Şimdi Ara

AZİZ YILDIRIM'DAN MUHTEŞEM AÇIKLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Milli Ordumuzun çok değerli mensuplarına karşı paralel devlet yapılanması tarafından kurulan kumpas operasyonlarına iştirak ettiğine, kurulan bu kumpaslarda bizzat kendisi tarafından sahte belgeler üretildiğine, bu sahte belgeleri suç ortakları olan gazetecilere yayınlattığına dair somut delillere ulaşılan, yaptığının yanına kalmayacağını, hesap verip, bedel ödeyeceğini anlayınca da yurt dışına kaçan deniz kuvvetlerinden atılmış paralel yapı mensubu Tuncay Opçin isimli şahıs, 25.03.2016 günü kendisine ait twitter hesabından hiç bir utanma belirtisi göstermeden ve büyük bir pişkinlikle “Acaba Aziz Yıldırım nerede? Türkiye’de mi yoksa yurtdışında mı?” şeklinde bir tweet atmıştır.

Ar damarı çatlamış bu kaçağa bir sözüm var.

Kumpaslarla, kanunlarda yazılı olmayan hayali suçlamalarla soruşturulduğumuzda, hakkımızda yüzlerce yıl hapis cezası istendiğinde kaçmadığımız gibi paralel devlet yapılanması mensubu hakim ve savcıların görev aldığı mahkemede hakkımızda verilen hapis cezaları Yargıtay’da onaylatıldığında bile hiç tereddüt etmeden ailemle birlikte tatil için bulunduğum yurt dışından özel uçakla ülkeme dönmeyi tercih ettim.

25.03.2016 günü itibariyle Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin BAŞKENTİ ANKARADAYIM. Bu topraklarda doğdum, bu topraklarda öleceğim.

Haklı olduğum davamın takipçisiyim, nihai karar ne olursa olsun, korkmuyorum asla da sizler gibi kaçmayacağım.

Sana ve seninle hareket eden suç ortaklarına soruyorum.

Siz neredesiniz?

Niye Türkiye’de değilsiniz?

Niye ülkenize dönmüyorsunuz?

Suçlu değilseniz niye kaçıyorsunuz ?

Gelin adalete hesabınızı verin.

Aziz YILDIRIM
    FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ BAŞKANI

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=49728

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kim ne derse desin ülkemiz sporlarına son yıllarda hizmet etmiş en büyük isim ... Aziz başgaaan..
    Başka büyük daha yok... O da bilir takımı soymasını , o da bilir başka yatırımlar yapıp parayı kırmasını , o da bilir kazanç sağlamayan sporlara yatırım
    yapmamasını... Daha çok şey bilir , sözde şike uğrana sırf kıskançlıktan rakip taraftarlar çamur atmıştır...
    Şuan o çamurlardan eser kalmadığı gibi başkaları bu çamurları atamayınca kendi çamurlarının içinde boğulmaya başlamıştır..
    Umarım daha çooook uzun yıllar hizmet eder, sadece Fenerbahçe için değil Türkiye için çook büyük bir değer...
    Rakip takımın ergenleri şimdi değerini anlamasa da olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 😂😂😂

• Eeeee yeter be başlarım sizin paralelinize ulan, götü sıkışan parelel diyor, ota boka pararlel diye suçlama yapılıyor, kayyum atanıyor. Nasıl bir devlet var başımızda başlarım Aziz Yıldırımına da şeyine de, o paralelci diye tutukladıkları, hapse attıkları askerimiz-polislerimiz gitti yerlerine körpecik, acemi genç askerler-polisler gelid şimdi görüyorum hepsi her gün şehit oluyor. Ben bizzat rütbeli polis, asker tanıdıklarımdan duyuyorum bu şerefsizlerin tutuklattırdığı çoğu polis, asker bu teröristlerin içini dışını bilen kıdemli, deneyimli kişilerdi. Allah belanızı versin. Allah bilir o denizci de kimbilir ne hizmetleri olmuştur da gözlerine batmıştır, paralel suçlaması yapmışlardır.

Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162)
  • Aziz başkan haklı sonuçta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Birileri de sürekli olarak FB ve Aziz Yıldırım'dan nemalanmaya çalışıyor.

• etmeyin.

değiştir butonu nerde la?

• quote:

Orijinalden alıntı: Patavatlı

Benden de kendisine bi soru
    Neden askerliğini yapmadın, yapmıyorsun ?

Askerlik yapınca noluyo la

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

quote:

Orijinalden alıntı: Patavatlı

Benden de kendisine bi soru
    Neden askerliğini yapmadın, yapmıyorsun ?

Askerlik yapınca noluyo la

Vatan millet demeye yüzün oluyor. Daha en basit vatani görevini yapmayıp bu görevden kaçan adam yıllarını askeriyede geçirmiş eski askere hakaret ediyor, ne kadar ironik değil mi?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.