Bildirim
ayt kimya nasıl halletmek lazım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Palme konu anlatımlı ve soru bankası organik için de aynısı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence kimya adası not tutarak ilerle aydın ayt kimya al organik için çap tavsiye ederim böyle kısa bir sürede biterebilirsin hocam -
2016-2017 apotemi organik var organiği oradan çözmeyi düşünüyorun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bekleme yeterki çöz hemen başlaquote:
Orijinalden alıntı: Go All The Way
2016-2017 apotemi organik var organiği oradan çözmeyi düşünüyorun -
Sıvı çözeltileri iyi anlamaya çalış asit baz ve kçç için gerekli bir konu , enerji hız denge çok zor konular değil kimya adasından izlersin soru çözümü içinde gülçin hocayı izleyebilirsin -
Ayrıca organik için güncel bir kaynak alman daha iyi olur çoğu tepkime kaldırıldı -
3d ayt kimya soru bankası var. oradaki organik testleri yeterli olur mu? zaten bir sürü deneme çözeceğim bana yeterli gibi geliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeteri kadar var diyorsan olur , apotemiden de sadece adlandırma sorularını çözersin -
Organik dısında degisen konu var mi?? organik haric eski kaynaklari cozmek icin soruyorum.
hocam çok fazla değişiklik var neyin çıkıp çıkmadığını biliyorsanız kullanın tabi ama mümkünse daha güncel bir kaynak alın -
Yanılmıyorsam tampon çözeltiler ve hidrolizdeki sayısal sorular kaldırıldı -
Sağol dostum
Hocam kimya halledilmesi en kolay olan ders. Günde 1 konu bitirerek bile halledilebilir. Organik, kimya ve elektrik ufak tekrarla halledilir. Kalanlarsa hiz ve denge haricinde kolay konular
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X