Şimdi Ara

AYT FEN HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Lisede hiç ayt biyoloji-fizik-kimya dersi almadım.Bugüne kadar da yks'de hep ea çözdüm.1 yıl içerisinde ayt feni halletmem,ayt'de 35-38 net civarı yapmam mümkün olur mu? Ayt fen tyt fen'den çok daha farklı ve zor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortunateson -- 2 Temmuz 2021; 18:32:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mümkün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Mantığını kavramak gerekiyor ama ince detaylar da çıkıyor zaman zaman hocam. Branş denemelerinden çok meb kitabından okuma yapmayı ve senin biyolojin kanalını öneriyorum kesinlikle. Biyodan nefret eden biri olarak 12d 1y yaptım bu sene bunları yaparak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fizik için ertan sinan şahin denemelerini kesin çöz. Sınavdayken onu çözüyor gibi hissettim. Sınavdaki sorular daha kalitesizdi o ayrı bi konu :d İmkanın varsa konu anlatımını da satın al, YouTube ve soru cozumlerden gördüğüm kadarıyla çok faydalı olur. Kimya bence en nankör olmayan ders. Benim kimya hocalarım çok kaliteliydi, ekstra video izlemedim. Biyoloji için de her ne kadar bu sene kolay ve detaysız gelse de ösym meb kitabını çok seviyor. Bol bol oku. Son aylara bırakma. Unuttuğunu düşündüğün konuları fundamentals ozet videolarindan hatırlarsın, çok temiz anlatıyor. Ayt fizik ve kimya için bence en çok geliştiren şey brans denemeleri. Cok uzun sürmemek kaydıyla birer ya da maks ikişer kitaptan tarayıp farklı yayınlar görmek adına bol bol deneme çöz. Biyoloji için de denemeler önemli ama meb kitabı daha etkili bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patheticmuggle -- 2 Temmuz 2021; 18:50:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.