< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 8 Şubat 2024; 19:37:51 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Azov kocasını ağustos ayında kaybeden ukraynalı kadının ekim ayında fransa'da arapla kucak kucağa eğ
-
-
-
Ölenle ölünmez…
-
"O da devam etmemi isterdi" deyip kocasının mezarını ve sevgilisini paylaşmak, ölenle ölünmez diyerek açıklanamaz bence.
-
Konuyu genelden bi kaşara bağlayıp oradan batı tek dişi kalmış canavar moduna girip gizli özne Rusya'yı da yalama es gecilmemis.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Akıllı kadınmış, takdir ettim.
-
kardeş, israil bitti şimdi de amerika mı?
-
Olayda aldatma yok bir şey yok.
Kimseden ömür boyu yas tutmasını bekleyemezsin.
Ama tabi gönülün otada konması botada konması hadisesi var.
Bana göre abla sırayla denemiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yapsaydı ölene kadar yas mı tutsaydı?
-
HulaguHan mı 😳😳😳
Forumdaki arap dostları görmesin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Tamam da bunlar ayni kultur, yani bir Rus kadini olsa da yapabilirdi ayni seyi. Takilmiyorlar bizim takildigimiz manevi degerlere, ha bizim bazisi da gereksiz gercekten ama bunlar daha "hayata bir defa geldik, mutlu olalim" kafasindalar.
Naziler de ayni taktigi uyguluyor ABD'li askerlere. Iste siz Avrupa'da savasiyorsunuz, memlekette zengin Yahudiler karinizi dudukluyor seklinde. Baya da basarili oluyorlar. Bu da ayni taktik.
Putin ulkeyi kendisinden sonraya nasil hazirliyor? Yarin bir kalp krizi gecirse yerine kim gelecek? Ulkede kurumlari ne kadar saglamlastirdi, rusvetle yolsuzlukla ne kadar mucadele etti? Nasil oldu Rus gencleri bu denli ulkelerinden sogudu, on binlercesi kacip buraya geldi? Bir anti-emperyalist olarak benim asil merak ettigim bunlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
anlamadığın noktalar çok da ... en basitinden başlıyayım. Azov yazdım oraya. azov neymiş araştır! aryancı takılıp, kocası ölünce gidip arabın kucağına atlamak da ne bileyim.
bunu tasdik edenler muhtemelen 40larına yaklaşan 30 üstü ve evleneyemecek tiplerdir. bu yapılanı insan nasıl tasvip eder? düşün karın var, evlisin nişanlısın... milliyetçi takılıyorsun falan ne bileyim ülkende suriyeli istemiyorsun vs. sonra suriye'de savaş çıkıyor oraya gidip, şehit oluyorsun ama karı üzerinden 50 gün geçmeden hemen arabın kucağına atlıyor. yani bunu normal bulanların mezhebini sorgulamaya korkarım.
-
Buna sebep olan Rusya dır. Niye savaş açtı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu konuda cevap çok kolay . En basitinden BANA NE !
SİZE NE ? KİME NE BUNDAN !!!
Siz yarın kocanız karınız ölürse ömür boyu yas tutarsınız. Ondan kalan parayı veya maaşı yemezsiniz olur biter.
Not: Bu arada Twitter adresi pek güven vermedi. Doğru düzgün bilgi belge yok. ALakasız iki olayı üstt üstte motajlamışta olabilirler.
-
yani bu kadına amerikan dolarlarını veren rusya idi ve fransa vizesini de rusya verdi. arabı da rusya buldu?
sen geçenlerde ben gaziyim yazmıştın. suriye'ye neden savaş açtın mesela? biraz empati yeteneğini kullanırsan belki cevabı bulabilirsin.
-
Yuhh. Ukraynalılara terörist demediğin kaldıydı onuda yaptın.
israil öven adamsın. ben sana laf anlatamam. nazilerin de yahudi öldürdüğüne inanıyorsundur. neyse dediğim gibi internet orada. açıp bakarsın. senin övdüğün batının yalanlarını ben çok daha önce gördüm ama anlaşılan israil denilen siyonistlerin yaptıkları da o aklınızı yormaya pek sebep olmamış. amerika özgürlük elçisi, batı medeniyet vs vs.
şu video bile ülkesini siynistlere teslim edenleri bekleyen gerçeği gösteriyor. bir çok eski doğu bloku ülkesine bak. hepsi avrupa özgürlük vs derken ayranları yok içmeye, ukraynaya silah satmak için atla giderler amerikaya borçlanmaya. kadınlarının durumu da ortada. işte bunu görüp de hala tepkin "ruzya" vs ise. hani ukrayna abye girecekti? ne oldu? AfD ikinci ana parti oldu. siyonist akıl şimdi afd'ye karşı "sol milliyetçiliği" vs çıkardı falan ama ... dediğim gibi: anlayan saz da gelir jazz da ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 1 Kasım 2023; 21:4:25 >
-
Ne zaman övdüm?
israili haklı bulan sensin ya. en son almancı biriyle atışıyordun. neyse o konu bu konu değil. sadece bu videodaki yok. burada bozuk rusça konuşan sarı kafalıları görüyorum kara çarşafa girmişler arapların yanında falan :) ab'ye gireceklerdi, arap köleliğine girdiler. polak kadınları ile yarışa tutunacaklar biraz daha zorlarlarsa hangimiz daha fazla arap doğruruz şeklinde.
ben arap da sevmem, israilli de ... ama haklıya hakkını veririm. ak olana kara demem.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Konuyu genelden bi kaşara bağlayıp oradan batı tek dişi kalmış canavar moduna girip gizli özne Rusya'yı da yalama es gecilmemis.
|
Ne yapsaydı ölene kadar yas mı tutsaydı? |
Ölenle ölünmez… |
Benzer içerikler
- 6 aylık kira sözleşmesi olur mu
- bir cafe aylık ne kadar kazanır
- izban"da kredi kartı geçiyor mu
- başkent inşaat dolandırıcılığı
- kazaklar türkleri sever mi
- trendyol kime satıldı
- yeşil nasim
- gemlik togg
- reeder samsun fabrika
- ilk güneş enerjili havalimanı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X