Şimdi Ara

az kalsın dolandırılıyorduk (galerici içerir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
7.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt
    tam da dediğiniz gibi oldu zaten. ustamın dili biraz da serttir. konuşmaya başlayınca galerici bi çirkefleşmeye başladı. o çirkefleşince bende sert konuşmaya başladım sonra ustam gönderdi galericiyi. çok garip bir durum. ben onun yerinde olsam kafamı kaldırıp adamın yüzüne bakamam mahçubiyetten. rezil insanlar. bunlar bitmeden ülke selamete kavuşamaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabanin airbag actigi ön konsoldaki dalgalanmadan belli. Ilanda fotograftan belli oluyor. Hic mi işkillenmediniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tekrarlıyorum o zaman, vw araçlarında parçalar söküp taksan da yerine temizce sıkıntısız, tıpkı orijinal gibi rahat oturur. Yani basit bir kaza ile kaput v olup tampon kırılsa düzgün hizalama ile yerine rahat oturur anlaşılmaz bile gözle gördüğünüz zaman. Eğer ki onu tutan ve yerine geçtiğindeki tırnak vs civata yeri vs sorun olmuşsa o zaman sıkıntılı görünür. Onu diyorum işte bakarsan marşpiyel, çamurluk, kaput hepsi ilgisiz biçimde duruyor dolayısıyla bariz görünen bir hal ortaya çıkmışsa büyük kaza vardır. Ki bu araçta da durum o.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotolardan bile kaza yaptığı belli oluyor. Kaput, sol ön çamurluk çok belli
  • Sıfırından daha güzel toplamışlar.
  • bu fiyat zaten ben pertim diye en önden flama sallıyor..w204 kasada luxury donanım bile temiz olunca o paralara imkansız..

    ava giderken avlanmak :):)
  • Allah aşkına şuraya gerizekalı gerizekalı yorum yapmayın yahu. Düşeş araba hiç mi düşmüyor sanki? Yeri geliyor 80 bin liralık arabada 15.000 ucuza alıyorsunuz yakalarsanız. Ava giderken avlanmışmış, yok şark kurnazlığıymış saçma sapan yorum yapmayı adet ediniyorsunuz. Geçmiş olsun güzel kardeşim, Allah güzel ahlaklı insanlarla karşılaştırsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tst-

    Allah aşkına şuraya gerizekalı gerizekalı yorum yapmayın yahu. Düşeş araba hiç mi düşmüyor sanki? Yeri geliyor 80 bin liralık arabada 15.000 ucuza alıyorsunuz yakalarsanız. Ava giderken avlanmışmış, yok şark kurnazlığıymış saçma sapan yorum yapmayı adet ediniyorsunuz. Geçmiş olsun güzel kardeşim, Allah güzel ahlaklı insanlarla karşılaştırsın.
    ohh bee çok şükür halden anlayan birisi çıktı çok sağol hocam. insanın fikriyle zikri birdir diye bir laf vardır. bu arkadaşlar sürekli şark kurnazlığı yapıp, av peşinde demek ki herkesi de kendisi gibi sanıyor. 2010 model c180 ın kazasız boyasız bir sürü ilanı var 85 bin tlye çok rahat kazasız bulunuyor. bizim ilanda da 4 parça boya olduğu için 77.5 yazılmış diye düşündüm bu çok normal değil mi? halbuki ben konuyu insanlara belki yardımım dokunur, maksadıyla açmıştım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İşaretlediğim yerlere bakın tampon çok uyumsuz

    Sağ far eski matlaşmış ve sol fark ise daha yeni değiştirilmiş.

    Sadece bu resme bakıp çıktım dahada incelemeye gerek yok.

    Bunlar iyi galerici değil insan güzelce tamponu toplatır sonra diğer farıda parlatır falan fark anlaşılmasın diye



    az kalsın dolandırılıyorduk (galerici içerir)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.