Şimdi Ara

AZTECH DSL5008EN Kullanıcıları Derneği :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AZTECH DSL5008EN

    Ürünü İçin gerekli bilgiler.

     AZTECH DSL5008EN Kullanıcıları Derneği :)


    Detaylı bilgi buradan:http://www.aztech.com/prod_adsl_dsl5001en.html

    Son Güncelleme İçin:http://www.aztech.com/support/index.php/adsl-modem/dsl5008en

    Ürününün kurulumu bir kaç aşamadan oluşan kolay kurulum yapılır. Wifi n 300 MB olduğunu beyan eden üründe lan kablosuyla bağladığımda ana makinee yer alan HD videoları 2 labtop ve 3 mobil tabletten aynı anda izledik sıkıntı olmadı. Üzerinde USB bağlantısı mevcut. Buraya bağladığım USB bellekten dosya kopyalama tam bir eziyettir. Fakat okuması da oldukça başarılı. (Not 2, Galaxy mini, asus labtop) film açtığımızda izletmesi 3/2 oldu. 3/3 olunca donmalar yaşanıyor ki çok iyi şekilde mp3 veya klip izlenebiliyor. (Blueray diskten riplenmiş filmlerdir. 32 GB lık Sandisk kırmızı bellekten takılmadan 21000 GB lık filmi takır takır izletti. Fakat usb den dosya kopyalama 1 MB civarında yazma ise 900 KB hızlarda yazıyor. USB yi modeme taktığınızda ağ bağlantılarımdan direkt olarak DSL5008EN/A paylaşımı olarak gözüküyor.
    Modemi evde iyi bir yere konumlandırdığınızda (mutfakdan uzakta olması tavsiye edilir) Wifi ile 4,5MB canlı veri transferi yapabilirsiniz ki bir bilgisayardan diğer bilgisayara..
    İşin içine diğer cihazlar girdiğinde data aktarım hızı bir kaç denemede 4,5 GB iso dosyasında iyi bir ivne yakalıyor ki gayet ev kullanımı için ideal. Wifi den sadece internet kullanımında istediğiniz gibi coşturabilirsiniz.
    Ethernet girişleri malesef 100MB olduğu için tek dosya çekiminde 11 MB çoklu dosyalarda 3-10 MB hızlarda değişiklik gösteriyor. Standart ethernet senaryoları geçerli. 3G için sim girişli modemide vardı. Bu cihazı ilk aldığımdan beri çok güzel kullanıyorum. Harici diskten HD TV ye film aktarmak vs.. senaryolarda geçerlidir ki bu ev içinde küçük işletmeler için de iyi bir ürün ve ekonomik. (İş yeri terimi lafın gelişi bozulmasın diye kullandım. İş için çok güzel modemler var bu modem ev için ideal! Uzak durun!)

    Sonuç olarak piyasada bulunurmu bilemem ama eğer benim gibi ilk kullanımdan sonra modemi unutacaksınız emin olun. (Cihazlara iyi şekilde kullanılırsa ömürleri uzun oluyor. )

    Not: Arkadaşlar bu frimware güncelleme olayın hiç girmeyin tavsiye etmem. 90 TL ye USB Wifi aparatları satılırken bu modemi bu fiyata almak çok iyi.

    Aztech'e uzun zamandır modemle uğraşmama ve dördüncü bu modemim oluyor ki iyikide almışım diyorum.

    (Bu yazı soru sormuştum ama faydalı olabilmesi için paylaştım.)
    Selametle..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turhill -- 3 Eylül 2013; 13:15:49 >







  • türknet modem sağlamıyormuş ve 35mbite kadar internet alacağım. vdsl destekli midir bu modem?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.