Şimdi Ara

Dosya Konusu: Call of Duty: Advanced Warfare Hakkında Herşey! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
3
Favori
9.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "Resident Evil korkunç diil ama silent hill çoook korkunçluuu" Arkadaş şakamısınız? Videonun ilk 15 dakikasını ayırıp "Dosya Konusu: Nur Hakkında Herşey" diye yayınlayın. Hayır kızın oynayabilmesi ekran karşısına geçebileceği anlamına gelmiyor. Konudan o kadar bağımsız bir durumda ki adı bile geçmemesine rağmen oyun fiyatı ile ilgili yorumda "Ghosts'u mu?" diyor. Gökhan bile şaşırdı ağzı açık kaldı 2 saniye "Ne ghostu be?" diye.

    http://s10.photobucket.com/user/boysofsheahem/media/blog%20graphics%203/0460cef698.png.html




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rampage_r

    quote:

    Orijinalden alıntı: tembelpbci

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: rampage_r<br><br>Hatta şöyle diyeyim kendisiyle yüz yüze gelsek soracağım tek şey şudur :<br><br>"Yıllarca bomba gibi geliyoruz deyip baş tasarımcının oyun dergilerinde "aklınızı alıcam u**an" diye posterler bastırttığı dünyanın en kötü oyunu olarak karşımıza gelen oyunun adı nedir Nur Hanım bilir misinizi süper oyuncuyum deyip durdunuz videoda?"<br><br>Şu soruya bana "Daikatana" diyebilecek kadar oyunculukta ciddi bilgi birikimi olduğunu düşünen varsa şuradan atlarım arkadaş. Bu sitede yavaşlık en büyük sorunlarımızdan biri. İncelemeler diğer sitelerde hızla yapılırken burada bir Watchdogs incelemesi için aylarca bekledik. Yalansa yalan deyin? <br><br>Bize sunduğunuz çözüm BU mu? CoD ve Resident Evil ile mi? Bu oyunları internet kafedeki bilgisiz adam da oynuyor! BSC Editörlük deneyimi gerçekten bu kadarcık bilgi ile sınırlı mı? Bana bunun cevabını verin.</blockquote><br><br>Öyle bi konusuyorsun ki adamların patrosununda maaş veriyosıunda karslıgını alamıyorsun


    Gerçekler batar da ondan.

    quote:

    Orijinalden alıntı: ekostros

    Laf attığınız kızın K/D oranı 2'nin üzerinde klan kurucusu ve diamond division'da. Burada boş konuşan tiplerden daha iyi bir oyuncu olduğu rahatlıkla söyleyebilirim.


    Oyunculuk iki klan kurup ortada karpuz gibi parlayan iki oyunda isim yapmaksa batsın öyle oyunculuk.Millet Destiny oynar biz burda CoD felsefesi üstüne bunun iyi oyuncu olduğunu anlatırız. Benim tanıdığım bayanların bir kısmı WoW da ciddi işleyen hardcore guildlerin liderliğini yapıyor. CoD da killstreak yapmak mı oyunculuktan anladığın?

    Birde ilgi çeksin diye araya Metal Gear Solid'i zorla söylettirmişler. Te allam ya.

    İçine bu kadar oturcağını tahmin etselerdi seni alırlardı 3 tane AAA oyun söyledi diye ezmeye gerek yok,kadın orda hayranı olduğu ve koleksiyon yaptığı oyunlardan bahsediyo.Oynadığı tüm oyunları oturup bir çırpıda anlatacak değil,giriş için yeteri kadar bahsedilmiş ki programın belli bi süreyi aşmaması gerektiğini düşünürsek o kadar oyun o konuşmaya sığmazdı kaldı ki zaten videonun konusu CoD advanced warfare. İleri dönük bi iş olduğundan ilerleyen videolarda ya da incelemelerde tanırız ve görürüz diye düşünüyorum,zaten o zaman belli eder kendisini.
    Yazımın bu kısmı bende CoD oynuncusyum diyenlere, oynadığın her 10 oyundan 7 sinde 37-2 25-0 kd ile oynayıp karşı takımı kaçıramadığınız sürece Nur la kendinizi bir tutamazsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rampage_r

    quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: rampage_r<br><br>rezillikten başka bir şey değil. Cod oynamak ne zamandan beri sizi oyuncu yapıyor?<br>Yayında açık açık "Gökhan abinin tanıdığıyım işe öyle girdim" denmiş zaten. Daha konuşulacak ne var? Birde kalıcı olarak mı istiyorsunuz bunu?</blockquote><br><br>kıskanma, kadın senden daha iyi oynuyor galiba. yediremiyorsan konuşma! Nur hanımı editör olarak alın lütfen!


    Bknz : BSC Misafiri tarafından yapılan yorumlar.
    Ergen heryerde ergen iki kız görünce aklı gitti garibin.

    Yalnız katılım zamanınız ve mesaj sayınız ile misafirden pek bir farkınız yok ... İroni kokusu aldım da yanlış anlamayın.

    Bu bayan arkadaşla gençliğinizde bir sıkıntı falan mı yaşadınız ? Çıkma teklif ettiniz de kabul mü etmedi ? Ne bu hiddet ne bu şiddet ?

    Koca fen edebiyat + tıp fakültesindeki 2-3-4. sınıflarda ki kızlara mario'da bir bölüm geçirtemedim !

    Kız Dia liginde 2.0 K/D ile CoD oynuyor, God of War, Uncharted, Resident Evil, Last of Us oynamış la. Daha ne istiyorsunuz

    Futbolda , Dövüşte-Güreşte , hatta bizzat gerçek savaşın içerisinde bayanlar olabiliyor da şu oyunların kumandasını mı ellerine alamıyorlar ? Mis gibi yetenekli , oyuncu bir kişilik ... Çoğunuzun konuşamayacağı akıcılıkta konuşabiliyor, kamera karşısında rahat ve bu iş ile ilgili ...

    Çok mu kıskandınız ? BSC'ye iş ilanında bulunabilirsiniz. Şöyle o rakibi olmayan vasıflarınızın üstüne güzel bir vesikalık fotoğrafınızı yapıştırıp gönderin, onlar ilgilenirler.

    Katacağı yeni renkleri ve getireceği yeni havayı merakla bekliyorum. Başarılar diliyorum. Bizimkiler gibi editör olduktan sonra oyunları bir kenara atmasın ama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 3 Kasım 2014; 16:26:05 >




  • işte aradığım program
  • Güzel program olmuş. Madem kadroda artık iki fpsci oldu, daha çok online fpslerle ilgili inceleme bekliyorum sizlerden. Warface incelemesiyle başlayın hatta beraber bir ara oynayalım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • tekken oynayan kızlar gordum onlar gerçek oyuncu derim ama cod nedir ya cop ama bi kızın bunu oynaması gerçekten ilginç ve güzel bi olay god of war oynuyorum demesine acayip sasırdım kızlar kanlı oyunları sevmez ama oynamış call of duty deyince benim akalıma calll of duty 4 modern warfare geliyor onun dışındaki serilerin hepsi cop bence az oynamadık ps3de belkide bana online sevdiren ilk oyun diyebilirim ama uncharted online görünce butun online oyunları tarihe gomdum diyebilirim aynı sekilde last of us onlineda öle

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yav kızımız güzel kız tamam iyi hos fiziğide süper ama bir suru oyunda oynamış güzel bir olay ama gemiye kız almıcaksın kız seytandır batırır gemiyi :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Nur hanım, '''assassin's creed''' den anlasaydı. ''Özel'' programlar AC'dan gelecekti. Nur hanım, ''Mass effect'' den anlasaydı. '' Özel '' programlar, ''Mass effect'den gelecekti... BF, MSG Vs Vs.... İşte sorun da burada ortaya çıkıyor...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Nur topu gibi bir editörümüz oldu hadi bakalım COD'tan ziyade Nur'un reklamı olmuş zaten, Gökhan da maşallah bi övgüler bi iltifatlar Talha 2'si 1'de inceden bir laf sokmuştu gerçi "Gökhan artık benim partnerim değil onun yeni projeleri var" diye, demek buymuş. Neyse şakalar bir yana Nur'a aramıza hoşgeldin diyoruz, hayırlı olsun. Evet kendisi dikkat çeken bir bayan, ekranda da sarı sarı hoş gözüküyor. Gökhan da akılcı davranıp ekibe dahil etmiş, iyi de yapmış. Şimdi böyle bir bayanın kendi görüntüsüyle BSC'nin Twitch kanalında güncel bi oyunu oynadığını düşünün; Türk veya yabancı ne kadar oyuncu varsa "oha hatuna bak COD oynuyor" diye gelip izlicekler. Bu da haliyle ratingi arttırıcak sonuç itibariyle BSC'ye yaricak. Hea BSC'nin buna ihtiyacı var ya da yok bu tartışılır ama yeni kanlar ve değişiklikler zaman zaman gereklidir. Zaten sıkılmıştık aynı adamların tiplerinden, biraz oyunlarımıza güneş doğsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 42:35 Yürüyosun Gökhan aaabi...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blizzard3

    yav kızımız güzel kız tamam iyi hos fiziğide süper ama bir suru oyunda oynamış güzel bir olay ama gemiye kız almıcaksın kız seytandır batırır gemiyi :)


    Yanılıyorsun dostum! Yobazca, şerefsizce, saçma sapan yorumlarda bulunmayı bırak! Şeytan gibidir nasıl bir benzetmedir? Bence hesabını vermelisin bunun. Tabii tatmin edici bir açıklaman varsa... Öyle aklına geleni yazıp da insanların başarılarını bozmaya hakkın yok.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Auto aim ile sokaktan bir teyze çevirsem o da seri adam vurabilir. Zaten oyun karambol oyunu, yeteneği var mı yok mu bunu ancak PC'de oynatarak öğrenebilirsiniz. Hit gelsin diye, güzel, bol makyajı hanımları çıkartmaktansa gündemi paylaşsanız sizin için daha iyi olur. Evolve vb. oyunlar test aşamasına geçti. Pek çok oyun hakkında daha inceleme yapılmadı, haberi bile geçmedi. Twitch kanalındaki oyuncular da olmasa yeni oyunlardan haberimiz olmayacak. Böyle işlerle uğraşmaktansa esas işe odaklanmak sanırım daha faydalı olacaktır.

    Bir eleştiri daha. Abicim İngilizceniz var onca haber çeviriyor okuyorsunuz. Bari ekran karşısında telaffuza biraz dikkat edin. Kal of Duty/Daty ne demektir yahu. Kaç defa denk geldim kulak tırmalıyor. Ya İngilizce ya Türkçe okumakta fayda var. Türkilizce hoş durmuyor.
  • OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF BEEEEEEEEEEE

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • hiçbir cod oyuncusu kall of tuty demez. fake

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Her şeyi geçtim de: Nur hanım, sayesinde; BSC'de ki Ergen kitlede kendini belli ediyor.

    KENDİNİZE GELİN ! ; 40 Dk.'lık bi video da, birinin ''Oyuncu'' olduğuna nasıl kanâat getirebilirsiniz ?! ''Oyuncu'' kavramı çok basite indirgeniyor bu ülkede... Yeterki ''Kız'' olsun taştan olsun'' diyorsunuz açık açık.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rampage_r

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: tembelpbci<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: rampage_r<br><br>Hatta şöyle diyeyim kendisiyle yüz yüze gelsek soracağım tek şey şudur :<br><br>"Yıllarca bomba gibi geliyoruz deyip baş tasarımcının oyun dergilerinde "aklınızı alıcam u**an" diye posterler bastırttığı dünyanın en kötü oyunu olarak karşımıza gelen oyunun adı nedir Nur Hanım bilir misinizi süper oyuncuyum deyip durdunuz videoda?"<br><br>Şu soruya bana "Daikatana" diyebilecek kadar oyunculukta ciddi bilgi birikimi olduğunu düşünen varsa şuradan atlarım arkadaş. Bu sitede yavaşlık en büyük sorunlarımızdan biri. İncelemeler diğer sitelerde hızla yapılırken burada bir Watchdogs incelemesi için aylarca bekledik. Yalansa yalan deyin? <br><br>Bize sunduğunuz çözüm BU mu? CoD ve Resident Evil ile mi? Bu oyunları internet kafedeki bilgisiz adam da oynuyor! BSC Editörlük deneyimi gerçekten bu kadarcık bilgi ile sınırlı mı? Bana bunun cevabını verin.</blockquote><br><br>Öyle bi konusuyorsun ki adamların patrosununda maaş veriyosıunda karslıgını alamıyorsun</blockquote><br><br>Gerçekler batar da ondan.<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: ekostros<br><br>Laf attığınız kızın K/D oranı 2'nin üzerinde klan kurucusu ve diamond division'da. Burada boş konuşan tiplerden daha iyi bir oyuncu olduğu rahatlıkla söyleyebilirim.</blockquote><br><br>Oyunculuk iki klan kurup ortada karpuz gibi parlayan iki oyunda isim yapmaksa batsın öyle oyunculuk.Millet Destiny oynar biz burda CoD felsefesi üstüne bunun iyi oyuncu olduğunu anlatırız. Benim tanıdığım bayanların bir kısmı WoW da ciddi işleyen hardcore guildlerin liderliğini yapıyor. CoD da killstreak yapmak mı oyunculuktan anladığın?<br><br>Birde ilgi çeksin diye araya Metal Gear Solid'i zorla söylettirmişler. Te allam ya.


    ne bu sendeki sinir? kadınlar oyun oynamaz mı sanıyorsun? sen bu kızın oynadığının yarısını oynada öpte başına koy. Aç bakalım twitch'i ne kızlar var ne oyunlar oynuyor. Keşke böyle bi sevgilim olsa oyun oynayan.




  • Oyun Leş 2009 dan beri aynı şey. Altın Exo zımbırtısını alıp oraya buraya uçan tipler aynı kitin kabuğu olan böceklere benziyor...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rampage_r

    Hatta şöyle diyeyim kendisiyle yüz yüze gelsek soracağım tek şey şudur :

    "Yıllarca bomba gibi geliyoruz deyip baş tasarımcının oyun dergilerinde "aklınızı alıcam u**an" diye posterler bastırttığı dünyanın en kötü oyunu olarak karşımıza gelen oyunun adı nedir Nur Hanım bilir misinizi süper oyuncuyum deyip durdunuz videoda?"

    Şu soruya bana "Daikatana" diyebilecek kadar oyunculukta ciddi bilgi birikimi olduğunu düşünen varsa şuradan atlarım arkadaş. Bu sitede yavaşlık en büyük sorunlarımızdan biri. İncelemeler diğer sitelerde hızla yapılırken burada bir Watchdogs incelemesi için aylarca bekledik. Yalansa yalan deyin?

    Bize sunduğunuz çözüm BU mu? CoD ve Resident Evil ile mi? Bu oyunları internet kafedeki bilgisiz adam da oynuyor! BSC Editörlük deneyimi gerçekten bu kadarcık bilgi ile sınırlı mı? Bana bunun cevabını verin.

    Rampa senin anlamdigin şey bayanlarin bu kadar oyun dunyasinda aktif olmasi ve bsc bunu desteklemesi ki ben nur un clanindayim yiyosa o garibin clanina karsi bi mac yap bakalim siz bu ise amator bile bakmazken tr de 1. Numaraya oynayan klan i bi bayan yonetiyo ve 20 saat oyunun basindan kalkmadim derken senin gibi yokuş isimli oyundan anladigini sanalar 1 haftada 20 saat oynamiyor ama elestiri hakki hep oluyo ne hikemetse biri bana bunu aciklasin nasil oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Butun yorumları okudum hemen izliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • içimiz rahatladı valla gökhan reis allah devamını getirsin yürü baalım :D :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.