Şimdi Ara

Foruma Özellik Katanlara Rütbe (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.161
Cevap
28
Favori
72.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bazılarının üyelikleri isimsiz oluyor.Veya fake isim konuluyor.Bunun engellenmesi gerektiğini düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gun

    Haklısınız modellere bölsek gibi bir şey yapsak size uyar mı ?

    Eğer verdiğiniz cevap ciddi bir cevapsa hem çok fazla karışıklık hem çok fazla model olduğu için zorluk çıkacağını düşünüyorum o şekilde.Fakat dediğim gibi aynı kategori altında ilan açma sayısı değiştirilirse çok daha yararlı olur düşüncesindeyim.Bunu kötüye kullanacak kişileri yöneticiler ayıklayabilir neticesinde zor değil.
  • Bir Rind kullanıcısına yanıt
    Haklısınız fakat aslında biz daha radikal bir şey düşünüyoruz. Şu anki tasarımın üstüne başka şeyler ekleyerek tasarımı biraz değiştiştirerek çok daha iyi hale getirmek istiyoruz.
  • gun kullanıcısına yanıt
    bu önerileri 12" bi laptoptan yapmıştım ama haklısınız. yalnız benim dediğim kadar geniş çaplı olmasa da bir düzenleme yapılması gerekliliği konusundaki düşüncem değişmedi.
  • Evdeki Sinek kullanıcısına yanıt
    Biz tamamen arama motorlarına bağımlı bir siteyiz. Arama motorlarından gelenler yeni kullanıcı çekmek içinde çok önemli. Bahsettiğiniz ortamda yazılanlar edilenler arama motorları tarafından indekslenemediğinden arayanlar gelip bulamıyacaklardır.

    Diğer yandan bizim en büyük özelliğimiz herkese açık olmamız bu sistemi hep korumak istiyoruz.
  • Modellere bölme işini etiket sistemi ile yapacağız. Mesela bu forumda bile çözüldü, programcı isteği, yeni özellik gibi çeşitli etiketler var. Oralarda iPhone 5, iPhone 4S ..... 64 Gb, 32 Gb, 16 Gb gibi şeyler koyabiliriz.
  • her bölümün kendine ait sohbet kısmı olabilir o zaman mesala konu dışı bölmünün kendine ait sohbet yeri konu dışına girince en altta veya başka bir yerde sohbet çıkabilir yani o bölümde olanlar birbiriyle konuşabilir
  • Vbulletin sisteminde ki gibi "yeni mesajlar" butonunu ekleseniz güzel olur. Böyle bir özellik vardı fakat buton şeklinde değil. Son konular ve konulara yazılan mesajları içeren bir "yeni mesajlar" sayfası olursa daha sıcak bir ortam ve son konulara anında cevap gelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gun

    Modellere bölme işini etiket sistemi ile yapacağız. Mesela bu forumda bile çözüldü, programcı isteği, yeni özellik gibi çeşitli etiketler var. Oralarda iPhone 5, iPhone 4S ..... 64 Gb, 32 Gb, 16 Gb gibi şeyler koyabiliriz.

    Mantıklı ancak dediğim gibi yeni ilan açma ve güncelleme işlerini aynı kategoride yapmayı ayarlarsanız çok makbule geçer ki ben eminim bu konudan yüzlerce kişinin rahatsız olduğuna.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crimson Fury

    He birde forumun altında bulunam (yukarı butonu) ayrı konumlandırlsın yapışık olunca yanlı' tıklanıyor,
    en üste de aşşağı butonu eklensin tablette sıkıntı oluyor aşşağı inede kadar.


    quote:

    Orijinalden alıntı: akabey_55


    Öneri kısmına konu açmıştım buradan yinelemek isterim,

    BAŞA DÖN butonunun yanına veya açılır pencere gibi içine SONA GİT botununun eklenmesi,
    ......



    quote:

    Orijinalden alıntı: akabey_55

    quote:

    Orijinalden alıntı: gun

    Sona giti ne anlamda kullanacaksınız ?

    Teşekkürler bildiriminiz için.


    Öncelikle ilgine çok teşekkür ederim sevgili @gun ,

    Sona Git butonunu ise şunun için istiyorum ; malum favorilerimiz ve popüler konular sekmelerimiz mevcut bunları seçtiğimizde (GENELLİKLE takip edilen favori konularda) okuyacağımız konunun son mesıjını görmek için girdiğimizde aslında SON MESAJA GİDECEK OLMASINA rağmen SAYFA BAŞINDA takılıyor bu nedenle SONA GİDEBİLMEK için biraz uğraşmak gerekiyor, bu nedenle madem BAŞA DÖN butonu var bu butonun yanına veya AÇILIR buton gibi içine SONA GİT butonu BENCE eklenmeli.



    "SONA GİT" butonunda sona gelmek üzereyiz




  • Nike kullanıcısına yanıt
    Revizyonları tutuyoruz biliyorsunuz fakat ancak biz görebiliyoruz. Diğer yandan kullanıcılar göremiyor. Böyle olunca bir laf geçirip sonra düzeltip konuda karmaşaya neden oluyorlar millet işin içinden çıkıncaya kadar konu dağılıyor.

    Ayrıca şikayet geldiğinde bir sürü revizyon olması bizim şikayeti inceleyip kapatma sürecimizi oldukça zorluyor. O yüzden edit kapalı aslında. Herkes sizin gibi olsa açmamızda sakınca yok ama kimlerle uğraştığımızı az çok tahmin edebiliyorsunuzdur.

    Spoiler olayını tam anlayamadım aklınızdaki fikri biraz daha açabilir misiniz ?
  • walter13 kullanıcısına yanıt
    Günde 40000 mesaj atılan bir forumdan bahsediyorsunuz bir gün girmeseniz 40.000 yeni mesaj 2700 yeni konu olacak istiyor musunuz halen ?
  • AlphaScramble kullanıcısına yanıt
    Sorun şu ki biz reklamlara bağlı yaşıyan bir firmayız. Organizasyonumuz oldukça geniş 20'nin üzerinde işlerinde profesyonel çalışanımız var. Ancak diğer başka markalar gibi her gün tv'de çıkmıyoruz, elimizden ünlüler tutmuyor. Dolayısıyla reklam gelirlerimizde ona göre oluyor.

    Aynı zamanda biz geleceğe kalabilecek Türkiye'nin bir internet devini hiç dışardan yatırım almadan yapmak istiyoruz. Bahsettiğiniz şeyi yaparsak gelirlerimiz düşer ancak dediğiniz şeyleri yine kullanan kullanıyor.
  • Teşekkürler bunu listeye ekledik zamanı geldiğinde yapacağız onaya düştüğünde artık alıntılanma yapılamıyacak. Tuş kapalı olarak gelecek.
  • flatron58 kullanıcısına yanıt
    Denk gelmiş burası ile alakalı bir durum yok uyarı limitlerini başka yerlerde doldurmuşlar benimde dikkatimi çekti araştırdım
  • malum kişi kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir potansiyel var görmemiz gerekiyor önce ki bölüm açalım biraz bahseder misiniz kimler ne konuşurlar ayrıca örnek konularda verebilir misiniz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gun

    Günde 40000 mesaj atılan bir forumdan bahsediyorsunuz bir gün girmeseniz 40.000 yeni mesaj 2700 yeni konu olacak istiyor musunuz halen ?

    Yani o an forumda olanlar için son konulara bakma isteyebilir. 10 ya da 20 sayfa ile sınırlı olabilir. Burada ki maksat son konuları ve konulara son atılan mesajları takip edebilmek.

    r10'da takılırken sürekli yeni mesajları takip ederim. Burdada takip etmek isteyen birçok kullanıcı vardır. Tabi ben sadece öneriyorum yapmak ya da yapmamak sizin kararınız.


    Ayrıca en büyük özellik ise bu konu olmuş kullanıcı ile birebir iletişim ve bu çok önemli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walter13 -- 8 Haziran 2013; 14:08:15 >
  • Siyaset değilde tarih bölümü olsa iyi olur yada ayakkabı:) kıyafet bence gerekli bu ikisi:)
    tarih eski olaylar olur mesela cumhuriyet arşivleri vs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba banka bölümün açılması gerekli sürekli banka atm vs konular açılıyor böyle bir bölüm olursa bankacılıkla ilgili tek bölümde toplanır herşey daha güzel olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gun

    Gazeteler mi demek istediniz acaba ?

    Özellik katanlara diye söylediğimde programsal bir kolaylık yada yepyeni bir özellikten bahsediyorum bölüm önerisi haftada 5-10 tane geliyor zaten.

    Anladım hocam bence yeni özellik olarak foruma hızlı cevap özellği gelebilir mesela en son mesajdan alıntı yapma gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.