Şimdi Ara

aynı andaki dl ler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arklar azureustan , aresten ve internet download managerdan aynı dl yapmaya kalktıgımda hepsi duruo ya neden oluo bu ayrıca azureus genelde bastırıo ama int. explorerda sayfalara giremez oluyom.netlimiter var hiç bişeye fayda etmio sanki alttaki çubuklarda farklı sayılarda farklı degerler gösterio.

    ayrıca dl programlarında yazan kullanılan bandwich ile netlimiterın gösterdiği çok farklı degerler.

    bunlar neden oluo ya uyuz oluyorum.

    örnek vereyim bide

    azureus açıktı old school adlı filmi indirioyordum (ama çok yavas cunku kimsede yok 40 yılda bi 1.1-2.1 kblere fln çıkıo) o sırada idman dan bi album indirmeye baslattım ii gidiyodu gene bi derece areside açtım (bu arada sadece netlimiterdan uploadlar 1kb de sınırlı) oda indirio gibiydi ama azureusa bi kaç torrent daha koydum yuksek hızlıydı onlar ana bi baktım azureus dierlerinin hepsini durdurmus kendi çekio ve netlimiterda sayı olarak 4kb civarı gösteririrken alttaki çubuklar 12-13 kb fln gösterio.

    nedir bunlar yawww???

    ayrıca bi sey daha geldi aklıma ben aresle azureus kullanıodum genelde aynı anda birlikte white chicks adlı film iniodu çok kişide var ama bu kadar yavas inilmez yane sora bi gun aresi de kapatıp gittim normalde 10 saat fln evde yokken 100 mb indiriodu ama aresi kapattıgımda 350 - 400 mb civarı bişi indirmiş.

    nedir bunlar yane yaww???







  • hiçbi fikri olandamı yok????
  • Şunu söyleyeyim Net Limiter da yazanlar programın yazdığından zaten farklıdır.Ben Azreus u açtığımda zaten sayfaları çok zor açıyorum ama o anki DL hızına göre değişir o.O yüzden tavsiyem sırayla git azreus'dan indirmen bittikten sonra diğer download larına geç
  • HEPSİNİ AYNI ANDA İNDİRMEYE UĞRAŞIRSAN TABİİ HEPSİ MİKSER OLUCAK.TEKER TEKER DENE DAHA HIZLI İNERLER.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.