Şimdi Ara

Ayt mat kaç kaynak yeter zamazingosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba fikrinizi merak ediyorum ayt mattan orijinal fasiküllerinden konuyu bitirip üstüne orijinal sbden çözüyorum bu bittikten sonra da metin yayınları veya benzeri bir kitap daha çözmeyi düşünüyorum sizce yeterli mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hocam 2 tane yeter ama 3 ün zararı olmaz. Vddyi soru bankasından sayarsak eğer ben 3 tane çözmeyi planlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam haklısınız 3 taneden zarar gelmez hatta keşke daha çok çözebilsem ama mezun olduğum için sıkıntı geldi artık sizin önericeğiniz kaynak var mıdır ayt mat için

• Benbuhayattanbıkmışım B kullanıcısına yanıt

Ben vdd sonrası endemik çözüyorum şu an sonra 3 d ayt çözecem eğer zaman kalırsa karekök planlıyorum ek olarak

• Hocam belki haddim olmayarak bi mezun olarak geçen sene 3D çözdüm orijinal çözmedim sınavda beni batıran ayt mat oldu klişe ama orijinale bi göz atmanı tavsiye ederim

• Benbuhayattanbıkmışım B kullanıcısına yanıt

Estağfurullah hocam teşekkür ederim ben de zaten karekökle orjinal arası kalmıştım. 3 dden memnun kaldınız mı ?

• Ben geçen sene çözmesem bu sene mutlaka çözerdim çözdüğünüze pişman olmazsınız hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.