Şimdi Ara

Aynı cezayı 2.kez ödemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 3 ay once pederin arabasiyla park cezası yedim söylemeden gittim internetten hemen ödedim,pederde muayne icin randevu almış,benim ödedigim ceza ödenmemis görünmüş oda cezayı kartla tekrar ödemiş,bu parayı geri nasıl alabiliriz şaka gibi ya ödeyeli 3 ay olmus ödenmemiş görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam tam benzeri değil benimde başıma şöyle bi olay gelmişti, 189 tl ceza yedim ve ödedim ama sistemden düşmemişti trafik polisi 176 tl olması gereken cezayı 189 tl olarak kesmiş, onun için sistem tahsil etmemiş neyse dekontu vergi dairesine götürdüm 176 tl olarak düzelttiler bu durumda 13 tl alacağım olduğunu söyledim vergi dairesinde görevlinin söylediği 13 tl yi geri alamazsınız devletin kasasına girdi dediler, sizin durum için belki başka ödemeniz olduğunda mahsup ederler.

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

hocam tam benzeri değil benimde başıma şöyle bi olay gelmişti, 189 tl ceza yedim ve ödedim ama sistemden düşmemişti trafik polisi 176 tl olması gereken cezayı 189 tl olarak kesmiş, onun için sistem tahsil etmemiş neyse dekontu vergi dairesine götürdüm 176 tl olarak düzelttiler bu durumda 13 tl alacağım olduğunu söyledim vergi dairesinde görevlinin söylediği 13 tl yi geri alamazsınız devletin kasasına girdi dediler, sizin durum için belki başka ödemeniz olduğunda mahsup ederler.

Bn indirimli 62 tl olarak odedim,pederde 101 tl olarak ödemis tekrar,bu arada parayı hemn verirlermi snce yoksa aylar sürermi,internetten ödedigime dair çıktıyı almama gerek varmi yoksa ordan pcden direkt görürlermi ödendigini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lDirtyHandsl -- 2 Nisan 2016; 23:10:23 >
    hocam emin olmamakla beraber, size parayı vereceklerini sanmıyorum bağlı bulunduğunuz vergi dairesine ellerinizdeki dekontlarla uğrayın durumu düzeltirler başka bi ödemeniz oluşacığında fazladan ödemiş olduğunuz rakamı düşerler geri kalan miktarı ödersiniz.

hocam emin olmamakla beraber, size parayı vereceklerini sanmıyorum bağlı bulunduğunuz vergi dairesine ellerinizdeki dekontlarla uğrayın durumu düzeltirler başka bi ödemeniz oluşacığında fazladan ödemiş olduğunuz rakamı düşerler geri kalan miktarı ödersiniz.

Hocam zaten borç görunmüyor şuan 2.ödemeden sonra,nasil devlet bu ya bir işleride düzgün degil,ödedigimiz paraya faiz binebiliyor ama fazladan yatırdığımız parayi geri alamıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lDirtyHandsl -- 3 Nisan 2016; 10:54:56 >

Ben hep sizin şarkınızı söyledim.
    Saygı ve özlemle anıyoruz...
  • quote:

hocam tam benzeri değil benimde başıma şöyle bi olay gelmişti, 189 tl ceza yedim ve ödedim ama sistemden düşmemişti trafik polisi 176 tl olması gereken cezayı 189 tl olarak kesmiş, onun için sistem tahsil etmemiş neyse dekontu vergi dairesine götürdüm 176 tl olarak düzelttiler bu durumda 13 tl alacağım olduğunu söyledim vergi dairesinde görevlinin söylediği 13 tl yi geri alamazsınız devletin kasasına girdi dediler, sizin durum için belki başka ödemeniz olduğunda mahsup ederler.

Uğraşmamak için öyle söylemiş. SGK dan iki üç yıl önceki 200lirayı ptt den geri aldım. Alınamaz diye bir şey yok. Arkadaşa gelince. İki dekontu da dilekçeye eklesin vergi dairesine götürsün. Size denk gelen memur gibi değilse iadesi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyrime2828 -- 3 Nisan 2016; 14:12:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ambassador26

quote:

Uğraşmamak için öyle söylemiş. SGK dan iki üç yıl önceki 200lirayı ptt den geri aldım. Alınamaz diye bir şey yok. Arkadaşa gelince. İki dekontu da dilekçeye eklesin vergi dairesine götürsün. Size denk gelen memur gibi değilse iadesi olur.

internetten ödedim,internetten çıktısıyla birlikte götürsem yeterli dimi,eve gelen ceza kağıdınıda götürmeme gerek varmı?

• son ödeneni geriye alırsın.ben bandrolunu yatırdığım aracı satmıştım.alanda tekrar yatırmış.vergi dairesinde matbu bi dilekçe yazdık.işin zorluğu müdürün onayı ( müdürü yerinde denk getirme) ve alacağın parayı ziraatbankasının çekiyle ödemeleri.çekle uğraşmam dersen bi sonraki bandroldan düşürtmeyi dene.

Orijinalden alıntı: necmi42

son ödeneni geriye alırsın.ben bandrolunu yatırdığım aracı satmıştım.alanda tekrar yatırmış.vergi dairesinde matbu bi dilekçe yazdık.işin zorluğu müdürün onayı ( müdürü yerinde denk getirme) ve alacağın parayı ziraatbankasının çekiyle ödemeleri.çekle uğraşmam dersen bi sonraki bandroldan düşürtmeyi dene.

100 tl karttan verdik,sence ayni gün verirlermi nakit olarak yoksa bankayami öderler

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.