Şimdi Ara

Aylık 20.000tl bile gelirim olsa sıfır bmw ye binmem imkansız. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • amerika' da düzenli olarak çalışan, işinde kendini birkaç yıl geliştiren bir karı-koca; aile isterse X5-X6' ya binebilir. ikinci araç olarak da birşey koyar kapıya.

    muhtemelen villada veya lüks bir dairede yaşar, evi geniştir, sosyal hayata, hobilerine daha çok vakit ayırabilir yani düzenli bir işi ve kariyeri varsa hayatı konforlu ve kalitelidir. (büyük oranda)


    türkiye' de düzenli olarak çalışan, işinde kendini uzun uzun yıllarca geliştiren bir orta sınıf aile eğer geçmişten gelen birikimi yani aldığı/alacağı bir mirası yoksa bu araçlara ulaşamaz. bu araçları bırak, %99' u bu araçların yarısına da ulaşamaz ve sadece otomobil değil hayat kalitesi de çok daha aşağıdadır.


    türkiye' de çalışan nüfusun %64' ü asgari ücret ve belki biraz yukarısı seviyesinde ücret alıyor. çalışmayan ve emekli nüfusu da buna eklerseniz, tebrikler; ülke gerçekleri ile tanıştınız.

  • Konuya giren herkes 20 bin - 40 bin arası kazanıyor maşallah. Ben 10 senelik deneyim sahibiyim ve Türkiye'nin en büyük projelerinde çalışıyorum, işten ayrılsam sektör daralmasından iş bulamama korkusu var ve bu yüzden 10k baremini aşamadım. Ben elendim siz devam edin arkadaşlar.

  • binemiyorum zaten. şirket aracı olmasa evin önünde duran poloyu da satarım herhalde

  • Memleketi bu hale getirenler utansın, 20K yı çöp edenlere diyecek sözümüz yok.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.