Şimdi Ara

Ayt tarih-coğrafya sadece deneme üzerinden gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşit ağırlıkçıyım edebiyat kısmında çok sıkıntı yok genelde 20+ geliyor sınava 3 ay kalmış, vakit kısıtlı bu saatten sonra tarih coğrafya (ayt kısmı için) kaynak çözmenin bir manası olmadığını düşünüyorum, sadece deneme+branş denemesi çözerek ayt tarihden 8-9 bandına, coğrafyadan 5-6 bandına gelmeyi düşünüyorum, siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theperplex -- 14 Mart 2020; 0:33:41 >

• coğrafyadan okuma yazman varsa sos 1 de 6-6 yaparsın zaten :D
    tarih için denemeden gitmek saçma bu sonucta tyt coğrafya veya tyt felsefe değil ki gardaşım
    tarihte çok konu var otur adam gibi dinle konuları soru cozmene cok gerek yok sözel ders sonucta ama dinlmeden etmeden konuyu bilmeden tarihte denmeden ilerlemek yanlış olur ha hiç zamanım yok matematik zayıf diyorsan
    tavsiyem tonguc tarih tekrar videosunu haftada 1 kere izle sonra denemelerden git
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AC9BDA34A

coğrafyadan okuma yazman varsa sos 1 de 6-6 yaparsın zaten :D
    tarih için denemeden gitmek saçma bu sonucta tyt coğrafya veya tyt felsefe değil ki gardaşım
    tarihte çok konu var otur adam gibi dinle konuları soru cozmene cok gerek yok sözel ders sonucta ama dinlmeden etmeden konuyu bilmeden tarihte denmeden ilerlemek yanlış olur ha hiç zamanım yok matematik zayıf diyorsan
    tavsiyem tonguc tarih tekrar videosunu haftada 1 kere izle sonra denemelerden git
    Düzeltiyorum günde 30-45 dkmi ayırarak limit el kitabı okuma+deneme ve branş denemesi diyecektim. Hocam zaten tamamen 0 değilim tarihte gene bi 5-6 tane yapıyorum her deneme ortalama (bazen deneme kolay olunca fullüyorum ya da 9 geliyor). Gerçek sınavda da zaten tarihten 6-7 tane yapmayı falan hedefliyorum mümkünse 8 olabilir, fullemeye gerek yok. Genel kültürüm de fena sayılmaz. Matematikte de zaten integralin alan kısmı ve pkob kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theperplex -- 14 Mart 2020; 0:44:0 >

• theperplex T kullanıcısına yanıt
    oho desene ya :D o zaman sıkıntı yok denemelrden götürebilirsin yanlış yaptığın soruları bir deftere not al günde 5 10 dakka o deftere bak
    meselea sorunun cevaı senedi ittifak ama sen şıklardakı diğer seçeneklerden 2 tanesi daha bilmiyorsun onları da not al deftere şıkkı da not al öyle öyle ilerle zaten 6 netleri falan görüyorsan cok da ahım şahım konu eksiğin yok demektir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AC9BDA34A

oho desene ya :D o zaman sıkıntı yok denemelrden götürebilirsin yanlış yaptığın soruları bir deftere not al günde 5 10 dakka o deftere bak
    meselea sorunun cevaı senedi ittifak ama sen şıklardakı diğer seçeneklerden 2 tanesi daha bilmiyorsun onları da not al deftere şıkkı da not al öyle öyle ilerle zaten 6 netleri falan görüyorsan cok da ahım şahım konu eksiğin yok demektir ?
    Hocam tarih-coğrafya kısmı genelde biraz inişli çıkışlı oluyor bende, tarihten bazen 4-5lerede düşüyor bazen 9 yapıyorum 1-2 deneme full geldiği oldu, coğrafya da aynı şekilde, edebiyattan bahsetmeme gerek yok 17-21 arası oynuyor. Son denemeler tarih el kitabı aldım okumaya başladım biraz oturmaya başladı fakat hala biraz iniş çıkış var. Umarım yanlış bir yol izlemiş olmam, gerçek sınavda da bir sıkıntı çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theperplex -- 14 Mart 2020; 0:54:4 >

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tyt tamam da.

ayt'de mili piyango,sayısal oynuyorum demek senin yazdığın şey.

hiç bişey yapamıyorsan iyi anlatım yapan kanallar var, ok tarih gibi, konuları oralardan baştan sona izle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ramazan yetkin ayt tarih videoları atıyor. Boş zamanlarınızda (otobüs, yemek vs) izleyerek çok güzel bitirmiş olursunuz konuları.

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.