ayt matım şuan 10 net civarında sınava 2 ay kaldı şuan türevdeyim, integral ve trigo kaldı diğer konularıda geliştirsem kaça kadar çıkabilirim diye bi sormak istiyorum ama biliyorum ki çok saçma bir soru, demek istediğim aranızda var mı 2-3 ay içerisinde ayt matı 15-20 net arttıran her türlü imkanları zorlayacağım zaten (ea öğrencisiyim sos1 1 ay'a biticek) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abçodtü -- 20 Nisan 2021; 0:29:8 > |
ayt matematik 10 netten kaça

-
-
30 net saglam temel ister oyle 10netten 2 ayda cikilmaz. Ama 14 ayda belki deneyebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam hiçbir konu bilmiyorum ne kadar öğrenebilirim demenizi bekliyordum integraldeyim demişsiniz. 6 7 net zaten default olarak geliyor basit konularla. sizin fonksiyon polinom pkob logaritma diziler netleriniz nerede? hepsinden 1 2 yapsanız 20 görmüş olmanız gerekirdi. bu konulara dönün bence.
sağol kanka 2.mezunum ben çalışmadım önceki senelerde yeterli bu kadar ne olursa olucak artık
-
hocam 10 yazmamın sebebi aslında 15-17 gördüğümde oluyor ama düştüğüde oluyor o bakımdan yazdım
-
Trigo Lti dışındaki konuları hallettikten sonra 20 civari netleri görürsün , Lti çalıştıktan sonra 30 civari olur zaten 20-30 günde tertemiz olur Lti. 2 ayda halledilir mi halledilir bence eğer diğer derslerde problem yoksa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yksmagduruyum -- 20 Nisan 2021; 1:37:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamamen sana bağlı hocam vaktin var şuan 2 ayda 35+ yapan da var -10 yapan da var
sağolun beyler bakalım artık elimizden gelenin en iyisini yapıcaz
-
Sos1 den bir an önce kurtul gereksiz ayrıntılarda kaybolma orda. 2 ay Mat 2 asıl yaparsın ama mantıklı çalış sinav odaklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yksmagduruyum -- 20 Nisan 2021; 1:50:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kanka tahminimce 2 haftaya biter mayıs başı gibi daha erkende bitirebilirim , uzarsa en fazla mayıs ortasına uzar ama uzatmamaya çalışıcam
-
Bence Sizin probleminiz matematik değil Geometri. 2,5 ayda geometri rahat biter bence her gün geometri çalışın.
iyi bir insan değilsin. bu da realistlik değil
-
15-20 net arttırmak çoook zor ama imkansız değil
Genelde bilerek kotu konusurum ama tekrar baktim bu sefer hakikaten dogru yazmisim. 2 ayda 10 netten nereye net 30 nete cikiyor. Denememi cozucek mat mi kasicak fen mi cozucek
Öncelikle yapamadığın konular hangileri? Mesela Limit ve önceki konularda soru kaçırıyor musun?
2 ayda Türev-İntegral ve Trigonometri öğrenilebilir, ama kendini vererek, eksiksiz bir şekilde bu konuları sindirmen gerekiyor. Öyle boşluk bırakmadan ve çok çalışman gerek.
Mesela çoğu öğrenci denklemleri küçümser ben biliyorum diye, ama buna %100 hakim olmadıkça soru çözerken zorlanırsın.
Bu arada TYT Matematik'te kaç yapıyorsun?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X