Şimdi Ara

AZERBAYCAN TIP ÜNİVERSİTESİ (YÖK) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
6
Favori
8.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    100 k olan bilim 115 olmuş türkiyede dolar faktörü etkilemiyor mu sanıyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TÜFE etkiliyor hocam dolar gibi direkt degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imdatttt i kullanıcısına yanıt
    Canım benim ben zaten her sene dolar 1 lira artmış şekilde hesaplarsam 100 k kar hesapladım . Ayrıca devlet üniversitessinden mezun olmanın ayrıcağılı var .

• Offf hocam tamam en haklı sensin en iyi senin üniversiten oldu mu? Memnun musun? En iyisi sensin en iyi doktor da sensin

Biladerim bir şey idda ediyorsun bu başlığın altına insanlar okuyor bunları belki bazı insanların hayatını değiştireceksin burda sallayıp duruyorsun git hukuğunu oku fazla da uzatma.

• Ac tek tek bak ücretli tıplara sonra ağlayarak günlüğüne yazarsın

Abicim bak biliyorum fiyatları mal olma . 115 bin bilim 106 biruni . Geçen sene hepsiyle konuştum en az 100 140 bin fark var arada lakin bu benim gene umrumda olan bi miktar değil bakü pahalı bile olsa zarar bile etsem devlet mezunu olmam benim umrumda cevap vermezsen sevinirim boş yapıyorsun

• Bakan arkadaşlar bilim 123 binmiş

• umuuuut u kullanıcısına yanıt
    Peki hocam bu son olsun :)

Bosna'daki üniversitelerde Tıp filan var. Nette araştırınca denklik ve TR'ye dikey geçiş filan var yazıyor. 2200 Euro yıllık ücret filan yazıyor

Bilginiz var mı?
  • sarkat kullanıcısına yanıt
    Mavi diploma alamadığın hiçbiyerden denklik direk almazsın hertürlü sts ye girmek zorundasın tr de araştırdığında bu işten para kazanan firmaların sayfasını görürsün

• sarkat kullanıcısına yanıt
    Aman hocam, internetteki çoğu siteyi ciddiye almayın. Kendileri de para koparmak için yalan yanlış şeyler yazıyorlar. Yurt dışında denklik sorunu yaşamayacağınız tek ülke Azerbaycan. (Tabi YKS Tercihle yerleşirseniz)

Bu arada hâlâ Azerbaycan Tıp'ı düşük puanlıların, parayla okuduğu yer gibi göstermeye çalışanlar var. Kardeşim parası olan tipler zaten Türkiye'de özel üniversitede okur, ne işi var Azerbaycan'da? Böyle düşünen arkadaşlar açıp sıralamalara da bakmıyor herhalde. Azerbaycan Tıp, özel üniversitelerden çok daha yüksek sıralamayla alıyor. Diş hekimliğine puanı yetiyor olmasına rağmen Azerbaycan Tıp'ı tercih eden birçok arkadaş var.

Bu arada ben de 3. sınıfım, Azerbaycan Tıp'la ilgili konuma ve bloguma göz atabilirsiniz:

https://forum.donanimhaber.com/azerbaycan-tip-universitesi-tip-fakultesi--134335078#134335078

www.hilaletr.com

• Dostum sen ve naptınbeabi adlı kullanıcı öyle ballandır ballandıra anlatıyorsunuz ki insanları yanıltıyorsunuz.Amacınızı anlamadım.Ayıptır günahtır bu kadar insanın geleceği söz konusu.Öncelikle Bakü çok pahalı bir şehir, manat 2 tl iken geçim basitti artık 4tl,et yarı fiyatına demişsin sen baküde yaşadığına emin misin?Et 14-17 manat arası değişiyor çarp 4le Türkiyeden de pahalı.Kiralar 600 manattan başlıyor..Neden hiç eğitimden bahsetmemişsiniz?Atüde birşey öğrenemezsiniz.Hazırlıksınız daha Bakü’de 5 ay mı ne yaşadınız ben 3 yılımı doldurdum atüde bir senem kaldı işkence gibi geliyor.

• Tattoedgorilla T kullanıcısına yanıt
    Türkiyedeki tıp ücretlerinden haberiniz var mı ?
    Örnek vereyim dize ben bilim üniversitesi 124 bin tl fiyat koydu %50 okusan 62 bin tl bakü özellerle kıyaslanmayacak kadar ucuza geliyor .Asla ballandırmıyoruz gerçek neyse onu söylüyoruz ., eğitimi sorana da söylüyoruz sormayana da özelden yazıyorlar zaten rahat olabilirsin . Yurt 200 dolar 1400 tl 3 öğün dahil türkiyede böyle yurt bulabilir misin ? . Araz markete gidersen 11 manata et alabilirsin ayrıca türkiyeden pahalı demişsiniz baküye . Et döner dürüm 2 manat 30 qepik Türkiye’de 10 liraya et dürüm yiyebilir misin? Taksi konusuna hiç girmiyorum bile . Havalanında okula 7 manat 28 tl yazıyor 30 km yol. eğitim atüde öğrenen öğreniyor o kişiye kalmış Cerrahpaşa’ya giderseniz kaç tane atü mezunu Azeri’nin orda asistanlığı rahatça yaptığını görebilirsiniz .saygılar sevgiler .

• Ayrıca bilim %50 ye girmek 25 bin civarı başarı sıralaması isterken atu 30 la kapatıyor

• Tattoedgorilla T kullanıcısına yanıt
    İşkence detayı kişiye kalır arkadaş ortamına bağlı biz baya zevk alıyoruz şehirden ve okuldan

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 7 Mart 2021; 18:52:23 >
  • Evet sen de hasetinden çıldıracaksın:)

• umuuuut u kullanıcısına yanıt
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 7 Mart 2021; 18:51:55 >
  • Ayrıca üst dönemimin görüşlerini de okuyabilirsinizhttps://forum.donanimhaber.com/azerbaycan-tip-universitesi-tip-fakultesi--134335078#134335078

• Bak işte insanları yanıltıyorsunuz derken bunu kastediyordum.Evet hayat türkiyeden daha pahalı gıda fiyatları özellikle çünkü herşey ithal ve manat 4 tl,1400 tlye kendi evinde geçinirisn türkiyede,11 manata aldığın etide iyi biliyorum kaç gün öncesinden çekilmiş kahverengi kıyma 11 manat,yine yarı fiyatına değil,türkiyedeki dönerle ordakini kıyaslama hem porsiyon hemde kalite olarak çok kötü o döner.
    Azeriler rahatlıkla asistanlık yapıyor demişsin nerden duydun bunu?Biraz drtusta filan gez gör araştır bakalım ne kadar rahatlarmış azeri asistanlar.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.