Şimdi Ara

AYT ÇIKIŞI ÖĞRENCİLERİN DURUMU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Merhaba gençler, devlet lisesinde matematik öğretmeniyim. Şimdi küçük oğlumuzun sınavı için okulun önünde bekliyorum. Sizde durumlar nasıl bilmem ama bu sene fark ettiğim çok ilginç bir durum var. Öğrencilerin en az yarısı sınavdan çok erken çıktı. Karşılaştığım öğrencilerimle konuştuğumda sınavın öncekilerine göre aşırı zor olduğu ve 2021*0,9 gibi olacağı düşüncelerine kapıldım. Sizde durumlar nasıl? Sınav çıkışı öğrencilerimi arayıp sizi de bilgilendireceğim. Hepinize geçmiş olsun. İnanın böyle olsun istemezdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 109luknouhei -- 19 Haziran 2022; 12:55:49 >

• Hocam hoş geldin foruma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MyLuckyInteger kullanıcısına yanıt

Hoş buldum genç. Bizim oğlan bir çıksın da daha sonra uzun uzadıya konuşuruz.  

• 109luknouhei kullanıcısına yanıt
    Ben direkt çıktım 12.30 da

• Niye hocam çok mu kolaydı

• Sınavdan erken çıkılması zor olduğuna işaret değildir sanki be hocam?.. Ne dersin.. Tam tersi olmasın.

• Bilen bilir 109luknohei hocam iyimser bir polyannacidir geçen sene 2020x0.1 gibi bir tahminde bulunmuştu o yüzden bu matematik ögretmenimiz sınava basit diyorsa anlayin ki sinav cok cok cok basittir

• çeka1 kullanıcısına yanıt
    Yok knk mata fazla bakamadım

• Ümidinizi yitirmeyin gençler tamam tyt kolaydı ama AYT ZORDU!! Bilirsiniz ki 1 ayt = 2 tyt o yüzden yığılma olmayacak hatta 2020*0,9 bekliyorum. Bu mesaj da burada kalacak!  

• 109luknouhei kullanıcısına yanıt

Yığılma olmayacak sıralama da 2020x0.9 ise vay halimize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.