Şimdi Ara

aylık 100 tl çok fazla değil mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • TN eskisi kadar kötü değil öncelikle bunu söylemek yalan olmaz. bu artık 2 kelime görüp ağzına sakız eden insanların şehir efsaneleri. birde mesela çok bilmiş tipler var bir örneği facebook ta wow turkey grubunda malum yiğit turna denen bir grup sahibi şahıs var milleti triggerlayan konu açıp veya açtırıp milleti kızdırıp a.q veya amk gibi kısaltma yapan adamları gruptan banlamak işi gücü ve bunu anlaşır gibi böyle kasıtlı postlar attırıyor sonra adamları banlayınca da oh be diyor böyle adamları temizliyoruz! hani o küçük beyni sanıyor ki böyle temizlik yapılır v.s sonra community lazım şu lazım adam niye az v.s önce biz kendi ayağımıza sıkıyoruz. sen önce insanları uyar bilgilendir. veya daha düzgün bir şekilde durumu anlat. ama yok adam insanlara resmen tuzak kuruyor. böyle iğrenç bir mantığı ilk defa görüyorum. ha sorsan çok elit bir oyuncu kendisi çok düzgün. en iyi wow u onlar bilirler. her gün TN kötü diye sayıp dururlar. asıl kendilerini rezil ediyorlar. ayrıca yönetici ve moderatörlere bakıyorum hepsi dergi yazarları editörler işte community de tanınan kişiler ama gıkları çıkmıyor. birkaçı aynı kafada birkaçı zaten 3 maymun. böyle ortamlarda community filan olamaz. bu kafalarda insanlar elit insanları seçeceğim mantığıyla ancak işte 300-500 adam birbirlerini poh poh lar.

    tabi şimdi eminim birileri çıkar ee niye triggerlansınlar ki falan filan e tabi hayat bu koyunlar da var kurtlarda burada sen sadece koyunlar tarafından bakarsan sende haklısın kardeşim.

    o kadar editör o kadar yazar var grupta. ama bir oluşumda faydaları bile yok. siz önce bunları eleştirin bunları sorgulayın neden wow community oluşmuyor veya neden siz bir önayak olmuyorsunuz?

    ama en büyük meslekleri a.q diyen adamları banlamak. bekleyin.. eminim olur TL kuru veya olur büyük türk community....




  • Herhalde şaka yapıyosunuz 100 lira nedirki günlük 3.5 lira mesela şu anda knight online oynuyorum ayda 400 lira civarı cash masrafı var ve sağlam bir çarın olmalı oda 20 bin lira civarı şimdi bu rakamların yanında 100 lira bedava değilde nedir
  • moruq biz kopx açıyoz, para vermioz
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Bak onu unutmuşum moruq artık kopxda parayla adınıda değiştirdiler genie diye isim yaptılar ayda 200 liraya yakında ona harcıyoruz heryer legal kopx oldu
  • knight online nedir?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.