< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TLHZYLK -- 16 Temmuz 2020; 14:42:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TLHZYLK -- 16 Temmuz 2020; 14:42:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sene içinde ess alanlara iptal edilmis
|
Soru iptal olmayabilir, cevap değişmeyebilir.
Ben "meselenin bilimsel yönü bu" kaygısıyla da yapmadım açıklamalarımı. ÖSYM "hareketsiz kalacak balık yemini" sorarak zaten "düğüm çizgisini" sordu. Müfredatın dışına çıktıysa ÖSYM çıktı. Soru "olabilir" sorusu olduğu için de ortada bir haksızlık var. "Olabilir"e kafa patlatan öğrenciye öyle yaptı diye -0,25 net verirsen bu bir haksızlık olur. Eğer tartışacak saygıdeğer bir fikrin varsa tartışalım. Ama bu çirkefliğini teşhir etmek zorundayım, kusura bakma. Cehaletin kalabalığını arkana alırsan sesin gür çıkar. Fakat bu seni haklı yapmaz. Hata olan soruda hata bulacağız tabi. Bizim işimiz bu. 2018 ve 2019 sınavlarında böyle bir hata yoktu. Piyasadaki kaynakları eleştiriyorsunuz sonra bir de benim gibi çabalayan birisini mi eleştiriyorsunuz? Ben kendi kitabımda da hata bulup söylüyorum. Hakkaniyetli olmaya davet ediyorum sizi. Tartışılacak bir şey varsa da dilediğiniz platforma davet edin beni, her zaman varım. |
Aman sakin hocam arkadaş espiri yapmış sadece
|
Dalga dalga dalga dalgaaaaaa dalgalanıyorrrrr
|
2018 msü fizikte ısı sıcaklık sorusu hatalı. Hem de öyle bir hata ki termodinamik yasalarına aykırı. Ve iptal filan olmadı.
|
hocam siz bari yapmayın. ösym biraz zorlamak istemiş o soruda düğüm çizgilerini de çizince zaten ilkokul sorusu gibi kalıyor. orda C noktası bariz bir şekilde 0. dalga katarı üzerinde. şahsen iptal olacağını sanmıyorum bu yüzden yalnız A olarak kalmalı. iptal olacaksa o DNA hızlı soru iptal olmalı Ayt Fende
|
Forumda gördüğüm en iyi 2. yanıta ekliyorum sizi |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-80B35009E -- 16 Temmuz 2020; 17:53:19 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 16 Temmuz 2020; 17:59:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |