Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (2711. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (7 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü9 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
76.201
Cevap
1.563
Favori
3.787.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
166 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
30. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 27092710271127122713
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: radko

    Bu uzakdoğulular virüsle zaten bellediler dünyayı acayip bir öfkem var bu japon oyuncağına artık bende son vericem.
    hocam bir şey merak ettim siz yetkili birine benziyonuz hitman trial full sürüm mü acaba ?
  • Benim de son ps konsolum olacak,Xsx e geçip güzel bir kulaklık alıp online oyunlarda takılırım artık.Single oyunlara ve ps exclerine para dayanmıyor.Bir tane oyun alıyoruz 200 lira zaten pri hakkı.El insaf ya.Tamam dövize baktığımızda zamı anlayabiliyorum ama yok artık dayanmıyor yani.Ülkede pahalı olmayan bir şey yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 20 Mart 2020; 1:10:33 >
  • DittoQ kullanıcısına yanıt
    Yok hocam. UK PSN'dekiyle 7 günlük deneme ile ücretsiz kullanabiliyoruz. Hesap açması 5 dakika sürüyor. Sonra oyunu indirip kendi TR PSN hesabından oynayabiliyorsun. PS5 ile de tamamen Türkiye'ye gelecekmiş. Biz oynuyoruz yani. Tabi tamamen gelince daha güzel olacak.
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    10 dolar.Niye ben 7 günde bir hesap açıp ücretsiz kullanmak için uğraşayım ki ? Gamepass 30 lira.Psnow Türkiye'ye geldiğinde 30 tl olacağını mı sanıyorsun ? 80 lira olur.Çekikler fiyat ayarlaması falan yapmaz direk yapıştırır.Xbox da fiyat arttırabilir ama asla kur ile çarpıp fiyat güncelleyeceğini sanmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 20 Mart 2020; 1:34:26 >
  • CoreGame kullanıcısına yanıt
    Ben de ilk başta senin gibi düşündüm de, 5 dakikada açıyorsun 1 hafta ücretsiz kullanıyorsun. Kullanınca çok hoşuna gidiyor. İçerisinde bir sürü oyun var. Şuanlık böyle, ben olan durumu anlattım hocam. Bilmeyen varsa oyunları indirip oynasınlar. Daha yeni bu ay Control, Wolfenstein 2, Shadow of the Tomb Raider eklendi. Söylemesi benden, oynaması sizden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 20 Mart 2020; 1:37:31 >
  • Şuan pro sahibiyim ancak 4k tv alır almaz xbox geçeceğim. 6 ayda dünya para verdim oyuna. Aldığım oyunlar gamepasste vardı. Ps tarafi tamamen sömürü düzeninde. Ama 4k tv si olan ps de durmaz özellikle plus zammından sonra . Benim 1080p olduğu için geçtim 2k çevirme yazılımı güzel. One x dede böyle bir şeyin olmaması kotu . Zaten o nedenle gectim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Böyle sistem kullanılmaz,verirsin parasını oynarsın.Yok her hafta hesap aç onunla uğraş.Zaten işten gelmişim yorulmuşum bir de onunla mı uğraşacağım.
  • The Surge Almanya - Fransa - Ukrayna ve diğer Avrupa ülkelerinde bir önceki indirime düştüğü fiyata düşmüş. Türkiye fiyatına baktığımızda ise normalde 57 TL olan bir önceki indirim fiyatına inmesi gerekirken 80 TL'ye düşmüş. Bu da demek oluyor ki kesinlikle zam geldi mağazaya.
  • Abysm Nucleus kullanıcısına yanıt
    Emin misin hocam? Base fiyatı artmamış, aynı 179 TL. Ama diğer ülkelerde bizdekinden daha düşük fiyata inmiş. Bir acayiplik var. Anlamadım.

    https://psprices.com/region-tr/game/2482039/the-surge-augmented-edition



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 20 Mart 2020; 2:27:57 >
  • Dirt rally 2 çıktığında ne kadardı bilmiyorum ama sitede 299 dan 275 e düştüğü yazıyor. Store a baktığınızda oyun Indirimde değil, fiyatı kalıcı olarak 275 yapılmış gibi gözüküyor. Bir isler çeviriyor ya Sony hadi hayırlısı. Böyle sessiz sedasız kalmaları da kafa kurcalamıyor değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Emin degilim gece gece salliyorum hocam acikcasi. O kadar umudu kestim ki gittim apar topar PS Plus aldim Sony zam erken yapar diye. Normalde 1 Mayis zammindan once olur da indirim olursa son kez uygun fiyata alayim diye bekletiyordum bakiyede paraciklari. Zaten zam gelirse bunlar 1 Mayis'i da beklemez diye dusunuyorum. Yarin gorecegiz. Su an misil misil uyuyorlardir Sony calisanlari.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abysm Nucleus kullanıcısına yanıt
    İndirimlerden sadece The Surge'yi ekleyip uykuya geçmişler. Aman boşver, yarın eklerim demişler
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Bence manuel değil illa bir script vardır da muhtemelen ''dur hele gece gece şunlara yarın gelecek sopayı gösterelim'' şeklinde bir düşünceye girip The Surge sopası göstermiş olabilirler. Öyleyse güzel sopa gerçekten. Oturduk bekliyoruz yarın başka sopalar mı göreceğiz yoksa hiç zam dahi mi olmayacak...
  • indirim vs. hiç takip etmiyorum. Sürekli doldur boşalt tekniği. Aynı oyunlar, yükselen fiyatlar vb. Sony Playstation Türkiye ekibinin bu işlere zerre kadar kafa yordugu kanaatinde değilim. Yeni çıkan oyunları kendileri bedavaya oynayıp, bize de 500 TL den pazarlama amacındalar. Kimse kusura bakmasın da türkiye şartların da 480 TL verecek adamın ya parası çoktur ya da yayıncıdir. Herkese göre fiyatlandırma olmaz eyvallah ama en azından alınacak seviyede bişeyler olması gerekir. 3 yıldır playstation slim sahibiyim yeni çıkan oyunu bir kere alıp oynamışligim yok aradan 1-2 sene geçecek ki anca işte. Milletin max. 60 birime oynadığı oyunları biz 400 - 500 birim oynuyoruz işte.. Yıllık üyelik muhabbetie gelecek olursak bu saatten sonra bu zamlarla hava gazı.. Fais fiyat artışı ülke bölge seçimleri bana gına getirdi çünkü. Örnek vermek gerekirse store da 84 TL ye satılan oyun steam de 22 TL ye satılıyordu. Bu saatten sonra da konsol işine girmeme kararı aldım. Orta sınıf bir pc toplayıp önüme bakacağım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • CoreGame kullanıcısına yanıt
    Hocam kızgınlığınızı olayla alakası olmayan başka insanlara yansıtmanız doğru değil. Sanki ben yapmışım gibi yazmışsınız. Birbirimize yardımcı oluyoruz burada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün avrupa psnlerde indirime giren pes ve star wars trde indirimde değil...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertvontrier

    Microsoft'un yeni nesilde zam yapmayacağının garantisi yok. Satışlarda geride oldukları için abonelik fiyatlarını düşürdüler. Yoksa oyun fiyatları Playstation ile aynı.
    Oyun fiyatları Play Station ile aynı değil.Eğer Kastettiğiniz multiplatform oyunlarsa ne XBOX ne Sony buna müdahale edemiyor,3. parti firmalar oyun fiyatlarını kendisi belirliyor.Burada baz alınması gereken şey 1. parti exclusive oyunları ve servis fiyatları.30 dolarlık Ori bizde 68 Türk Lirası üstelik Türkçe.Aynı şekilde yeni çıkacak olan Bleeding Edge 30 dolar oda 70 TL.60 Dolar'a satılan Gears 5'de 229 Türk Lirası.Sadece abonelik fiyatları düşmedi zannedersem Dolar kurunu bi noktaya sabitlediler.Koskoca Microsoft sonuçta dünya devi maddi açıdan ihtiyaçları bile olduğunu sanmıyorum prestij peşindeler.




  • Sisteme yeni eklenen oyunların fiyatları da 6tl den hesaplanmış zam kesinlikle gelecek. Ff7 ya da RE3R almayi dusunuyorsaniz simdiden alın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Souls: Remastered satan veya ortak almak isteyen varmi arkadaslar birlikte alalim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertbey87 M kullanıcısına yanıt
    Üst sınıf PC'si ve PS4 ü olan biri olarak konuşuyorum. Orta sınıf bir PC işini çözmez dostum. Ayrıca ben 98 yılından beri konsollarla içli dışlıyım. Her zaman konsol oyun fiyatları PC fiyatlarından yukarıda olur. Ama konsoldan aldığın görüntüyü almak için 10binlik PC toplaman gerekir. Maalesef paramızın değeri yok. Bu sebeple de bütün yeni çıkan oyunlar bize pahalı. Adamlar oyunları bize de 60 birime satsa herkes gelir TR store dan alışveriş yapar. Biz nasıl US, IN storelardan alışveriş yapıyorsak.

    Ayrıca indirim zamanlarında baktığımda yine en ucuz fiyatlar bizde ya da IN psn de oluyor. Coğrafya kaderdir kardeşim maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 27092710271127122713
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.