Şimdi Ara

Oyun Odası - Aral Game Konuğumuz! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
26.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tinúviel

    80TL Call of Duty 3.

    Daha hala konuşuyormu aral?

    Güzel bir örnek, çok yazık Türrkiyenin böyle adamlara kalmış olması, zorluklar her neyse kimseyi ilgilendirmez, önemli olan son tüketiciyi nasıl etkilemesidir, ben oyun alırken '' ha bu 200 liraymış aldığım ps3ün yarısı fiyatına, ama olsun ya adamlar çok zor durumda, çok zorluk çekmişler alayım ben bunu! '' diye düşünemiyorum malesef ki, bu işi yapamıyorlarsa yapmamalılar, kimse zorla oyun ithalatı yapın diye bir kural koymadı, başka bir sürü iş var insanların para kazanabileceği. Neymiş yurtdışında herkesin hakkı olan oyun oynamak Türkiyede bir lüksmüş!
  • Evet Aral Game'i kutluyoruz dünyada en pahalı kutulu oyunları biz alıyoruz o bakımdan baya öndeyiz dünyaya göre avrupada 25 euro olan oyunu 80-90 tl ye alıyoruz.
  • Erdinç İyikul korsan oyun 10 tl. korsanı geçtim Rus Cd Key'leri 30 TL aynı oyun Aralda 110 Tl sizce nasıl korsandan yada Cd Key'den orjinal kutulu oyunlara yönelelim ? Bence Türkiye dijital bir satış mağazası kurmalı.Aksi taktirde oyun sektöründe milim milim ilerleriz.
  • Bu konuda takdirimi kazanan tek firma taleworld'dür her yerde aynı fiyat yaptı adam burda 1000tl maaş alıyosa 20 tl sini verdi yurt dışında 1000$ alanda 20 $ verdi ikimizinde eline kalan 980 di işte bu adalettir ama gelki adam burda 1000 tl maaş alıcak 150 tl oyuna vericek eline ne kaldı 850tl yurt dışında aldı 1000$ verdi 50$ oyuna eline ne kaldı 950$ işte bumu adalet sorarım.hem madem vergilerden yakınıyosunuz sizde dijilat mağaza olun adalet dediğin taleworld'ün yaptığı gibi olur sırf o yüzden 3 oyun birden aldım 2 sini hediye verdim.
  • arkadaşlar önemli bir soru Steam başka ülkelerde sattıgı ürünler için vergi veriyormu yoksa bu sadece türkiye e özgü bir durummu bunu (youtabe olayı gibi)?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARTALLAR YANLIZ UCA -- 17 Ocak 2012; 12:44:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zerolance

    Erdinç İyikul korsan oyun 10 tl. korsanı geçtim Rus Cd Key'leri 30 TL aynı oyun Aralda 110 Tl sizce nasıl korsandan yada Cd Key'den orjinal kutulu oyunlara yönelelim ? Bence Türkiye dijital bir satış mağazası kurmalı.Aksi taktirde oyun sektöründe milim milim ilerleriz.

    var aslındahttp://beta.playstore.com/ ttnet in fakat fiyatları steam in yanından bile geçemez kutulu al daha iyi.
  • Türkiye satışı gözükse satışlar 10'a katlanır
  • GTA V Türkçe olsun, PC versiyonu artık 200 TL olur. Zira bu adamlar son zamanlarda Rockstar oyunlarını aşırı pahalı fiyattan satmaya başladılar. Önce L.A Noire'in PC versiyonuna 150 TL fiyat biçtiler, şimdi de ön sipariş ile sattıkları Max Payne 3'ün PC versiyonuna yine 150 TL fiyat biçmişler.
  • *



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tameryesildag -- 28 Ocak 2013; 1:58:45 >
  • Öyle bir konuşuyo ki sanki ARAL bir melek !
  • http://www.aralgame.com/asp/maininsale.asp 'sık sık indirim yapıyoruz'


  • (Ön Sipariş)
    Kdv dahil : 200,00 TL
    Tahmini Varış Tarihi: Mart 2012





    Kdv dahil : 100,01 TL




    Kdv dahil : 190,00 TL


    AL SANA İNDİRİM. TEPE TEPE KULLAN. 20 LİRAYADA OYUN VAR AMA STOK YOK




  • Adamlar 50 tlye PS2 oyunu satıyor daha biz neyi tartışıyoruz

    http://www.aralgame.com/asp/product/426/SPIDER-MAN-3-THE-MOVIE
  • Türkçe oyunlar için genelde özel indirimler oluyor ama benim karşılaştığım öyle, diğerlerini bilmiyorum. Tabi sadece aral için değil genel olara ksöylüyorum(mesela uc3-kz3)
  • millet parayı korsana versin yurtdısına gondersin parayı oh ne ala ayrıca bu ülke fakir bir ülke bir oyuna kimse 130 tl vermez 5 tl olursa alırım oda online için yoksa gene almam :) bedava indirmek varken
  • ama sen de vur dedik öldürdün bak öldü şimdi nefes almıyor artık

    5 liraya bırak oyun almayı dilenciye versen pantolonunu çıkarıp arkasını gösterir sana :D

    Tabi 5 lira kimi insanlar için çok önemli de olabilir ona bir şey diyemeyiz tabi de herhangi bir ülkede 5 liraya satılıyor olsa hadi diyelim 5 dolara satılıyor olsun o zaman dediğiniz doğru olur. Bu yüzyılda 5 liraya indy android oyunları vs dışında oyun bulamazsınız
  • Hadi diyelim Diablo 3 ve GTA V türkçe altyazı ile geldi. Şimdi oyunların normal satış fiyatı 60$. Bu dil desteği nedeniyle en aşağı 10$ ek ücretlendirme olur. 70$ eder ki TL'ye çevirirsek net 150 TL eder. Tüm vergiler, yol masrafları, firmaların kârı derken fiyat olacaktır en aşağı 240 TL. (Konsol sürümleri için konuşuyorum, PC sürümleride 150 TL den aşağı olmaz..) Eee ne anladım ben bu işten?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Quadhros

    Hadi diyelim Diablo 3 ve GTA V türkçe altyazı ile geldi. Şimdi oyunların normal satış fiyatı 60$. Bu dil desteği nedeniyle en aşağı 10$ ek ücretlendirme olur. 70$ eder ki TL'ye çevirirsek net 150 TL eder. Tüm vergiler, yol masrafları, firmaların kârı derken fiyat olacaktır en aşağı 240 TL. (Konsol sürümleri için konuşuyorum, PC sürümleride 150 TL den aşağı olmaz..) Eee ne anladım ben bu işten?

    70$ 150 TL değil 125 TL civarı yapıyor. Ayrıca 150 TL nere 240 TL nere. 90 TL az değil.
  • diablo 3 ve gta5 in türkce cıkacak olma ihtimali cok güzelde bu oyunlar bu sekilde cıkarsa 200 tl den asagı satılmaz.e ne olacak o zaman tabii daha ucuza ama orjianal olarak yurt dısından alınacak.max payne 3 e 200 tl ön siparis fiyatı konmus benim bildigim ön siparis fiyatı uygun olur eger uygun olan fiyat buysa ön siparis sonrası fiyat ne olur duymaya korkuyorum.aral ın anlattıklarının hepsi palavra gelsinler küllahıma anlatsınlar.bende tüy kalmadı hadi baska kapıya.

    shopto maxpayne ön siparis fiyatı

    http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3MA15-Max%20Payne%203.html t-shirt hediyeli kargo ile 125 tl falan olur

    buda aral max payne ön siparis fyatı

    http://www.aralgame.com/asp/product/3240/Max-Payne-3-On-Siparis- k.kartı ile 184 tl

    simdi siz olsanız hangsini alırsınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captanico -- 18 Ocak 2012; 0:51:02 >




  • Tüm oyunlar 40-50 TL civarına satılsın. Orjinal almayan ne olsun.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.