Şimdi Ara

AYT HATALI FİZİK SORUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar aytde hatalı fizik sorusu iptal edildi mi bilgisi olan var mı?
    (Dalga sorusu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TLHZYLK -- 16 Temmuz 2020; 14:42:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Soru iptal olmayabilir, cevap değişmeyebilir.

Ben "meselenin bilimsel yönü bu" kaygısıyla da yapmadım açıklamalarımı. ÖSYM "hareketsiz kalacak balık yemini" sorarak zaten "düğüm çizgisini" sordu. Müfredatın dışına çıktıysa ÖSYM çıktı. Soru "olabilir" sorusu olduğu için de ortada bir haksızlık var. "Olabilir"e kafa patlatan öğrenciye öyle yaptı diye -0,25 net verirsen bu bir haksızlık olur.

Eğer tartışacak saygıdeğer bir fikrin varsa tartışalım. Ama bu çirkefliğini teşhir etmek zorundayım, kusura bakma.

Cehaletin kalabalığını arkana alırsan sesin gür çıkar. Fakat bu seni haklı yapmaz.

Hata olan soruda hata bulacağız tabi. Bizim işimiz bu. 2018 ve 2019 sınavlarında böyle bir hata yoktu.

Piyasadaki kaynakları eleştiriyorsunuz sonra bir de benim gibi çabalayan birisini mi eleştiriyorsunuz? Ben kendi kitabımda da hata bulup söylüyorum.

Hakkaniyetli olmaya davet ediyorum sizi. Tartışılacak bir şey varsa da dilediğiniz platforma davet edin beni, her zaman varım.
    hocam siz bari yapmayın. ösym biraz zorlamak istemiş o soruda düğüm çizgilerini de çizince zaten ilkokul sorusu gibi kalıyor. orda C noktası bariz bir şekilde 0. dalga katarı üzerinde. şahsen iptal olacağını sanmıyorum bu yüzden yalnız A olarak kalmalı. iptal olacaksa o DNA hızlı soru iptal olmalı Ayt Fende
  • Dalga dalga dalga dalgaaaaaa dalgalanıyorrrrr

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İptal olacak olsa şu zamana kadar olurdu. Boşuna ümitlenmeyin.
  • Sene içinde ess alanlara iptal edilmis

• bişey B kullanıcısına yanıt
    Sonuçlar açıklandıktan sonra belli olur. 2017 LYS'de müfredat dışının iptal olduğu gibi.

• inş öyle olur benim de yanlış gözüküyor ama sanmıyorum yani.

• boş bırakmıştım , ayrıca DNA sorusunuda yanlış yaptım :(
    Bilmiyorum, ben de biyo sorusu iptal olsun isterim.

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Forumda gördüğüm en iyi 2. yanıta ekliyorum sizi

İnşallah hocam bakıcaz artık

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Soru iptal olmayabilir, cevap değişmeyebilir.

Ben "meselenin bilimsel yönü bu" kaygısıyla da yapmadım açıklamalarımı. ÖSYM "hareketsiz kalacak balık yemini" sorarak zaten "düğüm çizgisini" sordu. Müfredatın dışına çıktıysa ÖSYM çıktı. Soru "olabilir" sorusu olduğu için de ortada bir haksızlık var. "Olabilir"e kafa patlatan öğrenciye öyle yaptı diye -0,25 net verirsen bu bir haksızlık olur.

Eğer tartışacak saygıdeğer bir fikrin varsa tartışalım. Ama bu çirkefliğini teşhir etmek zorundayım, kusura bakma.

Cehaletin kalabalığını arkana alırsan sesin gür çıkar. Fakat bu seni haklı yapmaz.

Hata olan soruda hata bulacağız tabi. Bizim işimiz bu. 2018 ve 2019 sınavlarında böyle bir hata yoktu.

Piyasadaki kaynakları eleştiriyorsunuz sonra bir de benim gibi çabalayan birisini mi eleştiriyorsunuz? Ben kendi kitabımda da hata bulup söylüyorum.

Hakkaniyetli olmaya davet ediyorum sizi. Tartışılacak bir şey varsa da dilediğiniz platforma davet edin beni, her zaman varım.

• ertansinansahin kullanıcısına yanıt
    Aman sakin hocam arkadaş espiri yapmış sadece

2018 msü fizikte ısı sıcaklık sorusu hatalı. Hem de öyle bir hata ki termodinamik yasalarına aykırı. Ve iptal filan olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-80B35009E -- 16 Temmuz 2020; 17:53:19 >
    hocam siz bari yapmayın. ösym biraz zorlamak istemiş o soruda düğüm çizgilerini de çizince zaten ilkokul sorusu gibi kalıyor. orda C noktası bariz bir şekilde 0. dalga katarı üzerinde. şahsen iptal olacağını sanmıyorum bu yüzden yalnız A olarak kalmalı. iptal olacaksa o DNA hızlı soru iptal olmalı Ayt Fende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 16 Temmuz 2020; 17:59:0 >
    Aman hocam sakin sadece siz değil birçok hoca sizinle aynı fikirde gerekenide yapacaklarına inanıyoruz herhangi dayanağı olmayan boş insanlarla muhattap olmaya değmez bile

• Kısacası oldu bitti artık. Tartışmak bir işe yaramıyor. Ösym bu yönden sabıkalı zaten. Biz itirazımızı yapalım onda sıkıntı yok ama uzatmaya da gerek yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.