< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 9 Haziran 2017; 13:5:58 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 9 Haziran 2017; 13:5:58 > |
Bu filmi izleyenlerin ilk sorgulaması gereken şey; Güney Kore’nin 60 yılda nerelere geldiği bizim nerelere geldiğimiz. Hyundai, kia, Samsung gibi dev markalar ve teknolojiler yaratmışlar biz de din ve ırk tartışıp durmuşuz
|
Genelde bu tür filmlere gitmem ancak Ayla gözüme çok farklı geldi. Fragmanından etkilendim birkere. Bugün Kadıköy'de izledim ve izlediğim en etkileyici filmlerden biriydi. Sinema salonu ağlayanlardan geçilmiyordu zaten onu söylemeye gerek bile yok. Etkilendiğim bir diğer nokta ve benim için en önemlisi kamera çekimlerinin mükemmel olması. Hani yabancı filmlerde görürüz hafif karanlık bir çekim, bizdeyse tam tersi apaydınlık olur, kamera açıları bi tuhaf olur rahatsız eder insanı. Bu film onların arasından sıyrılıp kurtuluyor. Sinemada izlenmesini öneririm hem ses efektleri için hem de destek olunması için.
|
objektif gozle izlendigini dusunmuom. bir kanadali arkadasima izletip yorumunu alacagim
|
Filmi henüz izlemedim. Abartıldığı kadar iyi bir film olmadığına eminim. Bir de bu filmi pazarlarken "Oscar aday adayı" olarak değil, "Oscar adayı" olarak pazarladılar. Dava bile açılabilir yapımcıya.
Ek olarak bu filme Güney Kore neresinden dahil olmuş? Yönetmeninden tut müziğine kadar Türkler yapmış. Birkaç tane adını sanını duymadığım Koreli oynatmışlar o kadar. Bu film Güney Kore'de vizyona bile girmemiş. |
oldu.
A must Watch! -El Prezidente |
filmde ki en saçma şey açık ara
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68F639DEB -- 31 Ağustos 2017; 1:13:49 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|