Şimdi Ara

Oyun Odası - Aral Game Konuğumuz! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
26.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu sistemde satış işi böyledir. Maksimum kar elde edilmeye çalışılır. Satış rakamları beklenin altındaysa, indirime gidilip sürümden kazanılır vs..

    Yeni oyunların gelmesi, vergi, yok sizin için yapıyoruz, yok şu kadar uğraşıyoruz sizin için, bu kadar emek verdik de türlü zorluklardan sonra getirdik, çektiğimiz çile şu bu..vs vs... Bunlar hikayedir. Buna aldanmayın. Günün sonunda satıcı yaptığı kara bakar.

    Aral vs firmalar anladığım kadar satış rakamlarından memnunlar. Zira tok satıcı indirim falan yapmaz.

    Örneğin VW bayilerine gidin, adamlar indirim falan yapmazlar asla, çünkü arabaları yok satıyor günün sonunda sen almazsan alacak başkası çıkıyor. Niye rakamı indirip, kazandığı paradan olsun?

    Uzun oldu yazı biraz ama..neyse beni de sallamayın, bakın keyfinize, oynunuza...




  • Bir oyun milyonlar satıyorsa oyunun daha ucuz olması gerekli bence.Fakat COD hem en çok satılan oyun serisi hemde en pahalı oyun serisi.(MW3 Steam'de 70 $)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.l.p.r -- 16 Ocak 2012; 16:31:02 >
  • Video'dan tek anladığım, GTA V'in büyük ihtimalle Türkçe olacağı.
  • bide şöyle bişey var orjinal oyunu kaçak almak mesela atıyorum d&r da NBA 2K12 190tl kaçak 110 tl arda dağlar kadar fiyat farkı var
  • Eğer GTA türkçe olursa Aral elinde şırınga ile bekliyor olacak, bunu da tarihe not düşeyim.
  • İstediğiniz kadar sohbet edin. Kazık oyun fiyatları değişmiyor işte! Max Payne 3 200 lira! 200 lira! 200 lira!
  • starcraft 2 150 tl fiyat biçtiklerini de gördük, blizzardın kendi dijital satışından EURO para birimiyle 110TLYE geliyordu! dolar birimiyle ise 80 küsür tl!(kaba rakamlar)
    modern warfare 3 160tl, steamden ilk çıktığında almaya kalksaydınız 105 tl gibi bir rakamdı.

    bir kutu icin 40 tl fark veresim yok vallahi hem istatistiklerde de "türkiyeden alındı" olarak geçiyor oh!

    aral game türk oyun camiasına bir köstektir. bir de camianın başarısını sanki kendilerininmiş gibi gösterme peşindeler yuh artık

    vergi diye sızlanmaya istediğiniz kadar devam edin ben de steamden&originden&benzeri dijital dağıtım platformlarından almaya devam edeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kespec -- 16 Ocak 2012; 17:14:36 >




  • fiyatların yüksekliğini ne kadar rahat basit örneklerle anlatıyor hiç şaşmamak lazım, aral bundan kaç sene önce neysel şimdide aynılar. hayır röpörtajı yapan arkadaşta dediklerini bir bir onaylıyor
  • Steam'de pahalı satılıp Türkiye'de daha ucuza satılan oyunlardan bir örnek :

    Tom Clancy's H.A.W.X. 2 :

    Steam'de 29,99 $ (~55 TL)
    D&R'da 19,99 TL
  • Oyunların pahalığından şikayet etmeyin. Para biriktirip alın. İlla oyun çıkınca hemen almak zorunda değilsiniz. Aradan 4-5 ay geçince oyun her yerde indirime giriyor. Gidin o zaman alın. Oyunu çıktığı gün alıpta çok pahalı demeyin. Korsana HAYIR. !!!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _LegendmJ_

    Aral yetkilisi olsam konuşmaya utanırım.Skyrim gibi bir oyunu 200 tl den satan adamların "vergi cart curt " demesi gerçekten komik ötesi.Skyrim gibi bir oyunu o kadar az getirmişler ki 200 lira fiyat çekmiş beyefendiler.

    Skyrim'i aral getirmedi*. fail
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A.l.p.r

    Bir oyun milyonlar satıyorsa oyunun daha ucuz olması gerekli bence.Fakat COD hem en çok satılan oyun serisi hemde en pahalı oyun serisi.(MW3 Steam'de 70 $)

    Steamdan milyon satmıyor xbox ps3 satışları o
  • 80TL Call of Duty 3.

    Daha hala konuşuyormu aral?
  • Mikrofon ciddi sıkıntılı ya başımı ağrıttı
  • Çok yararlı bilgiler içeren muhteşem bir proğram olmuş elinize sağlık. Yanlız benim merak ettiğim bir konu var oda şu. ' Kaç adet sattı ' ve ' Pes'te neden hala bir dublaj yok ' bunları merak ediyordum ama sorulmamış lakin bunlarında bilgisi verilseymiş iyi olurmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _LegendmJ_

    undefined


    SKYRIM OYUNU ARAL'DAN ÇIKMIYO Kİ 6 AKILLI DA BEĞENMİŞ AHAHAHAA
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _LegendmJ_

    undefined


    Bende yorumunu beğenen 6 kişi ve sana gülüyorum çünkü skyrim i aral game getirmedi zuha ve iddaya giriyorum ki benim bu yorumum senden daha çok beğenilecek :D İşte böyle bilip bilmeyenler sırf ortalığı ayağa kaldırıyor ya. Sorsan sanki orjinal skyrim almışda atar yapıyor :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GhostEagle

    fiyatların yüksekliğini ne kadar rahat basit örneklerle anlatıyor hiç şaşmamak lazım, aral bundan kaç sene önce neysel şimdide aynılar. hayır röpörtajı yapan arkadaşta dediklerini bir bir onaylıyor

    Ne desin adam? Yok ya siz yalan söylüyonuz ne alakası var vergiyle falan mı desin? İçinden onaylamıyor belki ama adama onaylıyor gibi görünmek zorunda yoksa kan çıkar orada.
  • Aral'ın melek gibi gösterilmeye çalışılması rahatsız edici olmuş. Steam ve Origin Türk kullanıcılar için büyük nimettir.

    Lakin oradan dünya vatandaşı olarak alışveriş yapıyorsunuz. Almanya'daki oyuncu hangi fiyata alıyorsa sizde o fiyata satınalıyorsunuz. Bu sebeble ülkemizde dijital içerik satınalmak gittikçe yükselen bir trend olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak4242

    undefined


    oyun çıkmadan kaç ay önce duyuruluyor her gün koşeye 1 lira atsalar oyunu alacaklar bunların hepsi kadrolu korsancı bunlara laf anlatılmaz..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.