Bildirim
Az önceki oyunum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gerekmiyor -
glandal ketçap dökmüş. -
Neden peki -
Gerekiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Super Online kullananda bende bir sorun yokken TTNet kullanan kesimin nerdeyse hepsinde problem oldu az önce o yüzden oyun kaynaklı değilse kayıp telafisi olmaz. -
sucuk caps i atın pls -
Fena delay vardı geçen maç ama aldık np -
Süperonline win ttnet lose. Olmaz öyle saçmalık millet dereceliden düştü konulara baksanıza sinirden oyunu bırakan bile oldu. Bence gerekir bende mağdurum :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BeastStep
Super Online kullananda bende bir sorun yokken TTNet kullanan kesimin nerdeyse hepsinde problem oldu az önce o yüzden oyun kaynaklı değilse kayıp telafisi olmaz.
Ben de TTNET kullanmıyorum ama yine de mağdurum bu durumdan bi'şeyler yapılmalı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Chalky
quote:
Orijinalden alıntı: BeastStep
Super Online kullananda bende bir sorun yokken TTNet kullanan kesimin nerdeyse hepsinde problem oldu az önce o yüzden oyun kaynaklı değilse kayıp telafisi olmaz.
Ben de TTNET kullanmıyorum ama yine de mağdurum bu durumdan bi'şeyler yapılmalı.
Serverdan kaynaklı olunca bile bazen telafi olmuyor hiç ihtimal vermiyorum. -
Oyundaki 10 kişiye birden olduysa drophacktir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X