Şimdi Ara

Aziz Yıldırım: 'Her Şey Fenerbahçe İçin' fenerbahce.org

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Sevgili Fenerbahçeliler,

Bir yılı aşkın bir süreden sonra, Fenerbahçeliler için bir klasik haline gelen aylık dergimizin ön yazısı ile yeniden sizlerle buluşmanın mutluluğu içerisindeyim.

Yaşamak zorunda bırakıldığımız bu sıkıntılı ve zorlu süreçte göstermiş olduğunuz mücadele ve desteğiniz için bir kez daha tüm kalbimle minnet ve şükranlarımı sunarım.

Mücadele ettiği tüm spor dallarında zirveyi hedefleyen, Avrupa’da başarı için yola çıkan Fenerbahçe Spor Kulübü için yeni bir sezon başladı. Öncelikle sezonun, tüm spor dallarında, tüm sporseverler için kardeşlik, barış, saygı, sevgi ve fair-play duyguları içinde geçmesini diliyorum.

Bizlere yeşil sahalarda, salonlarda, pistlerde, havuzlarda bu görsel şöleni sunan, spor sahnesinin başrol oyuncularına tüm sporcu kardeşlerimize sağlıklı, başarılı ve her şeyden önemlisi sakatlıklardan uzak bir sezon temenni ediyorum.

Sayın Aykut Kocaman liderliğindeki futbol takımımız, olağanüstü şartlarda gelişen 2011-2012 sezonunu çok ama çok başarılı bir şekilde geride bırakmıştır. Malum süreçte neredeyse dağılma noktasına getirilen bir futbol takımı; teknik heyetimizin ve Fenerbahçe formasını gururla taşıyan futbolcularımızın özverili ve örnek çalışmalarıyla yarım puan farkla şampiyonluğu kaçırmış, yıllar sonra Türkiye Kupası’nı kazanmış, Türkiye’de ilk kez düzenlenen Süper Final karşılaşmalarında ezeli rakiplerinin tamamına büyük üstünlük sağlamıştır.

Bu minvalde iş bu başarıların görünmez kahramanları arasında yer alan eski ve yeni tüm Yönetim Kurulu Üyelerine de teşekkürü bir borç bilirim.

Geçen sene hemen hemen her branşta rastladığımız bu tabloyu yaratan herkesi Aziz Yıldırım olarak ayakta alkışlıyorum ki; tüm camianın alkış seslerini o zamanlardan, Metris’ten beri duyagelmekteyim.

Yeniden futbola dönersek, geçen seneki başarılı kadromuzdan bazı arkadaşlarımızla vedalaştık, hizmetleri için onlara teşekkür ettik ve yine çok değerli futbolcuları kadromuza kattık. Bu vesileyle aramıza yeni katılan futbolcularımıza "Hoş geldiniz" demek istiyorum.

Tüm spor camiasının da tanık olduğu üzere yeni transferlerimizin de katılımıyla, Fenerbahçemiz, milli renklere en çok oyuncu gönderen takım haline gelmiştir. Yabancı futbolcularımız da ekseriyetle kendi milli takımlarında görev yapan, dünya futbolunda isim yapmış oyunculardır.

Öncelikle sizlerden bir kez daha tüm kalbimle rica ediyorum;

Bu kadroya güvenin. Bu çocukların arkasında durun.

Fenerbahçemizi şampiyon yapan, kupa kazandıran Aykut Hocamıza ve O’nun sadece başarı odaklı ekibine güvenin.

Büyük bir özveriyle görev yapan yönetici arkadaşlarımıza güvenin.

Onlar sizleri mutlu etmek için, gururlandırmak için çalışıyorlar. Bu takımın başarısı için çalışıyorlar. Bundan başka hiçbir arzuları, hedefleri yok…

Sloganımız belli;

HER ŞEY FENERBAHÇE İÇİN, HER ŞEY FENERBAHÇE’NİN DÜNÜ, BUGÜNÜ VE GELECEĞİ İÇİN.

Geçen yılki sayısız saldırıya hep birlikte göğüs geren camiamız bundan sonrasını da en güzel şekilde devam ettirecek birlik, bütünlük ve kenetlenme içindedir. Ancak unutulmamalıdır ki, tasarlanan süreç henüz bitmemiştir ve bu birlik ve beraberliği bozmak isteyenler halen işbaşındadırlar. Kulübümüze, Yönetim Kurulumuza, teknik ekip ve sporcularımıza yönelik sistemli saldırılar halen devam etmekte ve 3 Temmuz süreci sinsice yaşatılmaya devam etmektedir. Lütfen sizler de bu düşünceyle değerlerinize, kazanımlarınıza ve en önemlisi birbirinize sahip çıkın...

Takımlarımıza, hocalarımıza, sporcularımıza, Fenerbahçe için çalışan herkese sahip çıkın…

İnanın o günlerdeki tek hayalim; Şükrü Saracoğlu Stadı’nda çubuklu formamızla sahaya çıkan evlatlarımı, Fenerbahçemi, Fenerbahçemizi bir kez daha görebilmekti. Kendi sahamızda oynadığımız ilk lig maçında, bazıları bana, bizlere bu heyecanı, sevinci çok gördüler. Hepimizi üzdüler kırdılar ve yine bölmeye kalkıştılar.

Ama başaramadılar ve başaramayacaklar… Yel kayadan kum alır…Bu sürecin bu zihniyetin bize yaşatabileceği de odur..Bizler ne zor durumlardan ne tuzaklardan hep ortak aşkımızın gücüyle çıkmayı başardık. Sizler de bu aşkın kıymetini bilin. Aşkınıza sahip çıkın… Sahip çıkın ki bizleri yıkamayan bizleri güçlendirsin…

"Hep Destek Tam Destek" sloganını yaşayalım, yaşatalım.

Bu desteği yalnızca futbol takımı için istemiyorum…

Bu sloganı, bizlere Final Four heyecanı yaşatacağına inandığım Fenerbahçe Ülker, Şampiyonlar Ligi’nde zafer kovalayacak Erkek Voleybolcularımız, Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu’nun yanına CEV Kupası’nı da ekleyecek Bayan Voleybolcularımız, Türkiye’deki ezici üstünlüğünü Avrupa’ya da taşıyacak Bayan Basketbolcularımız için yaşatmanızı istiyorum.

Altyapıdaki minik kardeşlerimiz, masa tenisinde Avrupa’nın en büyüğü olan sporcularımız, atletizmde sınırları zorlayan sporcularımız, ringlerde zaferin rengini sarı laciverte boyayan gençlerimiz, yelkenlerini Fenerbahçe aşkıyla açan evlatlarımız, küreğini zafer hırsıyla çeken çocuklarımız için istiyorum…

Göreve geldiğim ilk günden beri hayalim, Fenerbahçe’nin gerçek bir Spor Kulübü kimliğine bürünmesiydi. Şimdi geri dönüp baktığımda kupalar, zaferler, şampiyonluklar bir yana, en büyük başarımızın Fenerbahçe’nin gerçek bir Spor Kulübü kimliğini gururla taşıması olduğunu görüyorum.

Bu kimliğe, sabahın erken saatlerinde benimle birlikte Sapanca’da kürek yarışlarını izlemeye gelen yönetici arkadaşlarımla, masa tenisinde Avrupa Şampiyonluğu kovalayan sporcularımıza destek olan sizlerle başardık.

Bu gurur hepimizin.

Bu gururun bu dönemdeki en büyük yansıması 2012 Londra Olimpiyatları’ndaki Fenerbahçeli sporcuların temsili oldu. Olimpiyatlara en fazla sporcu gönderen kulüp olmanın gururu, özellikle de kızlarımızın göz yaşartan başarılarıyla arttıkça arttı.

Olimpiyatlarda yer alma başarısı gösteren tüm sporcularımızı tebrik ediyor; biz Fenerbahçeliler’e ayrı bir heyecan yaşatan Nevin Yanıt’a, Burcu Ayhan’a ve Gamze Bulut’a tebriklerimizi sunuyorum.

Bu vesileyle, ülkemize madalya sevinci yaşatan Servet Tazegül, Aslı Çakır Alptekin, Gamze Bulut, Nur Tatar ve Rıza Kayaalp’in isimlerini bir kez daha anımsatmak, onlara şükranlarımızı sunmak isterim…

İnancımız, bir sonraki olimpiyatlarda, ülke olarak çok daha başarılı olacağımız yönündedir. Biz, Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, bu inançla, amatör branşlara olan ilgimizi sürdürecek, desteğimizi artıracağız…

Yazımın son bölümünde, 2012 Londra Paralimpik Olimpiyatı’nda mücadele eden tüm sporcularımıza yürekten başarı diliyor; mücadeleci ruhlarının spor bilincini ülkemize yaymak adına yaptıkları büyük katkıdan dolayı şükranlarımızı sunuyorum.

Saygılarımla,

Aziz YILDIRIM

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı

★★★ Fenerbahçe 2012-2013 ★★★
    1 Volkan Demirel 2 Egemen Korkmaz 3 Hasan Ali Kaldırım 4 Bekir İrtegün 5 Mehmet Topal 6 Joseph Yobo 7 Moussa Sow 9 Miroslav Stoch
    10 Alex de Souza 11 Dirk Kuyt 14 Raul Meireles 15 Henri Bienvenu 16 Cristian Baroni 17 Recep Niyaz 20 Sezer Öztürk 21 Selçuk Şahin
    23 Semih Şentürk 27 Milos Krasic 34 Fehmi Mert Günok 38 Mehmet Topuz 48 Salih Uçan 53 Serdar Kesimal 54 Erten Ersu
    60 Özgür Çek 67 Orhan Şam 77 Gökhan Gönül 85 Serkan Kırıntılı 88 Caner Erkin
    Teknik Direktör?
  • quote:

transfer yok galiba.

Orijinalden alıntı: Eser.

quote:

transfer yok galiba.

Selçuk neyimize yetmiyor ya adam Xelçuk tabii Xavi kimmiş.
  • Orta sahasız takım kurmuş meymenetsiz birde açıklamamı yapmış.Fenerbahçe'lilerde çok akıllı zaten günler mahkeme önünde nöbet tut kimisi sevgisinden kimisi arkadaş zorlaması ile alın size karşılığı.Adam halen akıllanmamış 12 ay içeride yat dahada çık açıklama yapıp insanları gerizekalı durumuna koy...
  • fener bahçe hafriyat klübü olsun klübün ismi bence. geçen ali yıldırım diye ikinci başkan mıdır nedir birini duydum konuşurken aziz yıldırımın kardeşiymiş. aile şirketi kurmuşlar sanırım bunlar. işleri de inşaatçılık zaten. fener üzerinden inşaat işleri yapıp durdular.
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S
    https://steamcommunity.com/id/katates/
    https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!
  • Tek rakibimiz TOKİ

Orijinalden alıntı: ZEUS__

fener bahçe hafriyat klübü olsun klübün ismi bence. geçen ali yıldırım diye ikinci başkan mıdır nedir birini duydum konuşurken aziz yıldırımın kardeşiymiş. aile şirketi kurmuşlar sanırım bunlar. işleri de inşaatçılık zaten. fener üzerinden inşaat işleri yapıp durdular.

Önce özel isimleri ve özel isimlerin nasıl yazılacağını öğren, sonra gelip yorum at

and remember respect is everything

maybe one day 73' Beetle
  • Amatör branşlarda ve diğer basket,voleybol gibi alanlarda başarılarımız devam edecekse ben futbolda 2.olmaya razıyım

Orijinalden alıntı: eric13

Tek rakibimiz TOKİ

Fenerbahçe S.K

Mantıklı cevap verenlere aynı niyet ile cevap verilecektir, alıntına cevap alamıyorsan boşa harcayacak vaktim olmadığındandır...

yyusa
  • Bu orta sahanın neresi yeterli adam gını adam alın su orta sahaya yeter nedir bu Çaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İphone 7 32GB Mat Siyah
    Playstation 4 500GB l Psn:Omers25
    Xbox One 500Gb l Gamertag:Omers25
  • Şaka gibi resmen . Derbilerde yine ezilecek bu takım. Ortasahada yine Selçuk-Topal oynayacak bu adamlar inatla transfer yapmıyor

Mutluluk Fenerbahçeli Olmaktır
  • Bu klubün yakasından bir düşünde kurtulalım artık, ayağımıza pranga oldunuz.
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • Aziz yeter la

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan yazık yazık bu taraftar senin için, yönettiğin takım için polisle bile çatıştı. Bi transfer istiyoruz orta sahaya, istemeyi bırak gerekiyo yani kör bile gördü artık ve siz hala takım yeterli takım yeterli. Yazık valla yazık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

fener bahçe hafriyat klübü olsun klübün ismi bence. geçen ali yıldırım diye ikinci başkan mıdır nedir birini duydum konuşurken aziz yıldırımın kardeşiymiş. aile şirketi kurmuşlar sanırım bunlar. işleri de inşaatçılık zaten. fener üzerinden inşaat işleri yapıp durdular.

Önce özel isimleri ve özel isimlerin nasıl yazılacağını öğren, sonra gelip yorum at

hihi
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric13

Tek rakibimiz TOKİ

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.