Şimdi Ara

Az önce yaşadığım komik olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun bitti nerdeyse nexus kaldı bizde birtanede nexus kulesi , karşı takımda bi vi vardı adam kendi takımına demiş ki '' daha burdan çeviremezler , çevirirlerse bi tarafıma girsin '' bu lafın üstüne karşı takım surrender çekti vi hariç herkes evet verdi oyun bitti karşı takımda ki adamlar vi'ye '' girdi mi lan ? '' dedi

• Xdxdxd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lee12 -- 10 Kasım 2013; 0:58:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonra bi uyandın bronze 5 e yükselmişsin?o değil de çabuk kavradım ben bu lol bölümünü bence.
  • Bence guzel okuyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: WORSTCALLSTR

/>

çöp kutusu op
  • böyle birşeyi bizde yapmıştık fakat birine giren çıkan olmadı yani
  • Helal kanka değişikmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

sonra bi uyandın bronze 5 e yükselmişsin?o değil de çabuk kavradım ben bu lol bölümünü bence.

İmza biraz büyük sanki.
  • quote:

/>

Güzelmiş ama teemo'ya 2 ulti harcanmış değmez.
  • kazanamazsınız dememiş adam çeviremezsiniz demiş
  • Bizim maçta da surr olayı oldu.Komik değil ama(normal game)4 premadenin takımına düştüm.Hepsi Litvanyalı.Karşı tarafı ezdik.Bunların bot lane afk oldu.Neyse nexusa geldikbitireceğiz artık.Bizimkiler surr çekti.Ben de makarasına sandım ama 4 evet 1 red ile kabul edildi.Şaşırdım ilk başta.Karşı takım bol bol teşekkür etti lobide.Herkese 3 honor geldi falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızıl Süvari -- 10 Kasım 2013; 3:32:22 >
  • quote:

/>

nami lee'ye donüşüyo
  • Sonra hafif bir ıslaklık

• quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Süvari

Bizim maçta da surr olayı oldu.Komik değil ama(normal game)4 premadenin takımına düştüm.Hepsi Litvanyalı.Karşı tarafı ezdik.Bunların bot lane afk oldu.Neyse nexusa geldikbitireceğiz artık.Bizimkiler surr çekti.Ben de makarasına sandım ama 4 evet 1 red ile kabul edildi.Şaşırdım ilk başta.Karşı takım bol bol teşekkür etti lobide.Herkese 3 honor geldi falan.

2 gün önce benim başıma aynı olay geldi aynı oyun olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: manisalı_genç

quote:

/>

nami lee'ye donüşüyo

• quote:

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Süvari

Bizim maçta da surr olayı oldu.Komik değil ama(normal game)4 premadenin takımına düştüm.Hepsi Litvanyalı.Karşı tarafı ezdik.Bunların bot lane afk oldu.Neyse nexusa geldikbitireceğiz artık.Bizimkiler surr çekti.Ben de makarasına sandım ama 4 evet 1 red ile kabul edildi.Şaşırdım ilk başta.Karşı takım bol bol teşekkür etti lobide.Herkese 3 honor geldi falan.

2 gün önce benim başıma aynı olay geldi aynı oyun olmasın

Bizim takımda 4 premade vardı.Eğer Litvanyalıysan olabilir.Janna oynadım hatta 0-0-18 bitirdim maçı bide.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.