Şimdi Ara

*** Aytürk'ün Gözüyle Mersin Autoshow 2012 *** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

özverili çalışma, güzel resim ve anlatım için teşekkürler.

DS5 gerçekten güzel araç olmuş. bende çok beğenmiştim.

208'i bayide biraz inceledim. ama en alt versiyon olduğu için pek keyif alamamıştım. 3 kapılı 156THP daha güzel duruyor.

2. cruze'u aldığım dönemde, megane coupe EDC için çok gidip gelmiştim ama nasip olmadı...

eskiden beri, hep 3 kapılı araç alma sevdam var...
    şimdilik aklımda; megane coupe EDC/ astra GTC AT6, diğer klasman da Mito ve DS3 var...inşallah bir gün kısmet olursa alırım.

208'in karesinde resmi olan sizmisiniz?

Hayır üstad, en yakın arkadaşım olur kendisi

ben de, zaten sakalsız bıyıksız hayal edip benzetememiştim .

konu için tekrar teşekkürler. takipteyim...

yorumlarınızı okumadan geçmediğimi de bu vesile ile belirteyim...

• Son zamanlarda gördüğüm en soluksuz konuydu.Teşekkürler
  • Elinize sağlık
  • elinize sağlık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

208'i bayide biraz inceledim. ama en alt versiyon olduğu için pek keyif alamamıştım. 3 kapılı 156THP daha güzel duruyor.

2. cruze'u aldığım dönemde, megane coupe EDC için çok gidip gelmiştim ama nasip olmadı...

şimdilik aklımda; megane coupe EDC/ astra GTC AT6, diğer klasman da Mito ve DS3 var...inşallah bir gün kısmet olursa alırım.

Hayır üstad, en yakın arkadaşım olur kendisi

ben de, zaten sakalsız bıyıksız hayal edip benzetememiştim .

konu için tekrar teşekkürler. takipteyim...

yorumlarınızı okumadan geçmediğimi de bu vesile ile belirteyim...

Valla gülümsettiniz beni (: Avatardaki görsel bana ait, sadece saçlarım kısa (:
    Ben de sizlerin iletilerinizi takip ediyorum, forumda çizgisi olan insan sayısı azaldı.. Saygılar, sevgiler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben bu kadar heyecansız, fuar, araba, kız görmedim, hepsinin üzerine ölü toprağı serpmişler ...
  • R8
  • Güzel paylaşım emeğine sağlık.

B-maxı bende merak ediyorum.İç mekan kalitesi olarak nasıl ?
  • Cumartesi gideceğim ben de. Resimlerle bayağı aşina olsak da, canlı canlı mıncıklamak lazım araçları.
    Arkadaşların da dediği gibi cansız bir fuar belli ama cumartesi günü başka planım yok. Sırf maksat biraz vakit geçirmek olsun.
    Gelmek isteyen varsa eğer Mersin'den, gideriz birlikte...
  • Aytürk Bey, öncelikle elinize sağlık. Gayet güzel bir ''fuardan bildiriyorum'' yazısı olmuş.

208 1.6 THP coupe versiyonunun fiyatı resimde var, ama maalesef gözükmüyor. İnternet sitesinde 50 bin TL diye hatırlıyorum. Oradaki rakam ne kadardı acaba?
  • quote:

DS5
     *** Aytürk'ün Gözüyle Mersin Autoshow 2012 ***

ASTRA GTC
     *** Aytürk'ün Gözüyle Mersin Autoshow 2012 ***

Panthér Bey, 208'in 3 kapılı (1.6 THP) versiyonunu, Cruze ile karşılaştırdığınızda neler söyleyebilirsiniz? (Sadece iç görünüm,malzeme kalitesi ve kullanım hacmi olarak)

• resimler için teşekkürler 208'in yanındaki hanımın hiç ilgisi yok 1-2 gün öncede araçtan uzak arkası dönüktü şimdide yada resimlerde çıkmak istemiyor
  • Güzel bir paylaşım olmuş... Cumartesi günü Forum'da tesadüfen gördüm Clio standı açmışlar orda bile 2 araç koymuşlardı...Benimde dikkatimi çeken arka camların manuel olmasıydı...Artık fuarlar nedense pek ilgi görmüyor en son mobilya fuarına gitmiştik o da çok sönüktü...Canım sıkılırsa gidebilirim belki fuara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shintai
    Panthér Bey, 208'in 3 kapılı (1.6 THP) versiyonunu, Cruze ile karşılaştırdığınızda neler söyleyebilirsiniz? (Sadece iç görünüm,malzeme kalitesi ve kullanım hacmi olarak)

3 kapılı 1.6 156THP yi görmeden fazla birşey söylemek istemem...

sadece; 5 kapılı "ACCESS" veya "ACTIVE" (tam bilemiyorum)versiyonu gördüm. kızkardeşim civicHB i-shift aracından aldığından beri
    memnun değil, bayiye 3008'e bakmayagitmiştik. 208'e sadece göz ucu ile bakabildim. baz versiyon olduğu için, iç görüntüdeki ilk
    izlenimim "vasat" durumunda. iç hacim küçük ve sıkışık, kendi aracımda bile hoşlanmadığım(çabuk çizilmesinden dolayı) piano black
    kaplamalar fazlaydı.

nihayetinde 208 "b sınıfı" bir araç, iç hacimi doğal olarak "c sınıfı" bir araca göre küçük. arka koltuklar ve bağaj hacmi de doğru orantılı
    olarak küçülüyor...

bana göre tek geçer yanı olan: 156'lık THP motor, kendi 124'lük WTCC aracıma hava da kara da "5(beş)" basacağı gün
    gibi aşikar...

bizim cruze'un adı zaten çıkmış "sütçü beygiri"ne. (aynı ecotech motordan dolayı, caanım opelimde aynı durumdan muzdarip)
    daha hafif, b sınıfı 156lık THP yanında; sur dibinde "sucuk" olmayı bekleyen versiyonuna döner.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 17 Ekim 2012; 23:07:15 >

• Emeğine sağlık Aytürk hocam. Bi gün önce Mersinde olsam bende katılmak isterdim.
  • elinize sağlık.

bravonun fiyatına şaşırdım doğrusu baya indirim yapmışlar...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shintai

3 kapılı 1.6 156THP yi görmeden fazla birşey söylemek istemem...

sadece; 5 kapılı "ACCESS" veya "ACTIVE" (tam bilemiyorum)versiyonu gördüm. kızkardeşim civicHB i-shift aracından aldığından beri
    memnun değil, bayiye 3008'e bakmayagitmiştik. 208'e sadece göz ucu ile bakabildim. baz versiyon olduğu için, iç görüntüdeki ilk
    izlenimim "vasat" durumunda. iç hacim küçük ve sıkışık, kendi aracımda bile hoşlanmadığım(çabuk çizilmesinden dolayı) piano black
    kaplamalar fazlaydı.

nihayetinde 208 "b sınıfı" bir araç, iç hacimi doğal olarak "c sınıfı" bir araca göre küçük. arka koltuklar ve bağaj hacmi de doğru orantılı
    olarak küçülüyor...

bana göre tek geçer yanı olan: 156'lık THP motor, kendi 124'lük WTCC aracıma hava da kara da "5(beş)" basacağı gün
    gibi aşikar...

bizim cruze'un adı zaten çıkmış "sütçü beygiri"ne. (aynı ecotech motordan dolayı, caanım opelimde aynı durumdan muzdarip)
    daha hafif, b sınıfı 156lık THP yanında; sur dibinde "sucuk" olmayı bekleyen versiyonuna döner.

Anlıyorum Panthér Bey, 3 kapılı model için sadece ''ALLURE'' donanım seçeneği mevcutmuş. (Türkiye'ye gelen en üst seviye). Fotoğraflarına bakarak biraz bilgi sahibi olmaya çalıştım ama nafile. En iyisi bir bayiiye giderek incelemek.

B sınıfı bir araçtır,haklısınız. Ama fiyat ve donanım seviyesi olarak da genç-genç hisseden insanın aklını çelmiyor da değil doğrusu.

Bu aralar heveslendim sadece. Ama aile aracı olamaz maalesef. Artık başka bahara kaldı diyeyim

Performans konusu açmak istemedim. Hem düz vitesli, hem de daha güçlü ve turbo beslemeye sahip bir araç olduğu için Cruze ile performans kıyaslaması yapmak ayıp olur.

Bu araç kafamızın bir köşesinde bulunsun

Teşekkür ediyorum cevabınız için,saygılar sunarım

• 2 Kasım'ı bekliyorum ben de sabırsızlıkla

güzel ve detaylı paylaşım emeği için çok teşekkürler
  • Emegine saglik zevkle tek tek baktim arkadasim resimlere..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya emek vermissiniz konuya teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.