunuz sadece.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Periah

    Bilgisayar + Ps eğer sadece oyun içinse israf. Ps + Bilgisayr zaten yüzde 99 aynı oyunları oynatıyor. Üstüne evde eşya ve kablo kalabalığı. Üstüne abonelik ve cihaz upgrade masrafı. Nereden baksanız elinizde kalan bir ikili.


    Mantıklı insanlar oyun bilgisayarı kullanıyorsa konsol kullanmaz, konsol kullanıyorsa oyun bilgisayarı kullanmaz. Onun yerine iş için ince bir dizüstü, oyun için ise salona bir konsol veya bilgisayar konulur. En sağlıklı düzende budur zaten.


    Bunun para ile de ilgisi yoktur. Nasıl param var diye gidip 2 tane araba alıp her gün birine binmiyorsan, param var diye sırf aynı oyunları oynatacak birden fazla cihazda almazsın.

    "Mantıklı insanlar oyun bilgisayarı kullanıyorsa konsol kullanmaz, konsol kullanıyorsa oyun bilgisayarı kullanmaz. Onun yerine iş için ince bir dizüstü, oyun için ise salona bir konsol veya bilgisayar konulur. En sağlıklı düzende budur zaten."

    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 


    Afedersiniz de sıvamışsın.





  • Periah kullanıcısına yanıt

    Ne gerekçesi yav? Sen kimsin sana gerekçe vereceğim? İşine gelince “sende Xbox var mı?” diye sormasını biliyorsunuz. Ee bende hepsi var zaten. Hepsini uzun yıllardır kullanıyorum. Asıl sana ne oluyor? Acemisin, hiçbirini bilmiyorsun. Tecrüben yok. Oyundan anlamıyorsun. Sonra da milletin hangi platformu kullanacağına karışıyorsun. Üstüne bir de hakaret ediyorsun. Neymiş hepsine sahip olan insan mantıksızmış. Kim diyor onu? Sen mi karar verdin?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt

    Sen önce bir hayatında iki konsolu aynı anda kullan, ne işe yaradığını gör ondan sonra gel burada birden fazla konsol kullanan insanlara mantık yok, akıl yok, köle demeye çalış. Gamepass olmasa oyun hayatı bitecek biri korkaklıktan bahsedemez, o seviyede değilsin. Uzattıkça yüzün çıktı meydana, yazdığın hakaretlere, terbiyesizliklere fikir vs diyip iyice batırma.

  • MortalRide kullanıcısına yanıt

    Sizin neyi nasıl aldığınız sizi ilgilendirir zaten ben birinin özelinde bunu söylemiyorum.


    Sadece aynı anda hem masaüstü bilgisayar, hem Xbox, hem Ps5 kullanmak bu cihazların oyun örüntüsü yüzde 99 olarak aynı olduğu için son derece verimsiz bir yatırımdır dedim. Bu sözün sizin kişisel tercihinizle alakalı bir mevzu değil. Bu sadece basit ve tartışılabilir bir fikirdir. Bence bu böyle nedenlerim bu , bu ve bu dedim. Başka birisi de hayır bu böyle değil nedenlerim bu, bu ,bu der ve bu şekilde bir orta yol bulunur toplumun çeşitli konularda değer yargıları oluşur.

  • Periah kullanıcısına yanıt

    İki platform kullanan mantıksızdır demeye kalktın, sonraki mesajında iyice terbiyesizlik yapıp köle dedin.


    Lafının arkasında dur.


    İnsanlara bu ithamlarda bulunacak konumda değilsin.


    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]


    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 21 Ocak 2021; 23:51:48 >




  • Dictattor kullanıcısına yanıt

    Tamam sen git oyun bilgisayarı al yanınada ps5 al. Sonra ikisinede Call of Duty koy. Yarımşar saat arayla birinde kapatıp ötekinde devam et...

  • Periah kullanıcısına yanıt

    İstersem hepsini birden alıp aynı anda açar oynarım, bir başkası evinin her köşesine PC kurar oynar. Bana veya bir başkasına çıkıp mantıksız köle deme cürretini sana kim veriyor bu forumda? Babanın tapulu malı değil bu forum. Haddini bil!

  • Periah kullanıcısına yanıt

    Benim neyi nasıl anladığımla alakalı bir durum değil bu.Ben sadece yazdığınız şeyi yazıyorum ve herkesin tercihi olduğunu belirtiyorum.Konudaki birçok kişi de bunun tercih olduğunu ve mantıklı,mantıksız veya müsriflik olarak değerlendiremeyeceğini belirtiyor haklı olarak.Siz hâlâ aynı şekilde "Sizin neyi nasıl anladığınız beni ilgilendirmez" diyorsunuz.Bu zaten kişi özelinde de söylenecek bir şey değil genelleme yapılarak da söylenecek bir şey değil.Çünkü elle tutulur bir yanı yok.Orta yol bulunacak veya toplumun değer yargısının oluşacağı bir durum yok burada.Bunlar kişisel tercih.Siz hâlâ bu yazdıklarımızı anlamıyorsanız kendi adıma konuşayım ne kadar yazsam siz yine anlamak istemeyeceksiniz.

  • İmkanı olan herşeyi alabilir almakta sakınca yok ve bu bir ayıpta değil. Kimsenin gereksiz yere aşalık kompleksine girmesine gerek yok. İsteyen bütün teknolojileri evinde dizer bende hem ps hem pc kullanıcısıyım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dictattor kullanıcısına yanıt

    Mantıklı insanlarda bu anlattığın şeylere MANTIKSIZ der arkadaşım.

  • MortalRide kullanıcısına yanıt

    Yaptığınız hareketler dışardan bakan birinin yorumlarından muaf değildir. Başkasına zarar vermediğin sürece istediğin herşeyi yapabilirsin fakat başkalarınında yaptığın işler hakkında yorumda bulunma hakkı vardır.


    Evine 12 tane aynı bilgisayardan alıp koyabilirsin. Ama ardından ben bunu böyle yaptım kişisel tercihimdir hiç kimse buna verimsiz veya mantıksız değil diyemez dersen saçma bir yorumda bulunmuş olursun. Biz buna temelde ifade özgürlüğü diyoruz. Toplumun ilerlemesinde çok temel bir ilkedir kendisi.

  • Periah kullanıcısına yanıt

    “Sana boğaz köprüsünü satarlar” diyemezsin. “Mantıksız insanlar” diyemezsin. “Köle” diyemezsin. Bunlar hakarettir. Millet neyi kullanacağını sana mı soracak? Haddini bil. Sen kimsin? Niteliğin nedir?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 21 Ocak 2021; 23:43:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.