Şimdi Ara

Aynı hesapla iki farklı makineyi kullanabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Halihazırda ipad4 32gb wi-fi var bir tane ve buna satın aldığım programlar da dahil epey bir uygulama indirdim. Yeni ipadlerden bir tane alıp mevcut olanı eşime vereceğim, yedeklemeyi pc üzerinden yapıyorum. Sorum şu; yeni ipad'e (mini retina alacam) bu uygulamaları nasıl yüklerim, yüklerken sorun olur mu ve ipad4'e hiçbir şey yapmadan aynı hesap ile kullanmaya devam edebilir miyiz?

    Yani goodreader'ı para ile almıştım örneğin, şimdi yeni ipad'e uygulamaları yüklediğimde bu uygulama orada da olacak galiba ama ipad4öte kullanmaya devam edebilecek miyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suwar -- 13 Kasım 2013; 0:55:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kaybolmaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu başlığını değiştirdim, şimdi derdimi daha iyi anlatıyor galiba. Yine de ilk mesajda derdimi anlattım, ona bir cevabınız var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet,satin aldiginiz uygulamayi her 2 cihazda da kullanabileceksiniz.
  • Aynı hesapla 10 farklı cihaza kadar kullanabilirite vardır. Yani bir kez satın aldığınız bir uygulamayı bir başka cihaza aynı hesapla beleşe yüklersiniz. Ayrıca tüm cihazlardaki uygulamalar kendine hastır; birisine yükleyince ötekinde herhangi bir sorun çıkartmazlar.

    Örneğin ben ve eşim aynı hesabı kullanıyoruz. En basit örnekle whatsapp uygulamasında ikimizin de sohbet mesajları kendi telefonlarımıza has olup birbirleriyle iç içe geçme problemleri yoktur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 13 Kasım 2013; 1:01:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iyi oldu. Pages yeni makinelerde ücretsiz ama zamanında 17,99 verip almıştım ve yeni makineyi ben kullanacağım için eşimin pages'i kullanamayacak olmasından korkuyordum. Kredi kartı bilgisi falan hepsi aynı kalsın diyorum ama yedeklemeyi halletmek için yeni bir icloud hesabı mı almak gerekir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı iCloud hesabını da kullanabilirsiniz. Lakin ayrı bir iCloud hesabı, bazı bilgilerin birbirine girmemesi açısından daha iyi olabilir.
  • İlk kurulumda eşinizin iPadine farklı bir hesapla giriş yapın. Zira aynı hesabı kullanırsanız kişiler, takvim, anımsatıcılar gibi birçok veri diğer cihazda da belirir. Kendi hesabınızı AppStorea giriş için kullanıp uygulamalarınızı indirebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.