Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeforeIforget -- 15 Temmuz 2023; 23:9:48 >

• Geçmiş olsun

Tipini değil, zihnini düzeltmeye bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı durumdayım.
  • Bakma o zaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trafikte aynalara bakmayan bir sürü I'ı var en azından onlardan değilsin
  • halaycibasi kullanıcısına yanıt
    Napcaz hocam biz

• quote:

Orijinalden alıntı: BeforeIforget

Napcaz hocam biz

yaşlar kaç arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeforeIforget

Napcaz hocam biz

boyum +190 ama zayıfım.eğer boyuma orantılı bir kilo alırsam kalıptan kadınları etkileyebilirim.
    Niye ilk amaç kadınları etkilemek ki ? Biraz da erkekleri etkilemeye çalışın
  • Ben de çirkinim ama aynaya bakar sırıtırım aynanın yanından geçerken. Deliyim galiba.

• aynalara bakarım hele berber aynasında kendimi inanılmaz yakışıklı hissediyorum var bu berber aynasında bişiy ama çözücem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 4 Ocak 2018; 23:4:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.McGregor

Niye ilk amaç kadınları etkilemek ki ? Biraz da erkekleri etkilemeye çalışın

hocam erkekleride etkilemek için kalıplı olmak şart.tabi aktif olurum kesinlikle pasif olmam.aktif erkeğinde kalıplı olması lazım yani pasif erkek,erkeğinin yanında kendini güvende hissetmeli.ama erkekle birlikte olursam erkeğin erkek gibi değilde kadın gibi vücudu yüzü kadınsı olmalı.

aslında şöyle birşeyde olabilir bir kadınla evlenirim bir erkeğide dost edinirim.hem karım erkeği benden kıskanmaz hemde farklı zevkler almış olurum.nasıl fikir?
  • Bir insan aynaya bakıp kendi tipinden nasıl nefret edebilir ki

Empati yapmak istiyorum ama tip tip tip diye ağlayan insanları da dikkate almıyorum artık. Kendileri de biliyor, tipleri iyi olsa bile kendilerinden bir bok olamayacağını.

Aynen boş ver kızları sen git bulduğun ilk erkeğe yapış.(topluma eşcinsel kazandırmaya çalışıyorum beyler dikkat edin kollayın kendinizi)
  • quote:

Aynen boş ver kızları sen git bulduğun ilk erkeğe yapış.(topluma eşcinsel kazandırmaya çalışıyorum beyler dikkat edin kollayın kendinizi)

hocam forumda dudağım nasıl diye konu açan bir erkek vardı.açıkçası ondan çok hoşlanmıştım.ama bir türlü bulamıyorum onu..
    Hocam buluruz o sıkıntı değil senin niyetin ciddi mi ona göre yani.
  • quote:

hocam dudakları çok güzeldi.kılsız bir yüzü vardı.aslında ben biraz sulandım ama o bana '' tarzı bir karşılık vermişti.bende o günden beri depresyondayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: halaycibasi

quote:

hocam dudakları çok güzeldi.kılsız bir yüzü vardı.aslında ben biraz sulandım ama o bana '' tarzı bir karşılık vermişti.bende o günden beri depresyondayım

Havalar da ılıdı.

• Genç Düşünür kullanıcısına yanıt
    Desenize hocam şöyle köprücük kemikli bir erkek fotoğrafı görseniz ayakta işinizi göreceksiniz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.