Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Jaxson Ryker , dante06 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir - 16 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107.718
Cevap
259
Favori
3.947.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
167 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • karakoyunn kullanıcısına yanıt

    Tercihim PS5 - Xbox one X şeklinde olurdu sanırım.

  • 3 yıllık gamepass abonesiyim cebimden 5 kuruş para çıkmadan 3 sene oyun oynayabilirim

  • Yeni nesil (PS3 zamanlarından başlatabiliriz aslında) Exclusive'lerin şişirildiği konusuna kesinlikle katılıyorum. Last of Us 1 için konuşayım şahsen indirimli ucuza almış olmama rağmen verdiğim paraya acımıştım. Aldığım şey oyun değil sadece sinematikti ki kurgu-senaryo namına da bir şey yoktu. Bu yüzden 2. oyundan uzak durdum ki onda da insanlar senaryonun olmadığını filan söylediler doğrudur.


    Batman Arkham serisi kesinlikle Marvel's Spider-Man'den üstündür. En başta oyunları zevklidir. Arkham Asylum biraz geride kalıyor ama o da yapıldığı yıldan ötürüdür. Marvel's Spider-man oyununun 2 olayı var. Sadece Ps exclusive olması ve çok iyi grafiklerinin olması. Onun dışında şehrin havası filan güzel o kadar. Oynanış olarak vasat bir yapım en azından Batman Arkham serisi kadar zevkli değil.


    Horizon Zero Dawn bu oyunun çok abartıldığını görmedim ama evet oynanış olarak zevkli bir oyun değil. Ama bilim-kurgu kısmı için yazdığına kesinlikle katılmıyorum. Bence senaryo olarak oldukça iyi. Ama oynanış olarak kötü dövüş sistemi aşırı derecede fakir, dolayısıyla zevksizleştiriyor. Bu oyunun en büyük olayı grafik, exc oluşu ve senaryosu bir de müzikleri fena değil. Zaten exclusive'liği de kalmadı.


    GOW 1-2 zamanında çok dikkatler çekti ancak GOW3 ile üzerine pek fazla bir şey koyamadı. PS3 zamanında GOW için konsol aldırır diyenlerin arasında da demiştim yine diyorum GOW3 vasatın bile altında bir oyun belki döneminde vasatlık mertebesine ulaşmış olabilir ama kesinlikle tıraş bir oyun GOW (2018) ise neyse ki farklılık getirmeye çalışmış güzel olmuş. Ama bu da kesinlikle konsol aldıracak bir oyun değil dediğine katılıyorum. Bir kere oynar bitirir daha da yüzüne bakmazsın nitekim bende öyle de oldu. Ama Türkçe olması ve bazı diyalogları gerçekten güzeldi.


    Ghost of Tsushima oynamadım ancak görsellerine ve incellemelerine baktım. Çeviri kısmı tartışılır.


    Bloodborne çok zor olduğunu fark edince bulaşmadım, pek fikrim yok.


    Detroit Become Human vardı misal. Alternatif senaryonun döndüğü film tadında oyun. Senaryoları gerçekleştirip geçiyoruz. İyi hoş ama oyun namına bir zevk yok. Full HD film. Zaten bu da exc olmaktan çıktı.


    Yani en sevdiğim oyunlara şöyle bir bakıyorum da çoğu multiplatform. (Witcher 3, AC serisi, COD MW2, Batman Arkham serisi, Bioshock serisi vs... Liste uzar gider. Sony'nin exclusive oyunları genellikle "Eh işte"den öteye geçemiyor. Tamamen PR, pazarlama çalışması. Bir de platforma özgülüğün vermiş olduğu o ayrıcalık hissi o kadar. Fazlası değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 29 Kasım 2020; 9:9:41 >




  • Ps5 ile devam etmekteyim 2 taraftaki fanboylarla savaşımız sürecek 😀😀

    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Press a Key

    Şahsen ben icraata bakıyorum, yok o Naughty Dog'dan alım yapmış, yok Santa Monica'dan birileri katılmış bunlar boş gebeş işler, önemli olan o isimleriyle övündüğünüz stüdyoların kimde olduğu ve bu stüdyoların başında kimlerin durduğu.

    Altta ki gifi görüyor musun? bu oyun neredeyse ben oradayım, bu işçilik neredeyse ben oradayım, oyuncuyum, kaliteli bir oyuncuyum, en iyilerini seçip hakkını da vererek alıyorum ve bundan memnunum, ayda yılda bir işe yarar olan Game Pass desen zaten var, yani bir sıkıntımız yok.

    Ahahahahsh görende diyecekki sony her ayda bir böyle oyun çıkarıyorda kaliteli oyuncumuz hepsini oynuyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nemanja Bjelica kullanıcısına yanıt
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]



    Kadın gör kadın !


    Kadın dediğin hükümet gibi olmalı, galaksiye hitap etmeli, antik ırkların mirasını taşımalı, "Mantle of Responsibility" peşinde koşmalı ve en önemlisi ağlak-zırlak olmamalı!!!


    Tabi ps5'ine önden ssd takmakta zorlanan arkadaşlar pek anlayamazlar bunu.....


    Ayrıca "ömçeeeekkkk...koyktun mu?" [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

  • Ps5 daha iyi diyerek konuda tarafımızı belli edelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt

    Spiderman kolay bir oyundu çünkü yaş kitlesinde çocukların çok olduğu bir karakter. Haliyle onları düşünüp kolay oyun yapmış olabilirler.


    Ama son oyunlarından Last of Us 2, GoT, Demon's Souls vs hangisi kolay? Hele son saydığım direk zor oyun kavramının başlatıcısı olan Souls serisinin atası. Remake'i orijinalinden çok ufak farklar dışında aynı. Bu oyuna kolay diyorsan talihsiz bir yorum olmuş


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nemanja Bjelica kullanıcısına yanıt
    Olum su cidden efsane resim ya ne zaman gorsem kahkaha atiyorum.
  • Tartışma konusunun ayrı olması iyi olmuş. [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

  • Nat Pagle kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma ya, böyle sektörü belirleyen yapımlar her ay çıkamıyor, çok üzüldün galiba bana, kıyamam sana. Git Game Pass'te AA oyununu oyna abicim sen, boş yapma burada, bunlar senin bilip anlayabileceğin konular değil.
  • Şaka bir yana çok param olsa PS5 alır exclusivelere ve dualsense koluna bir ton para dökerdim. Ama Türkiye'de yaşıyoruz. Xbox bizim için ideal olan. İlk ay 6 liradan yüzlerce oyuna gamepass ultimate ile erişimim var şuan. Bu bulunmaz bir nimet. Ayrıca Microsoft son zamanlarda sağlam stüdyolar kurdu ve satın aldı. Güzel oyunlar geleceğine eminim. Türkiye'ye Sony'den daha fazla özen gösteriyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • One x ler letgoda tek kollu olarak 2000 lira civarına satılıyor. Bir gamepass hesabını kardeşlikle alıp 2-3 yıl oynayasım var. Zaten yeni nesil oyunların gelmesi 2 yılı bulur. O zaman yükseltme yaparım .

    12gb ram 6 teraflops bana kalsa yeni nesil oyunlarıda oynatır. Birtek işlemcisi jaguar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0145B01C9 -- 29 Kasım 2020; 10:14:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle bir Sony hayranı olarak(Xperia 1 Mark 2 Türkiyede olsa onu tercih ederdim.) televizyonum, kulaklığım vs hep Sony ve daha önce Ps4 kullanıcısı olarak bu nesilde tercihimi Xbox series X ten yana kullanacağım. Gerek Game Pass olsun gerek Türkiyede verdiği hizmet kalitesi olsun kesinlikle Xbox Türkiyeye daha uygun. (Exc. olarak Beyond Two Souls beni çok etkilemişti. Oyunlarında çoğunu oynamıştım zaten Tldu ve beyond two souls hariç diğerlerini açıkçası oynamasam pek bişey kaybetmem gibi, kesinlikle kötü oyunlar değiller çok iyiler ama oynamasamda bir yerim eksilmez ve ya en kötü günlük ps kiralanıyor kiralarım oynarım geri veririm. Ama xboxun avantajı daha çok 100den fazla kaliteli oyun ve ea play ile muhteşem oyunları sadece yıllık 1 oyun parasına oynamak çok büyük avantaj)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Royals11 -- 29 Kasım 2020; 11:22:10 >
  • Renkler zevkler tartışılmaz amenna da kardeşim gelip PS EX'lerine yeaaah bunlarda oyun mu deyip kendini oyun gurusu sanan sanki zevkleri olup eleştirmen zannedenler sizlere aşağıdaki gömleği satın alanlar olduğunu gerçeğini hatırlatmak isterim. Bu arkadaş buna en güzel örnek. Bunu giyende beğenerek giyiyor sorsan çok şık ve zevk sahibidir. Şaka değil gerçek. Güldür güldür de hicv konusu.

    Asıl o BALON GİBİ ŞİŞİRİLEN;

    Massaj Effect'ler
    Halo dayılar
    Project Gothüm Racingler
    Fable Mabıllar
    Banju Kazağılar
    Killa hakan Instinct'ler
    Halan Veyk'ler
    V.B. yüzlerce ÇÖP KALİTESİNDE oyunlara biz en baştan dedik "ABARTMAYIN BUNLAR DANDİK OYUNLAR VE HEPSİ PATLAYACAK!"

    NE OLDU SONUNDA???? HEPSİ TEKER TEKER PATLADI!!!


    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]




    PEKİ KİMLER AYAKTA KALMAYI BAŞARDI VE BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR ?

    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playstation5 -- 29 Kasım 2020; 11:36:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eğer önüme konanı yiyeceksem Xbox alır gamepass ile ne verilirse onu oynardım ama 39 yaşındayım, 35 yıldır oturmuş bir oyun zevkim var ve ps exclusive oyunlar bu ihtiyacımı karşılıyorlar.PS5 özelinde normalde sıradan bir oyun gözüyle baktığım call of duty’den dualsensein verdiği silah tutma hissi sayesinde müthiş bir keyif aldım.Singleplayer sürükleyici oyun tutkum ve dualsense den etkilenmem sebebiyle tercihim PS5.
    Oyun fiyatlarını düşünmüyorum çünkü oyunları forumdan hesap olarak alıp bitirip 20-30 aşağısına satıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brnbry kullanıcısına yanıt

    Ben en son upgrade 2 yıl önce yaptım ekran kartına 24 yaş bu arada.İleri de belki bi ps5 çekerim o da last ofuslar vs için


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hey maşallah hey maşallah işte gerçek yeni nesil


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi en güçlü hangisi karar verebildiniz mi bakalım?? Şirketler bizim üstümüzden milyon dolarlar kazansın siz burda en iyisi benimki diye atıp tutun.. sakın durmayın devam
  • Activity Card ile daha hızlı şekilde oyundasınız[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 


  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.