Şimdi Ara

DriveClub - Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
2
Favori
3.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • puana göre fazla kötülemişsin sanki oyunu.bir sürü yan kötüyken 7.6 puan nerden geliyor,bu puan geliyorsa neden kulüp dalgası hariç her yan kötüleniyor?biraz değişik geldi bana.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Horizon 2 ile karsilastirmak gerek ama ps fanlari aninda driveclub diye aglicaklari icin oyle bi sey olcagini sanmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S A M C R O

    Beni asıl üzen bu incelemeyi yapan kişinin ben editörüm diye oralıkta gezecek olması. Bsc incelemelerini ciddiye almamak gerek artık.

    yoldan gecen bır oyuncuda bu kadar ıncelerdı herhalde. talha bey yada bır kontrol mekanızması varsa ınceleme yayınlanmadan bı gozden gecırmesı lazım bence.komık duruma dusmus hatalı soylemlerıyle.severek ve guvenerek ızledıgımız bsc nın ıncelemlerıne dıkkat etmesı lazım guvenılıcek sıte az sonucta



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spaceman81 -- 8 Ekim 2014; 16:55:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mementopolis

    Forumda araba yarisi delisi iki kisi var onlar begendigi icin onlara daha cok inaniyorum,<br>Plus ile hemen deneyemedigim icin sinirliyim.<br><br>keske oyundaki DRift ile ilgili biraz yorum yapsaydiniz video'da ve online ve puanlama listesi.<br>oyun kisitli demistiniz zaten kisitli dediler DLC ile ve Seson pass duyurdular.<br>daha iyi araclar öyle gelecektir zira.<br><br><br><table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=98167254&url=http://i.hizliresim.com/gL9X5N.jpg" target="_blank" data-href="http://i.hizliresim.com/gL9X5N.jpg" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="http://i.hizliresim.com/gL9X5N.jpg" width="320" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklatın</td></tr></tbody></table><br><br><br><br>Sanirim Herkesin Tercihi 1 tercihi belki ( belki diyorum) <b>Project Cars</b> olacak.


    eadan beter olcaklar belli hava durumunu bile parayla satarlar

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • defected kullanıcısına yanıt
    Hemen editöre laf sokmayın yok PSN Plus üyelerine geç gelecek yok Güncelleme ile hava koşulları gelecekmiş bir oyunu yapacaklarsa tam yapsınlar editör eline nasıl gelirse öyle inceler.
  • Oyun sektörüde artık sahtekar olmuş bu kaçıncı öve öve bitiremiyorlar sonrası vasat zaten sınırlı imkanımız var oyun almak için acayip pahalı onuda bazen boşa harcıyoruz ubisoft watch dogs öyle bi övdü direk bakmadan satın aldım büyük hayal kırıklığı oldu şimdi PS4 için DriveClub şahane geliyor dedik gene hayal kırıklığı yoldan çıktın 3 saniye olayı nedir yaaaa çocuk oyunu gibi gamescom'da gökhan&talha bile iyi not vermişti Forza Horizon 2 arkadaş oynarken gördüm şahane olmuş tamamen özgürsün dağ taş tepe sınır yok malesef PS4 oyunu değil geriye bir tek The Crew kaldı bakalım o nasıl olacak fazla umudum yok sözde yeni konsol dedik hadi hayırlısı........

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oyun kötü değil çok çok kötü olmuş ne yazık ki... bu gibi uyduruk yarış oyunları yerine umarım en kısa sürede Polyphony Digital yeni nesil Gran Turismo yu duyurur...
  • bence inceleme güzel sıkıntı yok. Oyuna gelince güzel gibi çünkü malum playerınız yerlerde sürünüyo html 5 hd de kare kare izledim fakat horizon 2 deki o festival havası insanı daha bir etkiliyor gözüne hoş geliyodu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunun ne grafiğine, ne açık dünya olmayışına, ne araç / pist çeşitliliğine bir şey söylemeyeceğim. Bunlar bir araba yarışını güzelleştiren unsurlar olsa dahi benim için en önemlisi oynanış ve araç dinamiğidir. Onun haricinde pist ya da araç az olsun, öz olsun, çok sorun değil. Açık dünya olmaması da benim açımdan hiç önemli değil.

    Bu oyundan beklentim çok yüksekti, sırf DriveClub için PS4 alacaktım, hatta direksiyonumu kenarda tutuyordum (ki gerçi onda da desteklenmeyen modeller arasında ismi çıkmıştı). Beklentim sim/arcade dengesini oturtturmuş bir oyundu ancak görünen o ki oyun safkan arcade olmuş. Yahu sene olmuş 2014, yolda görünmeyen duvarlara sürte sürte viraj almak mı kaldı? Solda iki tane dev kaya var, araba iki kayanın arasına doğru giderken daha kayalara gelmeden boşlukta görünmeyen duvara çarpıyor. Onu geçtim, arabanın iki tekerleği yol dışında diye hemen geri sayım yapmaya başlıyor. NFS bile bu kadar arcade değildi...

    Normalde herhangi bir oyun için bu kadar sert çıkışmam ama dediğim gibi DriveClub'dan beklentim yüksekti; oynanıştaki bu problemler de direkt soğuttu kendisinden. Doğru düzgün bir yarış oyunu hayali başka bahara kaldı benim adıma.




  • Mesut çevik haklı çıktı o kadarda söylemişti fazla ümitlenmeyin diye

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • grid 2 ye bile rakip olamaz bu oyun.ne kadar berbat bi şey yapmışlar.emeğe yazık vallahi.hiç editöre laf atmayın oyun kötü KABULLENİN.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Koskoca yol varken illa kenarındaki taşlıkta gitmek gibi nasıl bir fantazi dünyanız var arkadaş. Neymiş yol kenarında görünmeyen duvarlar varmış ona sürte sürte gidiliyormuş. Beyle siz oyunun amacını anlamamışsınız yol kenarındaki taşlardan değil yoldan gideceksiniz. Hızınızı ayarlayıp virajı dönüp yolda kalmaya çalışacaksınız. 5 yaşında yegenim sizin bahsettiğiniz şekilde gitmeyip yoldan gitmeye çalışıyor. Çakılda gitmenin amacı ne ? Eyvallah oyunun eksigi gedigi var elbette ama eksik diye şunları sunmanız garip.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cryptdlg

    Koskoca yol varken illa kenarındaki taşlıkta gitmek gibi nasıl bir fantazi dünyanız var arkadaş. Neymiş yol kenarında görünmeyen duvarlar varmış ona sürte sürte gidiliyormuş. Beyle siz oyunun amacını anlamamışsınız yol kenarındaki taşlardan değil yoldan gideceksiniz. Hızınızı ayarlayıp virajı dönüp yolda kalmaya çalışacaksınız. 5 yaşında yegenim sizin bahsettiğiniz şekilde gitmeyip yoldan gitmeye çalışıyor. Çakılda gitmenin amacı ne ? Eyvallah oyunun eksigi gedigi var elbette ama eksik diye şunları sunmanız garip.

    Bu savunmayı ciddi mi yaptınız yoksa ironi mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: betadragon

    Mesut çevik haklı çıktı o kadarda söylemişti fazla ümitlenmeyin diye


    dh ve o kisileri hic karistirma hele mesut ve erdi tam bir fiyaski benim icin.
    adam berbat , gücsüz , yetersiz dedigi konsolu gidip aliyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sawgiray

    Hemen editöre laf sokmayın yok PSN Plus üyelerine geç gelecek yok Güncelleme ile hava koşulları gelecekmiş bir oyunu yapacaklarsa tam yapsınlar editör eline nasıl gelirse öyle inceler.



    editör eline geleni inceler tabii ki ama firma tarafından yapılmış duyuruları da bilir

    oyunu firma beleşe gönderirken iyi

    adamlar çıkıp açıklama yapmasına rağmen "o kadar oynadım hava koşulu göremedim" derse bıraksın bu işi

    hayır o değil türkiye'nin en çok ziyaret edilen oyun sitesi. hiç yakışmamış cidden.

    oyunun eksikleri veya puanı ile ilgili bir şey söylemiyorum farkındaysanız

    ama göz göre göre yalan ve eksik bilgi verilmesi... ayıp...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 8 Ekim 2014; 18:06:50 >
  • Olmamış
  • Adam gerçek nex-gen oyununuzu eleştirdi diye demediğinizi bırakmamıisınız.Bir Forza yı eleştirseydi böyle, yapmadığınız övgü kalmazdı oyun ayrıca dowgrad in allahını yemiş. Forza nın grafikleri bu oyundan kat ve kat üstün.Hele ki süper güçlü ps4 ünüzün bu oyunu 30 fps de çalıştırması da ayrı bir soru işareti.Tamam oyun açık dünya değil ama o görünmez duvarlara çarpması tam komedi hatta çarpınca kıvılcım bile çıkıyo bari bariyer koyun.Bir de oyun gelecek içeriklerle zenginleşecek diye savunma yapmışsınız ulan normalde dlc ye demediğinizi bırakmazsınız.Hava şartları güncelemeyle gelecekmiş, saçmalığa bak oyun zaten bir sene ertelendi daha ne...Oyun resmen demo gibi hatta hava şartlarını bile parayla satarlarsa şaşırmam.Bu arada oyun incelenirken oyuna dlc gelecek diye düşünülerek incelenmez.
  • yazık be balon oldu desenize şu oyuna..forza horizon 2 nin tırnağı bile olamaz..ps4 fanı olarak söylüyorum...
  • böyle araba yarışı oyunu mu olur.hiç çıkarmasalarmış daha iyiymiş
  • oyun çöp olmuş. 5 kişilik grup tarafından geliştirilen beamng daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.