Şimdi Ara

Dosya Konusu: Call of Duty: Advanced Warfare Hakkında Herşey! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
3
Favori
9.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gamepad le fps oynayan hardcore oyuncu oyunda call of duty
    hardcore derken neyi kast etmişler bilemedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jambon

    İyi hos guzel biri ama sosyal medyada ozellikle twitterda baya baya kufurlu konusuyor oyle tipte birine yakistiramadim zaten cok kufurlu bel alti konusan kizlari cogu kisi sevmez. Hadi bakalim bsc reytingler tavan

    çok sağlam küfürleri var
  • Videonun tamamını izlemedim fazla uzun ve sıkıcı geldi. Bir kaç yorumdan okuduğum kadarı ile sanırım yeni bir editörümüz oldu. Neredeyse 17 yıldır oyun oynuyorum. Oyunculuk hayatı 1-2 oyundan ibaret bir editör tabi ki ben de istemem. Ama BSC yetkilerinin böyle bir kararı varsa bir bildikleri vardır elbet.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşların dediği gibi auto aim ile hardcore oyuncu olunuyo bunlara göre, nasıl bir abazalık ve ergenlikse anlamadım, killzone'da ne yapıcak merak ediyorum -auto aim killzone'da yok ve oyunun zor olduğunu bilir kz oyuncuları-

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun altında dönen muhabbetlere bak yazık vallahi yazık .

    Nur hanıma başarılar dilerim umarım oyun muhabbetlerinde de görürüz kendisini Beril ile iyi bir ikili olacaklarmış gibi duruyor .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Multiplayer modda auto aim falan yok eleştirmeden önceoyunu oynayın konsolda . Hardcore oyuncu olunmuyormuş muş.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • COD serisinin en iyi iki oyun olan COD2 ve COD4'u oynamayıp kendisini COD gurusu ve Pro'su sanan bir kişi. Zaten bundan sonra çıkan tüm COD oyunları casual, konsol oyunlardır. COD2 ve COD4 oynamadıysan sen Call Of Duty oynamamışsın be kızım...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sp4rtacus kullanıcısına yanıt
    İnsanları yargılamayı sevmem, yargılamam diyemem ama yargılamamaya özen gösteririm. Sosyal medyadaki mesajları kendisini bağlar, kendisinin terbiye ve ahlak anlayışını gösterir. Kılık kıyafeti de beni ilgilendirmez. Fakat profesyonel iş alanında bunlar dikkat çeker ve çalıştığın kurumun imajını etkiler. Fakat şahsi fikrim, oyuncu yada oyun editörü ile oyunseverliğin karıştırılmaması. Basitçe örneklemek gerekirse, halısahada futbol oynayan biri futbolcu değildir. Futbolseverdir. Benim düşüncem bu şekilde.

    Nur hanımda sıkı bir COD oyuncusu olabilir. COD serisiyle geç tanışmış olsa da tanıştığı günden beri gününün büyük kısımını COD oynayarak geçirebilir. Fakat bu onun sadece bir oyunsever olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Oyuncu olmak bambaşka birşeydir. Zaten oyuncu tanımı da son yıllarda değişti. Artık e-sporcu olarak tabir ediliyor. E-sporcu dediğimiz kişiler oyun oynayarak para kazanan, büyük bir hayran yada takipçi kitlesi olan, oynadığı oyun yada oyunlar hakkında ciddi bir bilgi birikime sahip olan ve yorumlarıyla insanları etkileyen ve yerel yada uluslararası çapta turnuvalara katılan, sponsorları olan kişilerdir. (E-sporcu tanımını yanlış yaptıysam düzeltin lütfen.) Şimdi bu tanımdan yola çıkarak Nur hanıma bakıyorum ve elle tutulacak bir özelliğini göremiyorum yada kendisi videoda böyle özellikleri olduğundan bahsetmedi.

    Bir diğer konu ise oyun editörü. Oyun editörü benim bildiğim kadarıyla, sıkı bir oyun takipçisidir. Farklı farklı platformlardaki oyunları deneyip, deneyimlerini aktaran ve bu deneyim aktarırken izleyici yada takipçi kitlesini etkilemeyi başarabilen, oyunlar ve oyun sektörü hakkında ciddi bilgi birikime sahip, değişkenlik göstermekle birlikte hayran yada takipçi listesi olan ve bu işi profesyonel olarak yapan bu işten para kazanan kişilerdir. (Oyun editörü tanımını yanlış yaptıysam düzeltin lütfen.) Yine bu tanımdan yola çıkarak Nur hanıma bakıyorum ve elde tutulacak birşey göremiyorum malesef yine.

    Bu iki tanıma da girmeyen kişiler oyunseverdir. Buradakilerin %99'unun oyunsever olduğu gibi. Oyunseverliğinde hardcore'luk, casual gibi sınıflandırılması bana saçma geliyor. Bu insanın yaşam felsefesiyle alakalı birşeydir. Kimi insan her boş vaktini değerlendirmeyi kendini geliştirmeyi benimser. Stres atmak, kafa dağıtmak için oyun oynar. Kimi insan oyun oynamaktan çok büyük haz duyar, günün belki hayatının büyük bir kısmını oyun oynayarak geçirir. Fakat bu iki insan tipinin de oyunsever olduğu gerçeğini değiştirmez. Az ve ya çok oynamak bunun sınırını belirlememeli bence ve hardcore oyuncu olarak tabir edilen kişinin casual oyuncu olarak tabir edilen kişileri küçümseme hakkını ona vermez.

    @Sp4rtacus

    Bu arada seninde yazdığın son cümlen de küçümseyici bir tavır sezdim. (Amacının bu olmadığını tahmin edebiliyorum ama böyle anlaşılabilir.)

    Kadınlar oyunsever/e-sporcu/oyun editörü yada futbolsever/futbolcu vs. olamaz gibi sığ düşüncelerden kurtulmamız gerekiyor bence. (Seni kastederek söylemiyorum.) Kadın ile erkek arasında hormonel ve fiziki farklar dışında hiçbir fark yoktur. Kadının yaptığı her işi bir erkek, erkeğin yaptığı her işi bir kadın yapabilir. Dünya üzerinde bunun yüzlerce, binlerce örneği var. Yukarıda ki bir mesajımda da söylediğim gibi, BSC'de en çok oyun oynayan üyeler listesi yapsak Beril Sergün ilk 20 belki ilk 10'a girer. Beril hanımın Steam hesabına girerseniz herşeyi istatistiksel olarak görebilirsiniz zaten. Eğer bir kıyaslama yaparsak, Beril Sergün birçoğumuzdan daha büyük bir oyuncu yada diğer bilinen tabirle hardcore oyuncu. Youtube kanalından, takipçi sayısından bahsetmeye gerek varmı bilmiyorum.

    Nur hanım kusura bakmasın ama insan ister istemez kıyaslama yapıyor. Malesef Nur hanımın bilgi birikimi, oyunculuk deneyimi Beril Sergün'ün milyonda biri değil hatta birçoğumuzdan da iyi olduğunu sanmıyorum açıkcası. (Editör olarak nitelendirilen kişi okuyucusundan, takipçisinden daha fazla bilgi birikimli biri olması gerektiğini düşünüyorum.) Bizlerinde Beril Sergün'ün binde biri olmadığımız gibi. Bunda utanılacak, sıkılacak birşey yok. Dediğim gibi bu insanın yaşam felsefesiyle alakalı birşey. Başka bir konuda da bizler Beril Sergün'den çok iyiyizdir. Nur hanımda başka konularda bilgi birikime sahiptir ama bu kesinlikle oyun editörlüğü değil bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 4 Kasım 2014; 13:22:05 >




  • ne konuşmuşsun be Gökhan.sesini duymaktan sıkıldım kapadım.kızda yazık zoraki görücü usulü görüşmeye gelmiş kahveyede senden kendinden bahsetmeni istemiş, dinlemede kalmış gibi garip kalmış.Talha dan çok gevezesin.biraz daha az öz konuşsan keşke.ign,gamespotta da konuşuyolar böyle,blabla der gibi 1dk sonra ne dediğini duymaz oluyorum bu tiplerin.

    bu arada ign,gamespot gibi ekran yüzü olarak bayanlar kamera karşısına geçer.bsc de belliki benzer düşünceyle Nur u takıma katmışlar.burada profesör gibi o kimki ne anlarki tarzı ağır eleştirileri okuyunca güldüm içimden.kedi uzanamadığı ete ..misali yersiz boş boş yazmışsınız.hele bi görelim ekranda bi fırsat bulsun kız ondan sonra eleştirecek şey bulursunuz illa.önce Gökhan ın daha az konuşacağı programlar hazırlasın BSc.karşılıklı konuşma iyidir.birde yabancı sitelerde hafif kız gibi konuşan,denişik tipleri izlemek eğlenceli oluyor.Jaylenonun Ross u gibi[sizer=red]Dosya Konusu: Call of Duty: Advanced Warfare Hakkında Herşey!

    böyle bir arkadaşta da katılırsa daha renkli geçebilir programlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Riven_ -- 4 Kasım 2014; 13:53:03 >




  • Ben kızın analizini yaptım bi anlamda, nasıl biri olduğunu yazdım, küçümseyici bi tavırda değilim.
    Ben kadınların oyuncu vs. olamaz diye bi cümlem var mı acaba yorumumda söyler misin? (Kendi hayalinde uydurduğun şey için bi paragraf yazmışsın ama boşa yazmışsın)
    Ben Nur hakkındaki söylediklerimi bi önceki alıntımda söylemişim zaten tekrarlamama gerek yok. Kendi adına konuş arkadaşım, Beril Sergün'ün binde biri'yim diye bişey benim için, söz konusu bile değil.
  • Sp4rtacus kullanıcısına yanıt
    "Ha Beril'de bir bayan editör ama ..." cümlesi kadınların editör olmasının garip bir durum olduğunu çağrıştırıyor. Ayrıca amacının bu olmadığını anladığım ama cümlenin bu şekilde anlaşılabileceğini söyledim.
    Kadınlar oyuncu olamaz diye bir cümlen yok evet yine cümlemin sonundaki parantez içindeki uyarıya bakarsan seni kastetmediğim, genel anlayışın bu şekilde olduğunu ve bunun değişmesi gerektiğini söyledim.
    Oyunseverliğin ölçüsü olmadığından bahsettim. Ama yorumlarda oyuncu, hardcore oyuncu yorumlarına bakarakta oyunseverliğin bir ölçüsü olamayacağını söyledim. Eğer ki ölçmeye kalkarsakta Beril Sergün'ün birçoğumuzdan katbekat daha iyi oyuncu, hardcore oyuncu olduğunu söyledim. Aslında bu fikri benimsemediğimi belirttim, seninle ilgili bir ithamım yada eleştirim yok yani eğer yazımı "gözünle" okursan. Bu yüzden agresif olmana gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 4 Kasım 2014; 13:59:55 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolfallen

    "Ha Beril'de bir bayan editör ama ..." cümlesi kadınların editör olmasının garip bir durum olduğunu çağrıştırıyor. Ayrıca amacının bu olmadığını anladığım ama cümlenin bu şekilde anlaşılabileceğini söyledim.
    Kadınlar oyuncu olamaz diye bir cümlen yok evet yine cümlemin sonundaki parantez içindeki uyarıya bakarsan seni kastetmediğim, genel anlayışın bu şekilde olduğunu ve bunun değişmesi gerektiğini söyledim.
    Oyunseverliğin ölçüsü olmadığından bahsettim. Ama yorumlarda oyuncu, hardcore oyuncu yorumlarına bakarakta oyunseverliğin bir ölçüsü olamayacağını söyledim. Eğer ki ölçmeye kalkarsakta Beril Sergün'ün birçoğumuzdan katbekat daha iyi oyuncu, hardcore oyuncu olduğunu söyledim. Aslında bu fikri benimsemediğimi belirttim, seninle ilgili bir ithamım yada eleştirim yok yani eğer yazımı "gözünle" okursan. Bu yüzden agresif olmana gerek yok.

    Yorumumu ya yanlış anladın, yada kendince farklı yorumluyorsun. Ben o cümlemde, ben Nur Hanım'a istinaden Beril Hanımdan bahsettiğim için o şekilde yazmış bulundum.
    Kusura bakma her ne kadar genel anlayışın bu yönde olduğundan bahsetsen de biraz da olsa üzerime alındım.
    Ben her yazdığını gözümle okuyorum arkadaşım merak etme. Ama "Bizlerinde Beril Sergün'ün binde biri olmadığımız gibi" derken hepimizi kastettiğin cümlende apaçık ortada, o yüzden Beril'in benden üstün olmadığını vurguladım.
    Agresif değilim, o tür alışkanlığım yoktur. Ama sadece tek bir oyunda tecrübesi olan, özel yaşantısındaki megalomanlığı, küfürbazlığı ve amacının sadece ekranlarda görünme meraklısı bi bayan için boşuna bu kadar vaktini ayırmana şaşırdım. Hiç gereği yok bence böyle insanlar için.




  • Kalite gittikçe düşüyor. Hiç yakışmadı bu. Bir ara saçma sapan bir video yayınlamıştı adını hatırlamıyorum cs de komik bir şey yapmayan çalışan tipler. Aynı onunla eşdeğer bir video olmuş gözümde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaa şu yorumlardaki sohbete bakıyorum da ne kadar saçma ve oyunla alakası olmayan.. ve yine türk insanının başkalarını, kendisine hiç bakmadan eleştiren artık mide bulandırıcı seviyeye gelen; yorum kavgalarına bir yenisi daha eklenmiş açıkçası.. call of duty sevmem, oynamam ama oyuncuyumdur ve oyunları çok severim.. kadın oyuncular yok denecek kadar az hele de türkiye' de ve sırf bu durumdan vidyoyu izledim ama yorumlarda bahsedildiği üzere neden bu kadar haksızlık edildiğini anlamıyorum açıkçası.. sadece izle ve geç.. sanane onun görünüşünden, sanane onun hardcore oyuncu olup olmamasından, sanane onun karakterinden.. hepiniz aşağılık kompleksine mi sahipsiniz ki?? (yok tikiymiş yok tivitte küfür ediomuş seviyesizmiş) aşamadık ülkece aşamadık şunları bi türlü..

    kimseye şahsi olarak bir şey söylemiyorum, hiç bir yorumcu kişisel olarak üzerine alınmasın ama bi durup düşünsünler bence.. bu yorumu okuyup da belki bi 15 sn. düşünen ve ne demek istediğimi anlayana ise sözüm yoktur..

    saygılarımla

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolfallen

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mavi Siyah

    Video da geçen bayan arkadaşı black ops 2 oynarken kadir isimli bir arkadaşın daveti sonucu bir süre oyun oynayarak tanımıştım. Mikrofonu açınca ağzına ne kadar küfür gelirse sayan birisi küfürden haz etmediğim ve özellikle bir kızın ağzından böyle iğrenç şeyleri duyunca birdaha partilerine girmedim. <br> <br> <br> İnanmazsanız kendiniz oynama fırsatı bulunca anlarsınız.


    Videodaki Nur Ergezer eğer TRT1'deki Sosyal Medya programına konuk olan Nur Ergezer ise, Twitter hesabı twitter.com/nurinwonderland budur ve attığı Twitlere bakarsak, söylemlerinizde haklısınız. Bende kadınların ağzına küfürün yakışmadığını düşünüyorum ve küfür eden kadınlardan nefret ederim.

    Konudaki bazı yorumları okudum ve hak vermemek elde değil. Call of Duty oynamak, auto aim ile K/D ratio 2 yapmak ne zamandan beri oyuncu yada hardcore oyuncu olarak tabir edilmeye başlandı. Bence aramızda çok daha iyi ve bilgi birikimine sahip oyuncu/hardcore oyuncu arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlara da aynı imkanlar verilse bu kadar dikkat çekmez ama sırf sarışın ve alımlı diye Call of Duty oynayan bir bayanı ekran başına taşımak (hemde anladığım kadarıyla sadece call of duty canlı yayınları için, yanlış anladıysam kusura bakmayın) profesyonellikten çok "sex sells" olarak tabir edilen marketing yöntemini çağrıştırıyor. (sex sells bilinen bir marketing yöntemidir, kadın sattırır anlamına gelir. cinsellikle alakası yoktur!) Call of Duty hayranı olupta Modern Warfare serisini oynamamak ise nasıl birşeydir, anlam veremedim bende. Advanced Warfare oyununa 399 TL veripte, yeni gelecek özellikleri bilmeyen, yeni oyun mekaniklerini bilmeyen (sorduğunuz 5 sorunun 4'ne "hayır bilmiyorum" diyor videoda) nasıl bir editör olabilir, nasıl oyun incelemesi yapabilir bunu da bir düşünmek gerekiyor bence.

    Şunu da söylemek istiyorum. Nur hanım BSC ekibine katılan ilk bayan değil kendisi. Beril Sergün gibi oyuncu olmak yada oyun editörü olmak istiyen bayanlar için örnek bir arkadaşımız. Bu eleştiriler Beril hanımda bu ekibe katıldığında yapıldı mı? Yapılmadı. Çünkü Beril hanımın bir oyunculuk geçmişi, deneyimi ve bilgi birikimi vardı. Youtube'daki Gameplay videoları (hemde Türkçe ve İngilizce karışık), Wow gibi oynaması zor, emek ve zaman istiyen bir oyunu yıllarca oynamış biri, Steam hesabındaki oyun sayısı ve oyun oynama süreleri vs. gibi bir çok niteliğe sahipti ve bizlerde kendisine çok kısa bir zamanda ısınıp kendisini severek takip etmeye başladık. İnsan ister istemez bir kıyaslama yapıyor çünkü aslında kendimizle de kıyaslıyoruz. Ve birçok arkadaş yakındıkları konuda da haklılar. Bizim neyimiz eksik, bizde yıllardır COD BF CS WOW oynuyoruz, bizde de PS3 - PS4 - Xbox 360 - Xbox One konsolları var sırf sarışın bir bayan değil miyiz diye mi BSC ekibine katılamıyoruz. Yada erkekler gibi bayan takipçilerinizde var. Onlarda sırf Nur hanım gibi alımlı değiliz diye mi bize şans verilmiyor diye düşünebilir. Elbette işveren sizsiniz kimse karışamaz, kimsenin de haddine değil ama bu subliminal mesajdır.

    Nur arkadaşımıza da hayırlı uğurlu olsun diyorum, umarım yaptığımız eleştirileri haksız çıkarır da biz yazdıklarımıza pişman oluruz. Kendisini tanımıyorum, merak edip Youtube'dan gameplay videosu varmı diye baktım TRT1'de Sosyal Medya programına katıldığını gördüm oradan da Twitter hesabının linkine baktım ama keşke bakmasaymışım eğer o hesap kendisine aitse. Yaptığım eleştirilerde kendisine değil, BSC ekibine. Üzerine alınmamasını rica ediyorum. Fakat yazdıklarımda doğruluk payı varsa BSC ekibine bunu yakıştıramadım. Kaliteli içerik bulmakta zorlandığımız ülkemizde sizlerinde hit sevdası yüzünden kaliteyi düşürüp böyle ucuz yöntemlere başvurmanız beni ve gördüğüm kadarıyla birçok takipçinizi üzmüştür. Uzun zamandır incelemelerin geç çıktığını, çoğu yerli ve yabancı kaynaklarda günler önceden yayınlandığını görüyor yada takipçilerinizden duyuyorsunuzdur. Takipçilerinizin tepkisinin bir diğer sebebi de bu olabilir.

    Zaten birçok kişinin tepki göstermesinin sebebi bu. Aşırı argo kullanımı söz konusu, BSC nasıl bu tür şeylere dikkat etmiyor şaşılacak iş doğrusu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Patria o Muerte kullanıcısına yanıt
    Üye küfür eder ama banlanır, editör küfür eder ama ne olur? İronik bir durum çıkacak ortaya belli ki...
  • Sp4rtacus kullanıcısına yanıt
    Nur hanımı savunduğumu yada yazdıklarımın Nur hanımla ilgili olduğunu düşünüyorsan demek ki gerçekten "gözünle" okumuyorsun yada okuduklarını anlamıyorsun demektir. Daha açık nasıl yazabilirdim bilmiyorum o yüzden yazdıklarımı açıklamak istemiyorum, açıklamayacağım da.
    "Bizlerinde Beril Sergün'ün binde biri olmadığımız gibi" cümlesininde genelleme olduğunu, herkesi kapsamadığını anlamıyorsan malesef bu konuda da yapabileceğim birşey yok. Üstüne alınmayabilirsin, öyle olduğunu da söylemişsin. Doğrudur belki de Beril Sergün'den daha bilgili ve deneyimlisindir. Dediğim gibi cümlem bir genellemedir, herkesi yada belirli kişileri kapsamamaktadır. Ayrıca ben üstünlükten falan bahsetmedim (birini üstün görmek yada göstermek haddime de değil), bana söylediğin gibi kendi hayalinde uydurduğun birşeyle yorumluyorsun. Yine daha açık nasıl yazabilirim bilmiyorum, Beril Sergün "birçoğumuzdan" oyunlar ve oyun dünyası konusunda daha bilgili ve deneyimlidir. Bunun üstünlükle alakası yoktur, kendini bir alanda geliştirmekle alakalıdır. Yaşam felsefesinden bahsettiğimi de görürsün yazdıklarımı anlayarak okursan.

    Son olarak bende normalde agresif biri değilimdir, ama karşıma agresif tavırlar içinde saçma sapan cevaplar veren çıkınca bazen kendimi tutamayıp bende agresifleşebiliyorum. Sana vereceğim son cevaptı. Sende konuyu daha fazla kirletmemek adına uzatmaz isen sevinirim.

    Kırıcı olduysam kusura bakma.

    Not olarakta belirtmek isterim, Beril Sergün'ü çok öven cümleler kurmuş olabilirim. Ama kendisi şuana kadar gördüğüm saygıyı hakeden en iyi kadın oyunsever ve oyun editörüdür. Kadınlar istediği zaman neler başarabileceğinin bir örneğidir. Kadınlardan oyun editörü olmaz, kadınlar oyunlardan anlamaz diye düşünenlere (af dileyerek söylüyorum) kapak niyetinde bir örnektir. Yorumlarda bir arkadaşında bahsettiği gibi Twitch/Youtube gibi yerlerde orasını burasını açan çakma kadın oyuncular gibi değil, oyunları gerçekten deneyim ederek ve deneyimlerini takipçileriyle paylaşarak buralara gelmiştir. Başarılarının devamını diliyorum, umarım daha büyük yerlerde de görürüz kendisini ileri de.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: donovans

    yaa şu yorumlardaki sohbete bakıyorum da ne kadar saçma ve oyunla alakası olmayan.. ve yine türk insanının başkalarını, kendisine hiç bakmadan eleştiren artık mide bulandırıcı seviyeye gelen; yorum kavgalarına bir yenisi daha eklenmiş açıkçası.. call of duty sevmem, oynamam ama oyuncuyumdur ve oyunları çok severim.. kadın oyuncular yok denecek kadar az hele de türkiye' de ve sırf bu durumdan vidyoyu izledim ama yorumlarda bahsedildiği üzere neden bu kadar haksızlık edildiğini anlamıyorum açıkçası.. sadece izle ve geç.. sanane onun görünüşünden, sanane onun hardcore oyuncu olup olmamasından, sanane onun karakterinden.. hepiniz aşağılık kompleksine mi sahipsiniz ki?? (yok tikiymiş yok tivitte küfür ediomuş seviyesizmiş) aşamadık ülkece aşamadık şunları bi türlü..

    kimseye şahsi olarak bir şey söylemiyorum, hiç bir yorumcu kişisel olarak üzerine alınmasın ama bi durup düşünsünler bence.. bu yorumu okuyup da belki bi 15 sn. düşünen ve ne demek istediğimi anlayana ise sözüm yoktur..

    saygılarımla

    Evet, aşamadık bir türlü şu ahlâkımızı bir tarafa bırakıp ahlaksızlaşamadık. Hazmedemedik bir türlü küfür edilmesini, hoş göremedik bir türlü böyle bayağı hâl, tavır ve sözleri. Çok geri kaldık, çoook...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    quote:

    Orijinalden alıntı: donovans

    yaa şu yorumlardaki sohbete bakıyorum da ne kadar saçma ve oyunla alakası olmayan.. ve yine türk insanının başkalarını, kendisine hiç bakmadan eleştiren artık mide bulandırıcı seviyeye gelen; yorum kavgalarına bir yenisi daha eklenmiş açıkçası.. call of duty sevmem, oynamam ama oyuncuyumdur ve oyunları çok severim.. kadın oyuncular yok denecek kadar az hele de türkiye' de ve sırf bu durumdan vidyoyu izledim ama yorumlarda bahsedildiği üzere neden bu kadar haksızlık edildiğini anlamıyorum açıkçası.. sadece izle ve geç.. sanane onun görünüşünden, sanane onun hardcore oyuncu olup olmamasından, sanane onun karakterinden.. hepiniz aşağılık kompleksine mi sahipsiniz ki?? (yok tikiymiş yok tivitte küfür ediomuş seviyesizmiş) aşamadık ülkece aşamadık şunları bi türlü..

    kimseye şahsi olarak bir şey söylemiyorum, hiç bir yorumcu kişisel olarak üzerine alınmasın ama bi durup düşünsünler bence.. bu yorumu okuyup da belki bi 15 sn. düşünen ve ne demek istediğimi anlayana ise sözüm yoktur..

    saygılarımla

    Evet, aşamadık bir türlü şu ahlâkımızı bir tarafa bırakıp ahlaksızlaşamadık. Hazmedemedik bir türlü küfür edilmesini, hoş göremedik bir türlü böyle bayağı hâl, tavır ve sözleri. Çok geri kaldık, çoook...

    işte şekil A.. evet hepimiz ahlaksızlaşalım.. söylemek istediğim tümüyle buydu :) eyvallah hocam..




  • Bu gafil yorumumdan hemen döndüm kızın twitterını bilmiyordum hakikaten terbiyesizin tekiymiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killuminati25 -- 4 Kasım 2014; 15:58:38 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.