Şimdi Ara

aynı psni kaç kişi kulanabilir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim arkadaşım benden daha eski ps3 kulanıcısı bizim zamanımızda 5 kişi aynı psni kulanabilirduk dedi kardeş hesap gibi birşey herhalde ya aslında onun psndeki oyunları onun başka arkadaşı benden önce indirmiş ve 2 kişi limiti var diyor bir kendisi diğeride diğer arkadaşı ve bende indirmeye kalksam bana da yüklenirmi ?onun söylediğine güvenmediğimden değilde hani...

SHERLOCK FAN BOY
  • kardeşlik kalkmıştı diye biliyorum.

Orijinalden alıntı: FurkaP

Arkadaşlar benim arkadaşım benden daha eski ps3 kulanıcısı bizim zamanımızda 5 kişi aynı psni kulanabilirduk dedi kardeş hesap gibi birşey herhalde ya aslında onun psndeki oyunları onun başka arkadaşı benden önce indirmiş ve 2 kişi limiti var diyor bir kendisi diğeride diğer arkadaşı ve bende indirmeye kalksam bana da yüklenirmi ?onun söylediğine güvenmediğimden değilde hani...

Önceden 5'ti Kardeşlik Limiti Sonradan 2 oldu .
  • Cevap veren 2 kişide hep yüzeysel cevap vermiş kimse tam anlamıyla demiyor. Kardeşim limit 2 okey bu işin kolayı fakat denedim aynı anda 2 ps3 de oyun yükledim diyen yok anca lafta herkes. Ben arkadaşımla ps3 cafe de oyun oynamıştık sonra online bi takılalım dedik ps3 kullanıcısını bilgilerini doldurdu girmeyi çalıştık izin vermedi. Burada şöyle bir olay var ve kimse tam net birşey söylemiyor Ps3 Deactive System.

Kesin anlayabilmek için hafta sonu bir deneme yapacağız olursa buraya yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 11 Eylül 2012; 19:46:12 >

Orijinalden alıntı: alemburda34

Cevap veren 2 kişide hep yüzeysel cevap vermiş kimse tam anlamıyla demiyor. Kardeşim limit 2 okey bu işin kolayı fakat denedim aynı anda 2 ps3 de oyun yükledim diyen yok anca lafta herkes. Ben arkadaşımla ps3 cafe de oyun oynamıştık sonra online bi takılalım dedik ps3 kullanıcısını bilgilerini doldurdu girmeyi çalıştık izin vermedi. Burada şöyle bir olay var ve kimse tam net birşey söylemiyor Ps3 Deactive System.

Kesin anlayabilmek için hafta sonu bir deneme yapacağız olursa buraya yazacağım.

şuanda limit 2 bildiğim kadarıyla oyunu indiren biri deactive yaparsa başka bir kişi oyunu indirebiliyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: Manny4BJK

quote:

Orijinalden alıntı: alemburda34

Cevap veren 2 kişide hep yüzeysel cevap vermiş kimse tam anlamıyla demiyor. Kardeşim limit 2 okey bu işin kolayı fakat denedim aynı anda 2 ps3 de oyun yükledim diyen yok anca lafta herkes. Ben arkadaşımla ps3 cafe de oyun oynamıştık sonra online bi takılalım dedik ps3 kullanıcısını bilgilerini doldurdu girmeyi çalıştık izin vermedi. Burada şöyle bir olay var ve kimse tam net birşey söylemiyor Ps3 Deactive System.

şuanda limit 2 bildiğim kadarıyla oyunu indiren biri deactive yaparsa başka bir kişi oyunu indirebiliyor .

peki deactive yapılan ps3 içindeki alınmış oyunu silmiyor mu eğer siliyorsa ben ne anladım 2 ps3 oyun yüklemekten yine biri ortada kalıyor benim asıl merak ettiğimde bu !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.