Şimdi Ara

Azzaro Chrome u hangi parfümcüden alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Açık parfüm olarak hangi markayı önerirsiniz?Orjinaline yakın benzeten biliyormusunuz?
    Yani David Walker - DP gibi yerlerden bahsediyorum

Orjinalini almaya değer mi yoksa iyi taklitleri var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle @EserKozmetik .. Orijinalini kullandıktan sonra Eser hocamdan aldım parfümü birebir aynı kalıcılığı daha fazla diyebilirim. Ayrıca ticaret ahlakı olarak kendisi en üst seviyededir. Forumda EserKozmetik bu konu üzerinden başka parfümlerine de bakabilirsin hocam. Beğeneceğine adım kadar eminim.

Orijinalden alıntı: kaanreizz

Kesinlikle @EserKozmetik .. Orijinalini kullandıktan sonra Eser hocamdan aldım parfümü birebir aynı kalıcılığı daha fazla diyebilirim. Ayrıca ticaret ahlakı olarak kendisi en üst seviyededir. Forumda EserKozmetik bu konu üzerinden başka parfümlerine de bakabilirsin hocam. Beğeneceğine adım kadar eminim.

Kesin o satıcının açtığı trol hesapsın sen.Forumda çok var çünkü
  • Öncelikle o hesaplardan biri değilim böyle ön yargılı yaklaşman açıkçası beni üzdü. Attığım linkteki yorumlara eğer baktıysan senin görüşüne göre EserKozmetiğin binlerce sahte hesabı var.. Bu arada sana bi screenshot atmak istiyorum.

Azzaro Chrome u hangi parfümcüden alayım?

Eğer göremiyorsan birde burdan bak :)

https://store.donanimhaber.com/dc/9b/c3/dc9bc32aebdcbc412fea7ee74709f356.png

• Konu sahibi arkadaşa attığı iftiradan sonra verdiğim cevaba kaç kere foruma girmesine rağmen bir şey yazamadı özel mesaj attım onu da gördüğü halde bir şey yazamadı. İnsanlara iftira atmak bu kadar kolay olmamalı, konu sahibi arkadaşın bir özür dilememesi ne kadar aciz bir durumda kaldığının göstergesidir. Yüzünü kızarttıysam ne mutlu bana.. Bir daha aynı davranışı göstermemen dileğiyle. İyi forumlar..!

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.