AYT DENEMESİ SIKLIĞI ???

-
-
Konular bitti mi -
Hayır hocam
Matta türev int kaldı
Fizik kimya 11-12 karışık biraz %65 bitti denilebilir sanırım (ama sağlamlaşması gereken konular da var)
Biyo sistemler konu+sb 1 kaynak bitirdim. 12 içinse üstünkörü işledik nükleik asit, genetik şifre protein sentezi ama hayır desem yeridir sanırım.
-
neyin denemesi o zaman
-
zaten aytde çok değişik tarzda soru çıkmıyor veya süre sıkıntısı yok soruların ne istediği gayet açık onun yerine konu çalışıp tyt denemesi kassanız daha iyi olur bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam teşekkürler. Hem aşina olmak hem analiz yapabilmek adına yararı olur mu diye düşündüm. İnternetten 2020 nisan sonrası eski denemelerden almak yine de faydalı olur gibi geliyor. Yanıtın için teşekkür ederim.
-
Hocam eminim ki konular tam olduğunda deneme çözmek daha faydalı olacaktır. Maksadım hangi konuda ne kadar iyi olduğum konusunda fikir sahibi olmak.
Soru bankası taramak iyi hoş ama gözden kaçırdığım, kendimi iyi sandığım ama aslında o kadar da iyi olmadığım konular ne durumda ona bakmak daha rahatlatıcı olacaktır diye düşünüyorum. Çünkü bu durum ister istemez bende şüphe ve merak uyandırıyor. Deneme çözmek aklımda var (özellikle 2020 nisan sonrası aytler) ancak sıklığı şu an ne olmalı diye fikir danışmak istedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreCeys -- 14 Ocak 2021; 22:17:10 > -
Gecen senenin 345 ayt matematik denemesini cöz ama deneme 2 den başlarsan daha iyi olur
Full yayınları da gayet gelistirici bu arada onla da başlayabilirsin
apotemi -
Aman diyim hocam öneri olarak yazdıysanız şu an adamı bozar bence
-
Tavsiyelerin için teşekkürler hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X