Şimdi Ara

aylema yks 2024

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite sınavına tam anlamıyla hazırlanmaya karar verdiğim ilk gün bugün ama üniversite sınavını kazanmak sadece bir adım hayallerim için daha onlarca adım atmam hatta kanatlanıp uçmam lazım. bu sürecimi de gün gün buraya yazacağım çünkü biliyorum ki bu günlüğün sonunda hedefime ulaşacağım ve bunu benim başaramayacağımı düşünen herkese bir kanıt olsun diye yazıyorum. burda da benim başarılı olmayacağımı söyleyen bir çok işsiz güçsüz insan olacak aslında bir nevi bunun için de yazıyorum günlüğü o yorumlar beni daha çok hırslandıracaktır eminim. buraya şimdi ablamdan kalan bazısı boş bazılarınında yarısı çözülmüş kitapları bırakacağım sizde görün diye çünkü yaz sonunda yani eylül başı diyelim okullar açılmadan hepsi bitmiş ve içindeki bilgiler tamamen taranmış bir şekilde bitecek. Şuan sürecin çok gerisindeyim sanırım ama gökyüzünde uçmak için de önce biraz pistte hızlanmak lazım :) yarından itibaren gün gün neler yaptığımı hedefim uğruna kaç saat çalışabildiğimi yazarım her gün takipte kalın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS 2026
    11 ay önce açıldı
    YKS 2022
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.