< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hvl00 -- 1 Eylül 2021; 23:28:8 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Aynı Üniversitede Ücretli Bölümün Taban Puanı Bursludan Nasıl Daha Yüksek Olabiliyor?

-
-
iyi de ücretli daha düsük iste ben mi matematigim değişti
-
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yerlerini karıştırmışım
Düzelttim
dostum olay şu ücretlide girse üniversitede tanıdığı oluyor ve ücreti zaten vermiyo. tanıdığı kişi üniversite sahipleri felan oluyo ücret vermeden okuyo
-
Hmm mantıklı.
Bazı kişiler ap**l olabiliyor. Bundan da kaynaklı olabilir, bu tarz detayları incelememeyi tavsiye ederim. Yoksa, çıldırtacak çok şey var.
-
Hocam %50 olan türkçe ücretli olan ingilizce olabilir
-
aptal olabilirler gerçekten. mesela adam 200k yapmış yazıyor 170k 180k 190k 200k 210k diye. burssuzuna giriyor. geçen 3 sene %50 burslusu 205k, 180k, 165k'dan almış olsun. adam zaten bu gelmez diye yazmıyor.
burslu vakıf ünilerinin kontenjanları çok çok az olduğu için böyle devasa oynamalar oluyor. gayet normal.
-
Acik basvuru ile girmiştir veya zengin bi ailedir zaten baskalarinin burslu okumasını istiyorlardir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açık başvuru ne oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Apply bau, anadolu bursiyerliginin karsiligi ozyeginde de var. Adini hatırlamıyorum
Özü burs
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kim boyle bir iyilik yapar ya multi milyoner falan olmasi lazim
eğitimde fırsat eşitliği bursu. 20k şartı koyuyor ve %50 kontenjana yerleşmen gerekiyor. üstteki tercih hatası bana daha mantıklı geldi
-
Baktim simdi turkce ingilizce farki varmis, ingilizce 50 burs ingilizce paralidan yüksek yine
İkinci öğretim sıralaması birinci öğretim sıralamasından yüksek olan bölümler var, hatta ilköğretim matematik öğretmenliği sıralamaları tamamen şehirlere göre gidiyor sütçü imam bi ara YTÜnün önündeydi taban puan olarak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X