Şimdi Ara

Foruma Özellik Katanlara Rütbe (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.161
Cevap
27
Favori
72.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cutnawall kullanıcısına yanıt
    Sorun şu ki üst konular arasında moderatörün açtığı kurallar konusu da olabiliyor. Yani ya kuralları başka yere alacağız ya da bu üst konulara sınırlama getireceğiz. Bende dediğiniz gibi şahsen üst konu karmaşasından rahatsızım bunu düzeltmek için bayağı bir uğraşacağız .

    Bilgi için teşekkürler.
  • Evdeki Sinek kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz chat sistemi gibi bir şey biz chate karşıyız. Zira mesaj saniye sınırlamasıda ondan dolayı var. Bu nedenle isteğinizi ne yazık ki olumsuz sonuç aldığını söylemek zorundayım. Yinede fikir için ve zaman ayırıp yazdığınız için teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • walter13 kullanıcısına yanıt
    Popüler konular zaten son 24 saatteki en çok mesaj alan konuların listesi. Tabii bunda eski mesajlarda var. Belki popüler mesajların içine böyle bir şey gömebiliriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gun

    Popüler konular zaten son 24 saatteki en çok mesaj alan konuların listesi. Tabii bunda eski mesajlarda var. Belki popüler mesajların içine böyle bir şey gömebiliriz.

    Artık size kalmış birşey. Ayrıca 2 gündür popüler konuları bulamıyorum eskiden üstte yer alıyordu şimdi yok.
  • Benim tek istediğim mesaj alıntılarını kapatmak bezdim artık her alıntılanmış konuya girip üsteki Cevaplananlar kısmınındaki 1'i silmekten..

    Göze batıyor.

    Alıntıları okunmuş say tuşu Firefox'ta çalışmıyor zaten.
  • walter13 kullanıcısına yanıt
    Monitörünüzün çözünürlüğü mü düşük acaba ondan olabilir onada çare bakıyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gun

    Revizyonları tutuyoruz biliyorsunuz fakat ancak biz görebiliyoruz. Diğer yandan kullanıcılar göremiyor. Böyle olunca bir laf geçirip sonra düzeltip konuda karmaşaya neden oluyorlar millet işin içinden çıkıncaya kadar konu dağılıyor.

    Ayrıca şikayet geldiğinde bir sürü revizyon olması bizim şikayeti inceleyip kapatma sürecimizi oldukça zorluyor. O yüzden edit kapalı aslında. Herkes sizin gibi olsa açmamızda sakınca yok ama kimlerle uğraştığımızı az çok tahmin edebiliyorsunuzdur.

    Spoiler olayını tam anlayamadım aklınızdaki fikri biraz daha açabilir misiniz ?

    Konuyu açan kişiye ilk mesajı ve konu başlığını değiştirme hakkı verilmesi konusunda ne düşünüyorsunuz ?

    Spoiler ise genelde Game of Thrones gibi dizilerde oluyor. Üye, konuya ileride kitapta yazan bir olayı spoiler olarak yazabiliyor ama önceden belirtmiyor, spoiler açan kişi dizinin önceki bölümleri hakkında sanabiliyor... Bir tane spoiler butonu olduğu için problem oluyor.

    Birde sorum olacak Forumun Android programı ne zaman gelecek tam tarih mevcut mu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 8 Haziran 2013; 14:46:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gun

    Nasıl bir potansiyel var görmemiz gerekiyor önce ki bölüm açalım biraz bahseder misiniz kimler ne konuşurlar ayrıca örnek konularda verebilir misiniz ?

    herkesin az çok apartmanında 10 metrekarede olsa toprağı var.hobi bahçesi bulunan arkadaşlar vardır.benim kiraz bahçem var mesela.hangi ilaçları kullanmak gerekir ne zaman aşı yapılması gerekir hangi aylarda nasıl bakım yapılması gerekir verim nasıl artırılır gibi konular.bir arkadaş konu açmıştı kendi bahçesiyle ilgili çokta talep olmuştu popüler konular arasındaydı buda bir referans olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malum kişi -- 8 Haziran 2013; 14:53:58 >
  • Eğitim bölümüne meslekler alt kategorisi açılmalı.Çünkü nereye açarsak açalım bence uygun olmuyor ve 15 gün ceza alıyorum.Üniversiteler bölümü bence meslekler hakkında bilgi alma yeri değil.Eğer bir meslekler kategorisi olursa o mesleği olmak isteyenler ve o mesleğe sahip olanlar arasında büyük bir etkileşim geçeceğine inanıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gun

    Monitörünüzün çözünürlüğü mü düşük acaba ondan olabilir onada çare bakıyoruz.

    Evet netbooktan giriyorum 1024
  • Konu dışı bölümünde dini ve siyasi provokasyonlar fazlaca oluyor. Buraya bir kısıtlama getirebilirmiyiz ? Konu dışına mesaj atmadan önce 1 aylık üyelik olsun veya belirli bir mesaj sayısını geçsin gibisinden ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gun

    Merhaba;

    Biliyorsunuz oldukça fazla derecede forumu geliştirmek icin uğraşıyoruz. Ancak bazen aklımıza gelmeyen özellikler yada unuttuğumuz bazı kolaylıkları sizler sayesinde fark ediyoruz.

    Eğer ki öneriniz kabul görür ve hayata geçirilirse bu fark yaratan kişileri ödüllendireceğiz. Kendilerine altı aylığına Kıdemli Yarbay rütbesini vereceğiz.

    Sizlerden ufak büyük fark etmez tüm önerilerinizi bekliyoruz.

    Bundan önce önerilerde bulunan arkadaşlarda rütbe alamadıysalar başvursunlar değerlendirelim.

    Profildeki geçmiş listesi çok karışık.

    Sadece bakılanları, hatta yanlışlıkla bakılıp çıkılanları bile listeliyor.
    Bakılanlar, yorum yazılıanlar, başlatılarlar diye ayırmak lazım.

    Karışık ve kullanışsız. Basit sekmeler iyi olurdu.
  • Forumda yardımcı olan arkadaşlar için teşekkür et butonu tarzında bir değerlendirme butonu olsa iyi olur. Hatta rütbelerde bu teşekkürlerinde rolü olsun. Çok ve gereksiz mesaj yazanlar değil. Gerçekten üyelere yardımcı olan üyeler rütbe alsın. Ben bu zamana kadar hiç bir işe yaramayan bir sürü mesaj yazarak yüzbaşı oldum. Ayrıca yardımcı olan arkadaşlara teşekkür etmek için mesaj yazıyoruz. Alıntı yapıyoruz. Bu da siteye gereksiz yük diye düşünüyorum. Ayrıca konular gereksiz teşekkür mesajlarından kurtulmuş olur.

    İkinci bir mevzu ise forum düzenini bozan üyeler için out tarzı bir buton olsa fazla out alanların rütbeleri düşürülse ya da geçici cezalar alsa umarım üyeler yazarken biraz daha dikkatli olurlar.

    Siz şimdi diyeceksiniz ki bu butonlar amacı dışında kullanılabilir. Herkes gereksiz yere bu butonu kullanır. Bir süre sonra butonlar işlevini yitirir. Bunada çözüm her üyeye belli zaman kısıtlaması getirmektir. Bir üye bir üyeye teşekkür ettikten sonra 1 gün içerisinde bir daha teşekkür edemesin ya da 12 saat içinde bu size kalmış. Aynı şey out butonu içinde geçerli. O zaman bu butonlar kıymete binecektir.

    Rütbe almak için yazmadım. Başka bir forumda zaten yöneticiyim. Bu forumu bazı konularda yardım almak ve paylaşımda bulunmak için kullanıyorum. Sadece tavsiyedir. Gerisi size kalmış. Forum bölümünüz reklam haricinde çok fazla göz yoruyor. Hem renk hem de gereksiz bir sürü buton dolayısıyla sadeleştirme gerçekten daha güzel olacaktır. Saygılar...

    Edit: Teğmen olmuşum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatin -- 8 Haziran 2013; 16:14:18 >
  • şu konu dışı mesajları popüler konular listesine çıkmasa ne güzel olurdu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gun

    Sorun şu ki üst konular arasında moderatörün açtığı kurallar konusu da olabiliyor. Yani ya kuralları başka yere alacağız ya da bu üst konulara sınırlama getireceğiz. Bende dediğiniz gibi şahsen üst konu karmaşasından rahatsızım bunu düzeltmek için bayağı bir uğraşacağız .

    Bilgi için teşekkürler.

    ben tesekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rindaman

    şu konu dışı mesajları popüler konular listesine çıkmasa ne güzel olurdu.

    Kesinlikle katılıyorum
  • merhaba,

    mention fikrini ilk ben attım ortaya forum desteğe de yazdım. ben dedikten sonra yapıldı.

    bu da ispatı tarih 21 OCAK. Şubat ayında siz mention'ı çıkarttınız. hatta bana da denmişti tcg arkadaşa teşekkür ederiz diye ama o mesajı bulamadım

    http://forum.donanimhaber.com/m_70620785/f_//tm.htm#70620785

    rütbemi isterim

    hatta hatta öneriniz kullanıma sunulmuştur dendi. yani fikir benden olduğu ortada konuyu lütfen inceleyin ve hakkım olan rütbemi verin

    bu da yazdığım ikinci destek konusu incelemenizi tavsiye ederim

    http://forum.donanimhaber.com/m_71992066/f_//tm.htm#71992066



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 8 Haziran 2013; 19:15:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rindaman

    quote:

    Orijinalden alıntı: gar1diyan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Rindaman

    şu konu dışı mesajları popüler konular listesine çıkmasa ne güzel olurdu.

    Kesinlikle katılıyorum

    çocuğun teki geliyor bugünki ruh halinizi bir smiley ile anlatın diye konu açıyor 4 sayfa oluyor. Gel de döl israfı deme.

    Aman hocam editleyin isterseniz ceza gelmesin
  • yeni açılan konular için ayrı ayrı yerlerde değilde hepsini bir yerde toplasak daha iyi olacak gibi geliyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stainless..

    Bir önneri de ben yapmak istiyorum. Çoğu kişi için önemsiz olabilir ama benim için önemli bir eksiklik. Forumun mobil sürümünü çokça kullanıyorum. Mesela; 20 saydfalık bir konu var. Birisi benim mesajımı alıntıladı son sayfada. Ben mobilde cevaplanan mesajlarıma girip ilgili konuya girince konunun ilk sayfasını açıyor. Bunun yerine benim alıntı yapılan mesajımın olduğu sayfaya gitse direk, çok daha iyi olur. Ekstra bekleme yapmamıza gerek kalmaz. Ve ya bunun yerine, pc sürümünde olduğu gibi konunun altına sayfa numaralarını koyarsanız, biz de o sayfa numarasına tıklayıp konunun istediğimiz yerine gidebiliriz. İlla numara değil de, ilk ve son sayfa diye de belirtip o sayfalara yönlendirebilirsiniz. Benim amacım, o son sayfaya tek tıkla ulaşmak. Bence bunun en iyi yolu, cevaplanan mesajlarım altındaki ilgili konunun hemen altına ilk ve son sayfa olmak üzere iki ikon koyup bize bu imkanı sağlayabilirsiniz. Bu sıkıntıyı çok çektim, hâlâ çekiyorum.

    Bildirime tıklayınca direk gidiyor zaten diyeceksiniz. Ama bir bildirim yokken(birisi mesajımı alıntılamadığı zaman ve ya benden bahsetmediği zaman) ben o konunun son sayfasına gitmek isteyebilirim cevaplanan mesajlarım üzerinden. Bu noktada bildirim sistemi bir işe yaramıyor. Konunun ilk sayfasına girip sonra da son sayfasına girmek zorunda kalıyoruz. Benim sıkıntım burada. Anlatabildim umarım.

    Ek olarak; yine mobilde, bildirim butonu, bildirim olmadığı zamanlarda kayboluyor bazen. Bunu da çözemedim

    Rica ediyorum, özellikle ilk önerim hakkında işlem yapılmasını istiyorum. Teşekkür ederim...

    Sayın @gun

    Benim mesajımı atladınız galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.