Şimdi Ara

Az önce kustum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İçinden sosisler felan çıktı kusmuğumun böyle sarı sarı işte sonra karşı komşu geldi ööğürükler oraya kadar gitmiş dedi ne oldu dedi bende ses kontrol yaptım se se se soldu dedim ne soldu dedi öğürmekten ciğerim soldu dedim kusmuklara baktı ve üzerine balgam atıp burnunu karıştırdı sümüğü parmağına siper etti kusmuklar gelmesin diye öyle kusmukları karıştırdı sonra dedim neden geldin teyze karşıdan geldim dedi tamam karşıdan geldiğini biliyoruz sebebi nedir dedim sebebi nedeni demektir dedi kafasına oklavayla vurup kapıdan tam çıkarken yüzüzne uçan tekme attım yere yıkıldı sonra tam kalkmaya çalışırken uzaktan kumandalı ayakkabılığımla ayakkabılığın kapağını yüzüne geçirdim ve kapıyı kapattım merdivenden yazıyorum

OKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYINOKUMAYIN

kaç kişi kurtarırsam kardır.
    AZ ÖNCE HAPŞURDUM :(((((
    6 yıl önce açıldı
    Az önce çok pis dehlendim
    2 yıl önce açıldı
    Az önce çok pis dehlendim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.