Şimdi Ara

İlk İzlenim: Battlefield 4 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
2.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BF4 MP hiç beğenmedim.SP oynamam zaten
    Grafik mi? Akıcılık mı? Takım oyunu mu? Beceri, kabiliyet mi? Eğlence belki biraz.Belki biraz geniş oyun tarzına hitap ediyor
  • Türkiye lokasyon lu sunucular ve 0 Lag
    Cod Sheep Warfare gibi her sene aynı şeyi önümüze ısıtp koymuyorlar....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battlefield'a art niyetle yaklaşanlar 2 ye ayırıyorum :

    1) Oyunu orjinal olarak alamamış kişiler. (Sadece sp ile yetindiklerinden ve herhangi bir update yapamadıklarından sürekli eleştirirler.)

    2) Bilgisayarı kaldırmadığı için veya kaldırsa bile low'da oynayıp oyundan zevk almayan kişilerdir. (Genellikle yaşları küçük liseye girmek için çaba gösteren çocuklardır.Aileleri iyi bir liseye girsin çok pc başında durmasın diye yeni bir bilgisayar almamıştır kendisine.)

    Oyunu oldukça beğendim ve fps türünde rakipsiz olduğuna inanıyorum.
  • DH ne zaman video playere değiştiricek ? hiç sevmiyorum bu mediaplayer hep sıkıntı hep sıkıntı
  • Lan artislik yapmayın! Ben 2 yıl önce topladığım pc nin gpu GTS 250 ile oyun 1920x1080 ultra da oynuyorum!
  • oyun ne yazık ki vasat olmuş. oyunda inanılmaz script hataları var ve sanki grafikler üçüncü oyundan da geriye gitmiş gibi geldi bana. umarım multiplayerı hayal kırıklığı yaratmaz. yoksa para verip boşuna almayacağım.
  • oynamadığım FPS yoktur, BF3 ün MP dışında. Direk BF4 e geçtim ve şu kadarını söyliyim, dünya üzerinde bu kadar başarılı bir savaş simülasyonu daha yok. Cod eyer oyun ise BF4 gerçeğin ta kendisidir. Oyunu eleştiren insanlar için ise yaş farkından kaynaklanıyor. Cod<18<BF4. Tam olarak bu şekilde izah edebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Battlefield'a art niyetle yaklaşanlar 2 ye ayırıyorum : <br><br>1) Oyunu orjinal <adklik id="adklik2">olarak</adklik> alamamış kişiler. (Sadece sp <adklik id="adklik3">ile</adklik> yetindiklerinden ve herhangi <adklik id="adklik4">bir</adklik> update yapamadıklarından sürekli eleştirirler.)<br><br>2) Bilgisayarı kaldırmadığı <adklik id="adklik5">için</adklik> veya kaldırsa bile low'da oynayıp oyundan zevk almayan kişilerdir. (Genellikle yaşları küçük liseye girmek için çaba gösteren çocuklardır.Aileleri <adklik id="adklik6">iyi</adklik> bir liseye girsin çok pc başında durmasın diye <adklik id="adklik7">yeni</adklik> bir <adklik id="adklik8">bilgisayar</adklik> almamıştır kendisine.)<br><br>Oyunu oldukça beğendim ve fps türünde rakipsiz olduğuna inanıyorum.
    Şu anda ilk okullu kızlar gibi davranıyosun lise 4. sınıfım gtx 680 amd fx8320 vs gibi donanımım var bf4 ü betada denedim hiç hoşlanmadım kimin sevip kimin sevmeyeceğine sen karar veremezsin özelliklede yaşına bakaraktan ... Şu anda COD GHOSTS u önspariş ettim season pass ile birlikte bekliyorum gelmesini ... O yüzden ağzın fazla laf yapmasın yada elin ne deniyosa artık özgür bi ülkede yaşıyoruz cod gene ye 3 e katlasın satışları sonra rakiplimi rakipsiz mi görürsün ... Son olarak asla ve asla fan değilim bf3 ve bo2 ye sahip bi insan olarak bf3 ü oynardım bf4 ü sevmedim almıyorum bu kadar basit ne donanım ne yaşımdan kaynaklanan bi sıkıntı sevmedim bu seni zerre kadar ilgilendirmez gelip bana lan bf3 ne güzel almışın nie cod cu oldun diyecek halin yok yada vazgeçtim sana karer olmaz sen bunları yazdıysan onuda yazarsın ... Sadede gelecek olursam kim neyi beğendi onu alır seni zerre kadar ilgilendirmez hala şu koca kafanıza sokamadınız değilmi KİM NEYİ SEVDİ İSE ONU ALIR laga luga yapmayın iyice illallah dedirttiniz yani ...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • beyler ben oyunu oynadım adam öldürmek çok zor deilmi (kolay modda bile)) ???? ve senaryosunun neyini beğenmişler yanlış anlamayın bide o girişteki bayrak nedir ?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: daedlus

    beyler ben oyunu oynadım adam öldürmek çok zor deilmi (kolay modda bile)) ???? ve senaryosunun neyini beğenmişler yanlış anlamayın bide o girişteki bayrak nedir ?


    grafikler gerçekten güzel ama çatışmayı gerçek savaş gibi yapmamışlarmı ?? bu beni fazlasıyla sıktı 3-4 adamı 3-4 dkde bitiyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bf biraz daha similasyona yaklaşmalı bence. arma ve projet reality kadar da değil
  • Konsollarda çöp, PC versiyonu iyi.
  • İnceleme için teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: themanwithoutshadow

    Konsollarda çöp, PC versiyonu iyi.


    oyun cöp ,senin pc de cöp.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kzmsefa

    Kaç yıldır Cod serisi oynuyordum bu sene bf'nin görüntü kalitesine aldanıp gittim aldım cd key ini ama görüntüden başka hiç birşey yok oyunda oynanışın codla hiç alakası yok yani BF4 pişmanlıktır şimdi COD ghostu nasıl alıcam parayı bfye harcadım onu düşünüyorum :D <br>Call of duty'nin gözünü seviyim görüntü 8 bit bile olsa oynanışı akıyor o yeter yani!


    Yani sen beğenmedin diye çöp oldu koca seri. Git cod da oynama, oyunculuğu komple bırak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Battlefield'a art niyetle yaklaşanlar 2 ye ayırıyorum : <br><br>1) Oyunu orjinal olarak alamamış kişiler. (Sadece sp ile yetindiklerinden ve herhangi bir update yapamadıklarından sürekli eleştirirler.)<br><br>2) Bilgisayarı kaldırmadığı için veya kaldırsa bile low'da oynayıp oyundan zevk almayan kişilerdir. (Genellikle yaşları küçük liseye girmek için çaba gösteren çocuklardır.Aileleri iyi bir liseye girsin çok pc başında durmasın diye yeni bir bilgisayar almamıştır kendisine.)<br><br>Oyunu oldukça beğendim ve fps türünde rakipsiz olduğuna inanıyorum.


    3- FPS türüne ilgi duymuyor, onun yerine wow, diablo, dota gibi oyunlar oynuyordur.
    4- COD un hızlı oynayışını daha çok seviyorsur.
    5- Legends of Zelda Ocarina of Time gibi oyunlar oynamıştır ve her oyunun o oyun kadar iyi olmasını bekliyordur.
    6- Senin bu saçma yorumunu görmüştür.
    7- Cod fanboyudur.
    8- Canı sıkılmıştır, öylesine eleştiriyordur.
    9- Activision IGN ye rüşvet vermiştir.
    10- Half life diye bir fps var duydun mu?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    oynamadığım FPS yoktur, BF3 ün MP dışında. Direk BF4 e geçtim ve şu kadarını söyliyim, dünya üzerinde bu kadar başarılı bir savaş simülasyonu daha yok. Cod eyer oyun ise BF4 gerçeğin ta kendisidir. Oyunu eleştiren insanlar için ise yaş farkından kaynaklanıyor. Cod<18<bf4. tam="" olarak="" bu="" şekilde="" izah="" edebilirim.<="" span="">
    </bf4.>


    Hangi yanlışından başlayayım? BF bir simülasyon değildir, arcade dır ama cod a göre gerçekçidir. COD oyundur BF4 te oyundur, savaş simülasyonu olmasına rağmen Arma bile oyundur, Suriye de olan iç savaş gerçektir. 23 yaşındayım ve hem cod hem bf oynuyorum. 3 önermen de yanlış.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ferrari S.p.A.

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Rambo_FT<br> <br> Son yıllarda çıkan BF sürümlerini beğenmiyorum. Tamamen COD kopyası. Özüne dönene kadar gözümden düşmüş olarak yerini koruyacaktır.<br> </blockquote><br> Battlefield, Call Of Duty kopyasımı ? <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/muha.gif" alt="" align="middle" border="0"><br> <br> O zaman Black Ops 2'de Batllefield 2142'in kopyası.


    Adamın dediğini dikkatli oku lütfen. BC serisinin temel amacı COD oyuncularını çalmaktı. COD la uzaktan yakından alakası yoktu ama bu böyle. Sonra BF3 teki tdm modu da sırf cod oyuncularını çalmak içindi. CQ ek pakedi de. İster kabul et ister etme ama BF git gide basitleşiyor, Cod oyuncularını çalabilmek için. Ayrıca BF2142 ile BO2 arasında alaka yok. O mantıkla düşünürsek her iki oyun da Halo dan arak.




  • buralar tutar
  • Ardadaşlar aranızda bf4 u bf3 olanlar sıstem karşılastırması yapabılırmı

    Bf3 u rahat 40 60 fps arası dusuk ayarlarda oynuyorum buda oynatırmı ona gore alcam?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.