Şimdi Ara

Azim Istek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben mezun gecen sene ygsden sonra birakan bundan pişmanlık duyan biriyim neden pişmanlık duyuyorum çünkü hedefimden uzak olmadigim halde rağmen ygsye kanıp uzağım sandım sıra arkadaşım 18binden 2bine sınıftan diğer bir arkadaşım 20binden 3800e çekerken ben 23 binden 24 e geriledim neden inanmadım hayal kırıklığı vardı fazlasıyla elbette ama onlar yılmadı ben yıldım her yerde olan troller beni yıldırdı onları yıldıramadı biz bu yolda yalnızız ailelerimiz arkamızda elbet ama onların bile hedef küçülttüğü zamanlar size inanmadiklari zamanlar olucak ama siz hiçbir zaman birakmayin o teyzeleri akrabalari birakin elalemi bosverin kendinize inanin ben inandim ygs ne olursa olsun arkadaslarim gibi inanicam onlarin yaptigi gibi sonuna kadar gidicem çünkü istiyorum hedefim var benim başarılı olmak için elimden geleni yapıcam ve sonra bugünlere bakıp gülücem

Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhin de bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Mobilden yazdim yanlislar icin kusura bakmayin kendinize inanin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legolasmuhtar -- 23 Mart 2016; 20:52:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel bir motivasyon yazısı olmuş kardeşim eline saglık :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.