Şimdi Ara

[TheSagor] || AYT Matematik Kampı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
4
Favori
3.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş

Gün 61 - 27.05.2022

» Türev-2 2/15 ödev testi bitirildi.

» Türev-1 konu tarama testi bitirildi.

Gün 62 - 28.05.2022

» Türev-2 4/15 ödev testi bitirildi.

» Türev-1 derece testi bitirildi.

» İntegral konu anlatımı 2/28 bitirildi.

Gün 63 - 29.05.2022

» Türev-2 7/15 ödev testi bitirildi.

» İntegral konu anlatımı 6/28 bitirildi.

Gün 64 - 30.05.2022

» Türev-2 10/15 ödev testi bitirildi.

» İntegral konu anlatımı 11/28 bitirildi.

Gün 65 - 31.05.2022

» Türev-2 12/15 ödev testi bitirildi.

» İntegral konu anlatımı 14/28 bitirildi.

+ Geometriye bu gün itibariyle başladım fakat konu başlığı ayt matematik old. dolayı bundan sonra bu kısımla ilgili çalışmalarımı yazmayacağım. Zaten bu AYT Mat bitiminde genel bir konu açmayı planlıyorum.

• Kütüphanede mi çalısıyorsun hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hayır kyk da çalışıyordum daha önceden, daha kötü ortam olmasına rağmen daha fazla çalışıyordum eve geçince neden böyle oldum bilmiyorum. en kısa zamanda toparlayacağım dedim dedim toparlayamadım hala. kendime bir çeki düzen vermem lazım ki şu matematiği halledeyim artık sonrasına bıraktım

• güncelleme

Gün 66 - 01.06.2022

» Türev-2 ödev testleri bitirildi.

» İntegral konu anlatımı 19/28 bitirildi.

Gün 67 - 02.06.2022

» Türev-2 konu tarama testi bitirildi.

» İntegral konu anlatımı 25/28 bitirildi.

[Yarın integralin bitimiyle beraber artık pkob a geçip kalan integral testlerini halledeceğim. son 2 haftadır çalışmamda aşırı bir düşüş var, matematik tamamen bitmeden halledemeyeceğimi anladığımdan düzeltme çabasını sonraya bırakıyorum.]

• mevcut durumunuz ne hocam? göremiyoruz sizi bir süredir.

• Laquee kullanıcısına yanıt
    yakinda yine guncellerim hocam artik gunluk gunluk guncellemekten ziyade belirli araliklarla guncelliyorum

Pkob a gectim su anlik onu hallediyorum. Yarin tekrardan bir guncellerim su anda mobilden yazdigimdan buradan zor oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheSagor kullanıcısına yanıt

tamam hocam, iyi çalışmalar dilerim.

• O kadar dağıldım ki, nasıl toparlanacağım bilmiyorum. En son kombinasyon ve binom kısmını bitiriyordum, çok fena patladım. Toparlanmanın vakti tekrardan geldi, daha önceden çalışmaya alışık olmadığımdan uzun zamandır düzenli çalışmak beni feci halde gümletti.

03.06.2022 ve 17.06.2022 arası yaptığım şeyler. Gün 68 - 82 (BİTİRİYORUM ARTIK YETER)

» İntegralle ilgili her şey bitirildi.

» Türev-2 derece testi bitirildi.

» Permutasyonla ilgili her şey bitirildi.

» Kombinasyon ve Binom konu anlatımı 11/16 bitirildi.

Toparlama vakti. PKOB kısmını hızlıca bitirdikten sonra genel tekrar atıp artık bu konuyu bitiriyorum. yeter.

--KALANLAR--

Kombinasyon ve Binom 5 konu anlatım parçası, 10 ödev testi, konu tarama testi, derece testi

Olasılık 2 konu anlatım parçası, 5 ödev testi, konu tarama testi, derece testi

çok fazla bir şey kalmadı zaten. amacım konu 90 güne ulaşmadan ayt mat ile ilgili her şeyi bitirmek. çok fazla uzadı.

AYLAR SONRA GELEN DÜZENLEME:

Eğer hala konuyu takip eden ve son durumu merak eden varsa AYT Matematiği bitirmiş bulunmaktayım. Maalesef yaz havasının getirmiş olduğu rehavetle kendime tatil için süre ayırdığımdan dolayı bu kadar uzun sürdü. Mental olarak dinlendiğimi hissettiğim an ise artık çalışmaya geri başlamalıyım dedim. Bu konu buraya kadardı.

Bu kısım için günlük tutmadım fakat yukarıdaki kalanları bitirdim. Bundan sonraki konuyu Eylül'de açmayı planlıyorum. O zamana kadar herhangi günlük, not vs. tutmayacağım. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler. İş artık konuları tekrar edip sb + deneme çözmekte kaldı  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSagor -- 29 Temmuz 2022; 13:39:10 >

• "KAF kitaplarını edinmedim, bütün her şeyi tek tek deftere yazarak çalışıyorum, şu ana kadar 4 adet defter dolmuş bulunmakta ."
    Bu irade gerçekten başka bir seviye hocam helal olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferbirahert kullanıcısına yanıt

İrade mi?

• livingonmyown kullanıcısına yanıt

bence irade değil, gerizekalılık. bunu aylar sonra farkediyorum ama maalesef geri dönüşü yok. yanlış çalıştım.

• TheSagor kullanıcısına yanıt

netler ne durumda hocam

• isoz0 kullanıcısına yanıt

tyt 75-80 arası ayt ise 35 civarlarında (fende çok fazla eksiğim var halletmeye çalışıcam elimden geldiğince geo ise çember ve analitik bilmiyorum şu an tek mattan geliyor desem yeridir netlerim)

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.