Şimdi Ara

Aynı dosyaları bulmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar hdd de müzik arşivim var ve baya bir karıştı aynı dosyaları bulup silecek bir program önerirmisiniz easycleaner denedim bazılarını silmedi birisi abcd fgt ise öbürüde abcd fgt sadece bunları siliyor ben istiyorumki.Abcd olanlarıda bulsun.Bu işi uzmanca yapan bir program varmıdır.Yardımlarınız için teşekkür ederim.

• system mechanic kullanıyorsan onda bu mevcut bende bir tane kullanıyorum ama sadece resimleri buluyor adı dup dedector ama system mechanic içindeki araçta her türlü dosyaların çiftlerini bulup isyediklerini silebiliyorsun ama vista kullanıyorsan çalıştıramazsın çok zor ama xp kullanıyorsan 6.x sürümleriniden birini rahatlıkla arattınmı bulup kullanabilirsin çok süper bir progaramdır hünerleri içinde en basiti bu özelliği.kolay gelsin.
  • system mechanic bu isi halleder ya da crap cleaner
    http://filehippo.com/download_ccleaner/
    http://www.iolo.com/sm/7/
    duplicate file remover diye bi program vardı bunlara ek olarak sanırım googledan bulabilirsin...
  • tam bu iş için... programı soranlara:

Duplicate File Detective

Aynı dosyaları bulmak

• saolun bende böle bişe ariyodum deneyip bakacam sonucu yazarim
  • arkadaş bu proğramı kurdum da bir türlü yapamadım kullanmasını bilen varsa yardımcı olsun
  • Nesini yapamadın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tm arkadaş halletttiim herkese teşekkürler
  • 4-5 tane bu tarz program indirdim hepsinin trial i var fakat sadece buluyor . arkadas bulsam napaym ben binlerce resmi elimle mi sileyim , sil diyorum yok demo sürümde bu olmaz o zaman ne halt yemeye demo sürüm yayinliyosunuz bak biz cok iyi buluyoruz hadi ver parasini da silelim diyo resmen serefsizler .

Bu duplicate file detective 4 ü paylasan arkadasa cok tesekkür ederim . adamlar bütün özellikler acik sekilde 15 günlük deneme sürümü yayinlamis isimi gördü tekrar sagolun :)

degisiklik : Konuyu da hortlatmis oldum böylece :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cperinaz -- 27 Aralık 2012; 12:26:48 >
  • Bebde ASC kullaniyorum bunun icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anti-Twin diye bi program var. İngilizce biliyorsanız programın sitesi şu: www.joerg-rosenthal.com. Programla ilgili tafra.com'dan alınan Türkçe açıklamalar da aşağıda.

Anti-Twin 1.8d

Aynı dosyaları bulmak

Anti-Twin, sabit diskiniz üzerinde mükerrer veya birbirine benzer dosyaları tespit edebilen son derece kullanışlı ve ücretsiz bir araç. Program sayesinde, benzer ya da mükerrer dosyalar geri dönüşüm kutusuna gönderilebilir veya silinebilir.

Program üzerinde "Compare file content" seçeneğini işaretleyerek diskinizdeki dosyaların içeriklerinin ikili sisteme göre karşılaştırılmasını sağlayabilir, bu sayede dosyaların isimleri farklı bile olsa içeriği aynı olan dosyaları bulabilirsiniz.

Anti-Twin ile aynı şarkıları içeren farklı isimlerdeki MP3 dosyalarını ya da ofisinizdeki ağ üzerinde farklı kullanıcılar tarafından diske kopyalanmış aynı içerikli dosyaları bulabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve indirmek için : Download Anti-Twin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marion cobretti -- 30 Aralık 2012; 17:09:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.