Şimdi Ara

aynı sınıfta sevgili iyi fikir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • dersanede sevdiğim bir kiz var şimdi teklif etsem kabul etse benim icin iyi olur mu ne bilim hastalik hali falan iki gün sonra ayrilsak kötü olur mu derslere etkisi ne derce olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: suatg3458

dersanede sevdiğim bir kiz var şimdi teklif etsem kabul etse benim icin iyi olur mu ne bilim hastalik hali falan iki gün sonra ayrilsak kötü olur mu derslere etkisi ne derce olur

3 yıl aynı sınıfta okudum (1 yıl arkadaştık konuştuk 1 yıl ön sıramda oturdu 1 yıl birlikte oturduk) birlikte aynı yerde staj yaptık. birlikte aynı üni yi yazdık farklı bölümler olsa bile aynı üni ve aynı fakülteye gidiyoruz 3. seneye giricek bir problem yok ama kızla olan ilişkin önemli bizimkisi normal arkadaşlıktan geldiği için böyle yani temeli sağlam ona göre düşün derim. ama bana sorarsan üni sınavına hazırlandığın yıl kimseyle çıkma kafan rahat olsun kendi dertlerinin yanında bi de kızın gezelim tozalım triplerini çekme otur dersini çalış bilgisayar oyna erkek arkadaşlarınla takıl üni de ne olacaksa olur zaten (tecrübe)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicnouma -- 10 Eylül 2012; 21:33:18 >

• Olmaz bence, sıkılır insan. Ayrıca ayrıldıktan sonra yine aynı sınıfta olcan vs vs

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: suatg3458

dersanede sevdiğim bir kiz var şimdi teklif etsem kabul etse benim icin iyi olur mu ne bilim hastalik hali falan iki gün sonra ayrilsak kötü olur mu derslere etkisi ne derce olur

Derslere etkisi olur tahminim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.