? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BC95874BB -- 9 Ağustos 2020; 20:33:35 > |
Az sivilcesi Olan Erkeğin Sevgilisi Olabilir mi?

-
-
olamaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisiolamaz
Neden peki
-
olur mu olmaz mı orasını bilemem ama insanın ne kadar sivilcesi olursa olsun 1 haftada hepsinden nasıl kurtulacağını biliyorum efendi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Endyk34olur mu olmaz mı orasını bilemem ama insanın ne kadar sivilcesi olursa olsun 1 haftada hepsinden nasıl kurtulacağını biliyorum efendi.
O kadar kolay değil kurtulmak.Malum ilaçta bile garanti yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBNeden peki
Alıntıları Gösterbilmiyorum
-
Malum ilacı kullanmak delilik zaten. Benim sivilcelerim çoktu 1 haftada kurtuldum. Geçen hafta bir arkadaşıma önerdim onun yüzünde normal yer yoktu. Yani sivilcesiz alanların toplamı 3 santimetrekareyi geçmezdi. Bugün epey azalmış sanırım 1 haftaya hepsi gider.
Çok arkadaşım kullandı hepsinde etkisi oldu. Sana da önereyim;
İlaç Cleotin - T fiyatı 17 TL idi en son. Reçetesiz alınıyor.
İlaç su halinde. Nasıl tarif ederim bilmiyorum internette kullanımı var. Yüzüne sürüyorsun kolonya gibi. 2 sn içinde sürülen yer kuruyor maske gibi değil yani.
Tüm yüze uygulamak 15 saniye sürüyor. Günde 2-3 kez kullanan biri 2 haftada kurtulur hepsinden.
Bu süre zaafında o işi yapmayacaksın. 1 hafta filan yani. sonrasında zaten az çıkıyor sivilce. sivilceler bittiğinde 2 günde bir sürmeni öneririm.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Endyk34Malum ilacı kullanmak delilik zaten. Benim sivilcelerim çoktu 1 haftada kurtuldum. Geçen hafta bir arkadaşıma önerdim onun yüzünde normal yer yoktu. Yani sivilcesiz alanların toplamı 3 santimetrekareyi geçmezdi. Bugün epey azalmış sanırım 1 haftaya hepsi gider.
Çok arkadaşım kullandı hepsinde etkisi oldu. Sana da önereyim;
İlaç Cleotin - T fiyatı 17 TL idi en son. Reçetesiz alınıyor.
İlaç su halinde. Nasıl tarif ederim bilmiyorum internette kullanımı var. Yüzüne sürüyorsun kolonya gibi. 2 sn içinde sürülen yer kuruyor maske gibi değil yani.
Tüm yüze uygulamak 15 saniye sürüyor. Günde 2-3 kez kullanan biri 2 haftada kurtulur hepsinden.
Bu süre zaafında o işi yapmayacaksın. 1 hafta filan yani. sonrasında zaten az çıkıyor sivilce. sivilceler bittiğinde 2 günde bir sürmeni öneririm.
Şuan tedavi oluyorum zaten.Dediğin ilacı da biliyorum etkili ama maalesef kalıcı olmaz.Her ilaç da herkeste aynı cevabı vermez.Teşekkürler.
-
olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee
olurÖnem arz etmez yani
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D44AF58B1
Bu mesaj silindi.Kızlar için dış görüntü önemli maalesef.
-
Eder. Sevgili bulursun fakat tipe bakan bir kızda sıkıntı yaşarsın. Karşınızdaki insan normal biriyse zaten tipinle değil tavırlarınla tavlarsın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: huseyinadukeeeeEder. Sevgili bulursun fakat tipe bakan bir kızda sıkıntı yaşarsın. Karşınızdaki insan normal biriyse zaten tipinle değil tavırlarınla tavlarsın.
Teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBKızlar için dış görüntü önemli maalesef.
Alıntıları Gösterhocam sen kızları umursamıyordn
bi kaç gündür ne oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934Bhocam sen kızları umursamıyordn
bi kaç gündür ne oldu
Alıntıları GösterSevdiğim biri var o yüzden
-
Mayın tarlası gibi misin?
-
Fazlaysa insanları rahatsız edecek kadarsa işin çok zor, seni önceden tanıyan hatta en azından arkadaşça seven biriyle olabilir ama onun dışında dediğim gibi, imkansız diyemem fakat zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 9 Ağustos 2020; 21:26:19 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cant Let GoMayın tarlası gibi misin?
Hayır az
Benzer içerikler
- fitcare hair kullanıcı yorumları
- webhelp çalışan yorumları
- avcılar marmaray
- dikiş alındıktan sonra yara açıldı
- oda kapının anahtarı içinde kırıldı
- tüketici hakları 2 defa aynı arıza
- discord yapay zeka çizim
- p**** videoları
- 5g zararları
- yeşil nasim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X