Şimdi Ara

Aziz Yıldırım vs. Kulüpler birliği + Cumhurbaşkanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu malum burada 17 kulüp anlaşma sağlarken Başkanımız toplantıya katılmadı

sebepleri her ne olursa olsun bence doğru bir karar yeri gelirse eğer ligtv den de ayrılalım maçlarımızı fbtv den izleyelim.

hepsine karşı birtek biz varız

ülkedeki %51 Aziz Yıldırım üzerine oynayacak ama bence herşeyin bir sebebi var lafı tam gediğine oturdu bu hamlesiyle

Parti kursa oy verirdim valla şu restine mest oldum Aziz Başkanın

bence olası sebep şu olabilir

3 temmuz sürecine kumpas diyemeyenler zamanında ergenekon ve balyoz davalarının kumpas olduğunu biliyorlardı ve göz göre göre fenerbahçenin hem sportif manada hem de ekonomik olarak geri götürülmesi üstüne yöneticilerimizin haksız yere hapis yatması + siyasi görüş farklılıkları bence buna etken diyebilirim ama haklı gördüğü bir sebep varsa yine bişey diyemeyiz

peki alınan bu karar sayesinde fenerbahçe hariç tüm takımlarda ne gibi pozitif gelişme olur ?
    taraftara nasıl yansır? pasolig kalkar mı ? bekleyip görecez

• Açıklayıcı olaydın iyiydi.

Aziz Yıldırım vs. Kulüpler birliği + Cumhurbaşkanı
    "Yaşayan pek çok kişi ölümü hak eder. Ölülerden bazıları da yaşamı. Yaşamı onlara verebilir misin? Ölüm hakkında karar vermekte aceleci olma. En bilgeler bile her sonucu bilemez" -Gandalf
  • _____________________________
    "Yaşayan pek çok kişi ölümü hak eder. Ölülerden bazıları da yaşamı. Yaşamı onlara verebilir misin? Ölüm hakkında karar vermekte aceleci olma. En bilgeler bile her sonucu bilemez" -Gandalf
  • adam sizi mahkemeden kurtardı şikeden amatöre düşmekten kurtardı nankör olmayın

Aziz Yıldırım ve Fenerbahçeyi kurtaran tek şey hükümetle cemaatin arasının açılmasıdır. Bunu fanatik olmayan fenerliler bile kabul ediyor. Ayrıca hiçbir kulüp ve başkanı hükümetle ters düşemez. Yemez.

Bir nefesine bile sahip olamadığımız bu dünya için zalime boyunmu eğeceğiz.
  • Davadan yirtmak icin akp ile tayyip ile ilgili ne iltifatlar dizdi beyefendi bosa sov yapiyor herkes kimin ne oldugunun farkinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

bunları boşver türkiyede neden petrol yok onu söyle

genel kanı türkiyede petrol yok ama öyle bi ortamdayız ki ülkede petrol var diyenlere şarlatan-ruh hastası muamelesi yapılıyor
    PSN:LightningTR

• Erdoğan biraz boş boğazlık yapar, Azizi gösterip "aha bunu da hapisten ben çıkarttım, bennn!!! hapisten çıkartmayı sizden öğrenecek değiliz" deyince rezil olmamak için gitmemiştir.

yani varmı yokmu. Siz bu işle uğraşıyormusunuz

Son sınıf öğrencisiyim türkiye jeolojisine baktiğımiz zaman yaklaşik 500 milyon yil boyunca türkiyeyi oluşturan birliklerin ekvator ekseninde kaydiğini göz önünde bulundurursak evet bence türkiyede petrol olmalı en azından gaz olmalı ama petrol yok diyenlerden hep tektonizmayı duyarsınız haklı olsalar bile daha derinlerde yüksek maliyetle çıkarabileceğimiz petrol bence var niğdede emare buldular ama rezervuarı tespit edemediler petrolün göçtüğü yeri bulamadılar şimdi ne durumda araştirmadım alaşehirde hem petrol hem de jeotermal var yani petrolün olgunlaşabilmesi için yeterli ısı sadece jeotermal gradyan kaynaklı değil altta ısıtıcı kayalar var ve bu petrolün kalitesini etkiliyor yani olgunlaşma daha hızlı zaten geçtiğimiz aylarda tpao ya bir girişimci yaklaşık 170 küsür arama lisansi aldırdı bu işler milliyetçi duygular ile yapıldığı sürece yeni kuyulardan haberler medyaya düşer yoksa tr de petrol yok diyen sağlam hocaları araştırırsanız hep sol orijinli olduğunu görürsünüz ama şahsen benim ümidim var sadece genel kanıdan uzak yenilikçi fikirlerle yaklasmak lazım şöyle açıklayayım size benim kendi tasarladığım bi saha jeolojisi odaklı raporu büroya gitmeden arazi çalışması bitiminde tamamlama gibi bi fikrim vardı 4 profesöre gittim ü fikrin nasıl olmayacağından yola cıkarak bana açıklama yaptı birisi de olumlu yol gösterdi asistan hocam da destekledi şimdi ise bitirme hocama sunsam mı sunmasam mı diye düşünüyorum eğer bu benim yapacağimı bi yabancı anlatsaydi itimat ederlerdi ve feyz aldırarak özendirirlerdi özetle durum bu hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: PetroGeologist

quote:

yani varmı yokmu. Siz bu işle uğraşıyormusunuz

Son sınıf öğrencisiyim türkiye jeolojisine baktiğımiz zaman yaklaşik 500 milyon yil boyunca türkiyeyi oluşturan birliklerin ekvator ekseninde kaydiğini göz önünde bulundurursak evet bence türkiyede petrol olmalı en azından gaz olmalı ama petrol yok diyenlerden hep tektonizmayı duyarsınız haklı olsalar bile daha derinlerde yüksek maliyetle çıkarabileceğimiz petrol bence var niğdede emare buldular ama rezervuarı tespit edemediler petrolün göçtüğü yeri bulamadılar şimdi ne durumda araştirmadım alaşehirde hem petrol hem de jeotermal var yani petrolün olgunlaşabilmesi için yeterli ısı sadece jeotermal gradyan kaynaklı değil altta ısıtıcı kayalar var ve bu petrolün kalitesini etkiliyor yani olgunlaşma daha hızlı zaten geçtiğimiz aylarda tpao ya bir girişimci yaklaşık 170 küsür arama lisansi aldırdı bu işler milliyetçi duygular ile yapıldığı sürece yeni kuyulardan haberler medyaya düşer yoksa tr de petrol yok diyen sağlam hocaları araştırırsanız hep sol orijinli olduğunu görürsünüz ama şahsen benim ümidim var sadece genel kanıdan uzak yenilikçi fikirlerle yaklasmak lazım şöyle açıklayayım size benim kendi tasarladığım bi saha jeolojisi odaklı raporu büroya gitmeden arazi çalışması bitiminde tamamlama gibi bi fikrim vardı 4 profesöre gittim ü fikrin nasıl olmayacağından yola cıkarak bana açıklama yaptı birisi de olumlu yol gösterdi asistan hocam da destekledi şimdi ise bitirme hocama sunsam mı sunmasam mı diye düşünüyorum eğer bu benim yapacağimı bi yabancı anlatsaydi itimat ederlerdi ve feyz aldırarak özendirirlerdi özetle durum bu hocam

Teşekkürler güzel yazmışsınız.

Bende petrol mühendisliği öğrencisiyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.