Şimdi Ara

ayt mat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tmyim. tyt netlerim 75-80 civarı, bunun 20-25i matematik. ayt matematikte şu an 10 civarı net yapabiliyorum, adam akıllı ayt mat kasmaya yeni başlayacağım. geç olduğunu biliyorum. 25 civarı ayt matematik yapmam gerekiyor. kaynak sıkıntım yok, elimde 3d 345 orijinal karekök(eski basım) ve apotemi fasikülleri var. konu anlatımı için bıyıklı matematikten ilerlemeyi düşünüyorum. tavsiyeleriniz neler?




  • ösym 2021 de ayt matta lys tarzı klasik sorulara ağırlık verdi tavsiyem karekökü ve apotemiyi mutlaka çözmeniz diğer yandan konuları bir an önce bitirmeye çalışın (geo dahil) ve size bakış açısı kazandıracak soruları çözmek ya da dinlemek çok şey katar
    Deneme önerisi olarak
    3d - orjinal - apotemi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autghust34 -- 4 Mart 2022; 20:32:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fenden kaç yapıyosun

  • furkaannn1421 F kullanıcısına yanıt

    10-15 civarı net yapıyorum. soru bankası çözmedim.

  • Ben ödf öneririm,0 dan en baba soruları çözecek seviyeye çıkarsın.Günlük1.30-2 saat çalışmayla 5 haftada dizilere kadar gelirsin.Yanında karekök ayt götür akarsın.Ha tabi ücretliye para vermek istemiyorum diyorsan bıyıkli ile gidersin yanına yine karekök yine 5 haftada dizilere kadar gelmiş olursun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 3 Mart 2022; 23:27:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bıyıklıdan bazı konuları dinledim, konu anlatımı olarak yeterli gibi. bıyıklı üstüne çözebildiğim kadar kaynak çözmeye çalışacağım.

  • nasıl çalıştın peki?Bende o civarda yapsam 80 üstü görücem de bi türlü başlamıyorum

  • Laquee kullanıcısına yanıt

    zaten ücretliler bu saatten sonra uzun sürer bıyıklı en iyi seçenek

  • furkaannn1421 F kullanıcısına yanıt
    kanka süreyi hesapladım bıyıklı ile ödf 3 arasında ne kadar fark var diye,ödf 3 programına bak polinom 3 4 gün vermiş yanında çözeceğimiz 1 soru bankasi dahil,bıyıklı bak 10 video günlük 5 video izlesen 2 gün yapar,konu anlatım bitince de karekök ayt den çözsen 10 test var günde 5 test desen 2 gün yani toplam 4 gün.Süre anlamında değişen bir şey yok yani bıyıklı ile gitsen de konu anlatımı 310 dk(5 saat) ödf 3 ile gitsen de 4 5 saat,bu diğer konularda da böyle biraz ödf3 te fonksiyon uzun o kadar sadece.Bıyıklı 40 50 dklık videolar atıyor 10 tane ondan kısa geliyor millete yoksa genele vurunca aynı,mikail hoca da 10-15 dklık videolar atıyor daha çok video olmuş oluyor.Ha ama genel ayt ye vurursan toplam 10 13 günlük fark çıkıyor bıyıklı 13 gün erken bitiyor

    çalışmaya başlamadan önce hesaplamıştım :d

    özetle başarıya tek bir yoldan gidilmiyor benim gördüğüm kadarıyla.Herkes odf 3 veya kaf kullanarak mı yapıyor,tabi ki hayır Kimisi lise de cok calismis oluyor kimisi ilk defa o konuları görecek.Ayt de 0 sanız fonksiyon bilginiz fln yoksa ödf 3 ile başlayın,eğer varsa isterr ödf başlayın ister bıyıklı(süre olarak aynı).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 4 Mart 2022; 1:24:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • furkaannn1421 F kullanıcısına yanıt

    hocam başlangıçta tamamen sıfırdım diyemem, biyoloji beni kurtarıyordu başlarda. 9-10.sınıflarda okulda biyoloji derslerini dinliyordum, hocamız çok iyiydi. kimyada neredeyse hiçbir şey bilmiyordum. 9-10 meb kitaplarını okudum kimya için. bence kimya için en iyi kaynak meb kitabı.


    tekrarlar için apotemi tyt fen özetini kullanıyorum şu an. biyoloji için öneririm, güzel almış konuları. fizikte optik-elektrik konularına hiç bakmadım. basınç-kaldırma kuvveti, hareket-kuvvet, madde ve özellikleri, iş-güç-enerji konularına çalıştım, meb kitabından çalıştım yine. üstüne youtubeda soru çözümü izledim boş vakitlerimde ama fiziğim kötü hala. fizikte fen lisesinde olmama rağmen çok bir şey yapamıyorum o konuda tavsiye veremeyeceğim :D

  • hocam süreden ziyade bıyıklıya baya ısındım ya. o yüzden oradan ilerlemek istiyorum.

  • Laquee kullanıcısına yanıt
    ilerle hocam ne güzel sana uyan öğretmeni bulmuşsun çok iyi bir insan zaten selim hoca,iyi de anlatıyor

    ben bilgisi olsun insanların diye yazdım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 4 Mart 2022; 0:16:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bıyıklı akıyor diye video 30 dakika ise sen kendin çözünce 15 dakikada bitiyor ama ÖDF öyle olmuyor. Bıyıklıyı izleyip üstüne 2 soru bankası atman gerekiyor. ÖDF'yi de izlersen bir tane soru bankası atman gerekiyor. Aslında ikisi de eşit süreye geliyor ama ÖDF çok bunaltıyor. Bence bu dakikadan sonra ÖDF yerine çok soru çözmesi daha iyi olur.

  • evet hocam gerçekten de öyle. geometri adına bir tavsiyeniz var mı? aslında tytde 20-25 civarında olmamın sebebi geometri. tytde geometriden neredeyse hiç soru yapamıyorum çünkü. netlerimin neredeyse hepsi mat kısmından geliyor.

  • Laquee kullanıcısına yanıt

    hocam geo benim tyt de 7 8 geliyor bu aralar ayt de 6 7 bazen 5

    yani geo da üçgenleri 1 ayda rahat bitirirsin bence,kenan kara ve birey b acil yapmıştım ben ve her gün geo çalışmıştım,verebileceğim tavsiye bu olur max


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kenan karanın yeni videolarıyla geçen sene çektiği videoların arasında bir fark var mı? hangisini önerirsiniz? kaynak olarak birey b çözüyorum ben de.

  • Laquee kullanıcısına yanıt
    fark varmış kenan hoca söylemişti 5 tane soru çıkarıp mı ne eklemiş,ben 2021 playlistini öneriyorum gayet yeterli.

    birey b eski basım goat

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • birey b 2020 var elimde onu çözeceğim, 2021 playlistine bakayım bi.

  • Doğrudur valla hocam fonksiyonları almıştım çok bunaltmıştı beni o yüzden bıyıklıyla ilerliyorum bende

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.